-Tibia 8.60 Alvoria.PL - Nowa ods?ona Tibii 8.60 High Exp Evolution, Misje, Eventy, Ciekawe Systemy!

Status
Zamknięty.
Odp: Alvoria.PL - Nowa ods?ona Tibii 8.60 High Exp Evolution, Misje, Eventy, Ciekawe Systemy!

Jak ju? upadnie ten orsha bumba xD to pomy?l nad mniejszym expem evo 4 fun otsie :P bo to postoi max 2 tyg. jak Setrill ots

Alvoria zawsze stoi d?ugo, je?eli chodzi o mniejszy exp, robie projekt low exp evo, wykupuje na oficialny start odliczanie na otservlist.org, strona b?dzie w 2 j?zykach ;)

Odp: Alvoria.PL - Nowa ods?ona Tibii 8.60 High Exp Evolution, Misje, Eventy, Ciekawe Systemy!

Pogrubi?e? doskona?y balans PVP a wi?c wyt?umacz mi jedno.
Maj?c Epic SD i Best Manarune do tego rozczke ze sklepu nie m?wie ju? o reszcie itemk?w.
Jak gracz nawet z wyzszym lvl jest mnie w stanie zabi??

Wiec co w tych czasach jest definicja balansu?

Nie por?wnuj balansu tibii real do balansu tibii evo.

---------- Tre?? dodana o 16:36 ----------

Te polecenia ots przez jakie? BeeGi NesQuiki ... Kojarz? mi si? tylko z tym jak trzeba kogo? wypromowa? w konkursie albo poleci? ots...
A tak to nigdy nic nie pisz? ani nic nie postuj?, pewnie jakie? multikonta.
A nawet je?li nie to prosz? nie bra? ich polece? pod uwag? bo g?wno wiedza na temat ots.

Nie jestem jakim? randomem/multikontem, mam GM'a i dosy? du?o wiem na temat ots :)

Nigdy nie pr?bowa?em gra? na ots z takim exp stages, zawsze mnie to zniech?ca.. Zawsze to jakie? niewypa?y, nie m?wi?, ?e tym razem te? tak jest. Nie b?d? teraz ocenia?, wejd?, program i napisz? jak jest ;)

Nigdy nie pr?bowa?em gra? na ots z takim exp stages, zawsze mnie to zniech?ca.. Zawsze to jakie? niewypa?y, nie m?wi?, ?e tym razem te? tak jest. Nie b?d? teraz ocenia?, wejd?, program i napisz? jak jest ;)

Postaram si? o to aby? by? zadowolony ;)
Server jest naprawde ciekawy i jest co robi? ;)

Alvoria zawsze stoi d?ugo, je?eli chodzi o mniejszy exp, robie projekt low exp evo, wykupuje na oficialny start odliczanie na otservlist.org, strona b?dzie w 2 j?zykach ;)

Nie rozumiem startujesz z serwerem a robisz projekt drugiego?
Co ?wiadczy o tym ?e ten serwer b?dzie si? cieszy? twoj? uwag??

Pami?tam ?e przy 200 graczach gdy mia?em na 8.54 nocki nie przespane. Update raporty itd

ten setrill i alvoria to dwie beczki ?miechu a nie otsy xD
PS. Faktycznie 2 tygodnie to d?ugo! :D ?enada :D Oboje jeste?cie z?odziejami i siebie warci ;)

@sasugan2
No w sumie napisa? 4fun czyli taka troche beczka ?miechu i zabawy. xd

//edit
Maraton usmiechu picie w?deczki zabawianie dupeczki ;)

Ostatnia edycja:

Z?odziejami ?
Ty kolego chyba co? si? pomyli?e?.
Por?wnujesz H. exp z low?

Gdzie ca?? map? masz z neta i udajesz, ?e sam robi?e??

K?amiesz z liczeniem edycji, a z ka?dym na forum masz spine.

