• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

-Tibia 8.60 Alvoria.eu - Tysi?ce Cierni

Status
Zamknięty.
Odp: New Evolution Server - AlvoriaOTS [8.60] - Tworzony tylko dla przyjemno?ci gry!

Odp: New Evolution Server - AlvoriaOTS [8.60] - Tworzony tylko dla przyjemno?ci gry!

No, no serwer zapowiada si? ciekawie , fajne mapki , misje , itp Gz za all i napewno wbije :D

Popraw bugi, bo mapa roi si? od bug?w. Og?lnie mapping u Ciebie nie jest z?y, ale to wymaga jeszcze dopracowania. Z tego Rooka to troch? si? u?mia?em.

Niby wszystko pi?knie, fajnie ale kompletnie mi nie pasuj? tutaj te nazwy potwor?w, misje.
Nastawiasz si? na graczy obcoj?zycznych?
Bo ?aden Brazol ci nie zrobi tej misji bo nie b?dzie wiedzia? o co chodzi.
Nawet t?umacz z google nie pomo?e.

Og?lnie potwierdzaj?c fakt o bugach :), jak t?umacz? jest to serwer testowy! Pierw chc? sko?czy? te mapki, p??niej zaj?? si? bugami, bo ja za du?o uwagi przykuwam do poszczeg?lnych element?w i robi si? taki syf! A nazwy potwor?w mi pasuj? gdy? na serwerze znajduj? si? miasta takie jak : Palarnia, Pizgania, czary - Exori Blancior, Exori Wiadro, Exori Haze (Od Lemon Haze), Exevo Mas Jeb, Kurwica, Exori Sensitive, Exori Con Shiva (Od Shivy). Jest to po prostu m?j klimat, chcia?bym podej?? do tego na luzie, by i mo?na by?o si? z tego po?mia?. Druga sprawa, wcale nie licz? na graczy obcoj?zycznych, ale jednak zmieni? te ich pisownie i j?zyk. Dzi?kuj? za odpowiedzi. Pozdrawiam, Zexiz.

Niby wszystko pi?knie, fajnie ale kompletnie mi nie pasuj? tutaj te nazwy potwor?w, misje.
Nastawiasz si? na graczy obcoj?zycznych?
Bo ?aden Brazol ci nie zrobi tej misji bo nie b?dzie wiedzia? o co chodzi.
Nawet t?umacz z google nie pomo?e.

Kahras powiedz mi, czy jak wchodzisz na typowy brazylijski OTS to my?lisz, ?e tam po angielsku wszystko jest, nieprawda tam masz wszystko po brazylijsku ...

Witam, czy m?g?bym prosi? o zmian? nazwy tematu na "Alvoria.eu - Tysi?ce cierni"
By?bym niezmiernie wdzi?czny. Dzi?kuj? Administracji z g?ry.

Odp: Alvoria.eu - Tysi?ce Cierni

Hmm,OTS mi si? bardzo podoba,poniewa? by? robiony od zera.Wiem napewno ?e Zexiz wjeba? w to wiele pracy i czasu.Mapki og?lnie mi si? podobaj?.Patrzy?em stron? OTS wygl?da dobrze,ale by?o by mo?na j? troch? przerobi?.Mam nadzieje ?e OTS nied?ugo wystartuje.Napewno zagram.To tyle z mojej strony.

Ostatnia edycja:

Nied?ugo zamie?cimy dla was w ostatnim i pierwszym po?cie aktualizacje na temat nowych misji i edycji reborn systemu :) Nag?o?nie to mniejwi?cej w ten spos?b, ?e na reborny r?wnie? obierzemy stages exp, a ko?czymy npc wdra?aj?cy nas w szeregi klanu by odnale?? syna Alvoriusa.. B?dzie te? system szacunku, szacunek b?dziemy zbiera? u NPC, u kt?rych b?dziemy wykonywa? zadania, dzi?ki czemu przy wzro?cie naszej reputacji, zdo?amy przej?? do zamku by porozmawia? tym razem z c?rk? Alvoriusa i naby? nowe wiadomo?ci na temat jego zagini?cia ! Zdj?cia ju? wkr?tce ! Pozdrawiam, Zexiz..

Dlaczego tutaj jest system teleport?w i czemu sugerujesz, ?e serwer fun mo?e sta? si? dobrym serwerem RPG? Bo jak dla mnie nie ma totalnego sensu.

Przede wszystkim chcia?bym aby? przeczyta? ponownie temat, dopiero ruszy? w komentowanie :) Oczywi?cie bez obrazy. Nigdzie nie zosta?o napisane, ?e jest to serwer RPG, nigdzie tak nie stwierdzi?em i nigdy z tego serwera nie zrobi? rpg. Jest to serwer Evolution. Te? g?upio spyta?e?, nic nie staram si? w nic przeobrazi?, wystarczy?o przeczyta?, ?e jest to serwer evolution, jaki nigdy w ?yciu nie powsta? i pr?cz tego nie powstanie. Jest to w?asny pomys?. U nas chodzi o wsp?ln? zabaw?, o to by mo?na by?o gra? na owym serwerze najd?u?ej ile si? tylko da, by nie by?o zb?dnych restart?w, o co zapewniamy, i ?eby gra by?a na najwy?szym poziomie. Pozdrawiam serdecznie :)

Rozszerz to wszystko, a mo?e z tego by? co? zajebistego.

Nasze prace zostaj? przerwane do wakacji! Przepraszam wszystkich, kt?rzy by? mo?e oczekiwali tego projektu. Niezb?dny jest m?j wyjazd za granice. Nie znajd? na to czasu, gdy? b?d? na cudzym! Bardzo zale?y mi na pracy, a trzy miesi?ce to naprawd? sporo. Z projektem ruszymy na wakacje, po pierwsze dopracujemy go jak nigdy, wr?c? pe?en motywacji do pracy, po drugie, wtedy przyb?dzie wi?ksza liczba graczy, a my postaramy zrobi? si? jak najlepsz? konkurencj?. Jeszcze raz wszystkich przepraszam, by?a o tym wyje?dzie mowa z p?? roku temu, ale nie wszystko by?o pewne. Dzi?kuj? serdecznie tym, kt?rzy mieli w to sw?j wk?ad, wszystkich wynagrodz? po powrocie i uprzejmie chcia?bym prosi? was o wyrozumia?o??. Zapewniam, ?e dam z siebie wszystko i zrobimy to naprawd? perfekcyjnie, zapewniam wszystkim pe?en profesjonalizm gry! Pozdrawiam serdecznie wszystkich. Zexiz!

Dobra rada - zr?b zapowied? tydzie? przed startem, bo jak widzisz teraz to tylko jest tak m?wione, a mo?e si? okaza? inaczej.

Gdy wr?c?, to i zrobi? j? z p??torej tygodnia przed startem, a przynajmniej dwa tygodnie po?wi?c? na uzupe?nienie naszych wyszukiwarek reklamami. Je?li co? si? robi, to robi si? to porz?dnie. Dzi?kuj? bardzo za informacj?, gdy? m?g?bym o tym nie wiedzie? :). Jeszcze raz przepraszam za tak? przerw? przy pracy, jak? czeka ten serwer. Jest mi bardzo z tego powodu przykro. Pozdrawiam, Zexiz.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry