Alissow Ots 3.4 [BETA]

Alissow Ots 3.4 [BETA]

• Tak jest Super!

Votes: 0 0,0%
  • Bardzo dobry OTS!

• Nie, bo..

• Tak jest Super!

• Bardzo dobry OTS!

• Nie, bo..

• Tak jest Super!

• Bardzo dobry OTS!

• Nie, bo..

• Tak jest Super!

• Bardzo dobry OTS!

• Nie, bo..

• Tak jest Super!

• Bardzo dobry OTS!

• Nie, bo..

• Tak jest Super!

• Bardzo dobry OTS!

• Nie, bo..

• Tak jest Super!

• Bardzo dobry OTS!

• Nie, bo..

• Tak jest Super!

• Bardzo dobry OTS!

• Nie, bo..

• Tak jest Super!

• Bardzo dobry OTS!

• Nie, bo..

• Tak jest Super!

• Bardzo dobry OTS!

Votes: 25 27,8%
  • Nie, bo..

Votes: 28 31,1%
  • a:3:{i:12504;a:5:{s:12:"polloptionid";i:12504;s:6:"nodeid";s:7:"2442262";s:5:"title";s:15:"Tak jest

• a:3:{i:16107;a:5:{s:12:"polloptionid";i:16107;s:6:"nodeid";s:7:"2442262";s:5:"title";s:15:"Tak jest

• a:1:{i:21325;a:5:{s:12:"polloptionid";i:21325;s:6:"nodeid";s:7:"2442262";s:5:"title";s:1946:"a:3:{i:

Votes: 37 41,1%

• Total voters
    90
  • Poll closed .
Status
Zamknięty.
Odp: Alissow Ots 3.4 [BETA]

mi sie loguje w venonh co z tym zrobic zmienialem juz mijesce pomocy

a i mam jeszcze jedno pytanie dlaczego je?li ubij? Orshabaala i otwieram loota to mi debugi wyskakuj? ...

mo?e trzeba z tym co? zrobi? :down:

Siemka =)
Mam taki problem, a dok?adnie z plikiem forgottenserver.sql, nie ma go:huh:
(z tego co wiem, to jest potrzebny do Importu w bazie danych).
Moge z jakiego? innego silnika wyci???:S
pozdr. :p

@edit: :D doszed?em do wniosku, ?e w tym silniku trzeba importowa? schema.mysql
Z g?ry dzi?ki :up:

M?j kolejny problem, ale tym razem z AccountMenager, gdy chce za?o?y? posta? dla testu i podaje has?o z cyfr? lub podaje po prostu acc number wyskakuje Account Data Warning [niby chodzi cos o bezpiecze?stwo i ?ebym nie podawa? pass?w bo mnie hakn?] i przez to nie mog? doko?czy? zak?adanie :( wie kto? mo?e jak si? tego pozby??? O.o

Ostatnia edycja:

a i mam jeszcze jedno pytanie dlaczego je?li ubij? Orshabaala i otwieram loota to mi debugi wyskakuj? ...
mo?e trzeba z tym co? zrobi? :down:

Hoster Adasiek:

Tak samo jest z Hero wejdz w plik orsha i potworz itemki jakie z niego leca, i jak ci wywali debuga przy robieniu jakiegos itemka z loota to wtedy wywal w pliku orsha i nie b?dzie problemu

Dzieki za odpowied? juz mi trainingi smigaja na otsie daje + ;p;)

Dzieki za ten silnik! Mam pytanie,wiesz co zrobic zeby mapeditor mi nie usuwal potworkow i NPC bo chce edytowac mapke pls o pomoc dam reputka.:)

Ostatnia edycja:

ej a gdzie Ip tego ots chcem grac no ale niewiem jakie Ip!!:curse:;(
No Kurde powiedz Godzie Jakie sa Ip Do tego Ots!!
y checial bzm se Yagral ale3 Ip!!:curse::curse::curse:;(;(;(;(;(;(;(:mad:
Prosze bardzo o Odp!!.;(:(:mad::|
oK BEDE czekal na odpowiedz bo bardzo chcem zagrac na takim ots Pozdrawiam Goda!!:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:curse::curse::curse::curse::curse::curse::curse::curse::curse::curse::curse::curse::curse::curse::curse::curse:
[GRACZ][/GRACZ] A wy moze odpowiecie prosze o Odp!

@up
ten ots jest do odpalenia u siebie wiec po co ci ip?

@Topic
Fajny silniczek, narazie chyba najlepszy z tych pod 8.50!
Polecam do hostowania ;>

Super silnik i prosi? bym o MapEditora bochc? z edytowa? mapke :D wielkie dzi?ki za silnik:):D

Ots Zar?bisty wszystko ?adnie chodzi 9,5/10 tylko szkoda ze :curse:po Brazylijsku;/ al

Wida?, ?e Brazylijski :down: nie podoba si? :) . A co by?cie woleli? Aby by? spolszczony :S czy z angielszczony? :huh:?

Nice Ots Brawo Postarales Sie :up: 9/10

Wida?, ?e Brazylijski :down: nie podoba si? :) . A co by?cie woleli? Aby by? spolszczony :S czy z angielszczony? :huh:?

Nie neguj tego ,?e brazylijski, masz w 1 po?cie napisane ,?e to OTS z brazylijskiego forum.. ,wi?c jak odrazy nie pasuje Ci ,?e BR to nie trzeba by?o ?ci?ga? OTSa..

z drugiej strony co to za problem wymieni? npc z innego TFS... IDK :D

Wszystko dziala!! Tylko ze mam pytanie, jak zrobic baze danych krok po kroczku do tego otsa,pls o poradnik dam 2 reputy!! :D Szukalem juz poradnikow ale podczas importu wyskakiwal mi jakis komunikat pls o pomoc!!

A tak naprawde to podczas importowania schema.mysql wyskakuje mi "B??D Zapytanie SQL: DROP TRIGGER IF EXIST 'oncreate_players' ;
MySQL zwrocil komunikat: #1064 - Something is wrong in your syntax obok 'TRIGGER IN EXIST 'oncreate players' 'w linii 1

PROSZE O POMOC!!!!!

Aha bardzo bym prosil o poradnik jak zrobic baze danych i od razu acc makera.A o co w ogole chodzi z tym XAMPP itp?? Nie mam poj?cia o tworzeniu wszystkiego bardzo bym prosil o bardzo dokladny poradnik :D

Dam 3 reputy za dobry poradnik!!!!!!!!!!!

Podoba mi si? server, ale jest masa debugow na mapie szczegolnie na yalahar, server tez nieraz wywala jaki? b??d a szkoda bo naprawde fajny.

Moze propozycja z jakiego tfs mozna przezucic npc po angielsku ... i jak je dodac w rme da rade to zrobic za pomocna odpowiedz serdecznie dziekuje ;]

Moze propozycja z jakiego tfs mozna przezucic npc po angielsku ... i jak je dodac w rme da rade to zrobic za pomocna odpowiedz serdecznie dziekuje ;]

Nie ma sprawy pisz, jak tylko czegos potrzebujesz =)
Od tego jeste?my..

btw.
Kumpel hostuje juz tydzie?, poprawi? bugi i 80 osob online :)
super!

Silnik bardzo fajny (szkoda ze br), mapka te? mo?e by?, znalaz?em par? bug?w ale og?lnie jest 9/10

To jest SQL czy XML?

Tez znalazlem kilka bug?w ;/

Sredni server, bo ma kilka bug?w

//haha a to ci dobre. Nie wiesz czy XML czy SQL ale znalaz?e? bugi? :D KoooZak

Ostatnio edytowane przez moderatora:

To jest SQL czy XML?

spewnoscia to jest sql . nigdzie nie znajdziesz ots pod 8.50 xml . no chyba ze sam zrobisz ;pp

a co do otsa . nie jest taki dobry . to jest moj drugi najlepszy silnik z tibia.net.pl

pierwszy jest oczywiscie GanGrel:D

moja ocenka silnika 8/10

No...Wko?cu jaki? ots charekterystyczny do protoko?u Tibii 8.50.Mapa bardzo starannie wykonana ,co powoduje che? do grania na takich serwerach.Silnik te? jest stabilny.Za mape daje 9.5/10 bo nic nie mo?e by? idealne...Oby w przysz?o?ci by?o wi?cej takich silnik?w RPG...

Status
Zamknięty.
Back
Do góry