Nie chce mi si? tutaj rozpisywa? i robi? spamu Beegowi ale jeste? ?mieszny :)

ten setrill i alvoria to dwie beczki ?miechu a nie otsy xD
PS. Faktycznie 2 tygodnie to d?ugo! :D ?enada :D Oboje jeste?cie z?odziejami i siebie warci ;)

2 tygodnie mo?e nie ale moje edycje trwaj? po 6 miesi?cy kolego ;*

---------- Tre?? dodana o 21:36 ----------

@sasugan2
No w sumie napisa? 4fun czyli taka troche beczka ?miechu i zabawy. xd

//edit
Maraton usmiechu picie w?deczki zabawianie dupeczki ;)

4FUN czyli ots stworzony po to by ludzie bawili si? w grze przy np. Eventach, misjech i ca?ej grze. Ots nie jest ?adn? bek?, przekonasz sie na tej edycji bo jestem w 100% pewny ?e wypali i postoi d?ugo z lud?mi.

Prosz? was o nie wypowiadanie si? w tym temacie.

Was nie pozdrawiam. I nie zapraszam na serwer gdy? takich ludzi na serwie nie chce.

Kolejny ots na kt?rym odpycha mnie ten wysoki (o ile to nie za ?agodnego okre?lenie) exp stage ;/
Ulepszone Manarunki/SD, kt?re mo?na zdoby? tylko z SMS lub Questa w grze jest chyba najg?upszym pomys?em. We?my pod uwag? tak? sytuacje: wbijasz lvl, robisz questa , tracisz runk? przez RSa czy np. brak blessa i jeste? w dupie, bo questa ponownie nie zrobisz (chyba, ?e na nowej postaci). Ja rozumiem, ?e za co? trzeba bra?, ale takie rzeczy dodawa? to jest ?miech na sali...
Ju? lepiej zrobi? questa, kt?ry zwi?ksza dzia?anie zwyk?ych runek/potk?w albo wzrost ich si?y wzgl?dem lvla (jak to by?o np. na vestii).

No i na koniec zdanie w ramach podsumowania. Teraz wystarczy, ?e kto? zrobi kilka MC, kupi jedn? runk? w sms, zrobi wszystkimi postaciami questa bez problemu (bo przecie? "bloker" ma ju? t? nagrod?) i gr? mo?na uzna? za sko?czon?.

moze nie bedzie az tak zle, zobaczymy

I tak to jest trzeba bylo reklamowa? na stronkach gdzie nie ma koment?w :D

Tak czy siak zle nie zycze powodzenia

a jakie to sa te ciekawe systemy?

a jakie to sa te ciekawe systemy?

Napisa?em ;)
Jako przyk?ady podam nasze systemy:
-system dziennych misji
-flower system
-fishing system (w update)
-instancje (podobne do vestii, tez w pierwszym lub drugim update)
-system pos?g?w levelowych
-poboczne misje jak i startowe
-weekly quest

To s? tylko przyk?ady, jest tego naprawd? du?o.

---------- Tre?? dodana o 18:27 ----------

Kolejny ots na kt?rym odpycha mnie ten wysoki (o ile to nie za ?agodnego okre?lenie) exp stage ;/
Ulepszone Manarunki/SD, kt?re mo?na zdoby? tylko z SMS lub Questa w grze jest chyba najg?upszym pomys?em. We?my pod uwag? tak? sytuacje: wbijasz lvl, robisz questa , tracisz runk? przez RSa czy np. brak blessa i jeste? w dupie, bo questa ponownie nie zrobisz (chyba, ?e na nowej postaci). Ja rozumiem, ?e za co? trzeba bra?, ale takie rzeczy dodawa? to jest ?miech na sali...
Ju? lepiej zrobi? questa, kt?ry zwi?ksza dzia?anie zwyk?ych runek/potk?w albo wzrost ich si?y wzgl?dem lvla (jak to by?o np. na vestii).

No i na koniec zdanie w ramach podsumowania. Teraz wystarczy, ?e kto? zrobi kilka MC, kupi jedn? runk? w sms, zrobi wszystkimi postaciami questa bez problemu (bo przecie? "bloker" ma ju? t? nagrod?) i gr? mo?na uzna? za sko?czon?.

Przypominam ?e itemy s? te? z task?w.
Nie zrobilismy tak mr ?eby kazdy byl blokerem, ze super mr tez bys dal rade zrobic quest.
Jest tez duzo eventow wiec poradzisz se bez wydania ani grosza.

#Refresh

Jeszcze 8 dni do Startu serwera! :)

f5 ~~~~

takie nie za oryginalne te pomysly :/

takie nie za oryginalne te pomysly :/

Dzi? dodali?my r?wnie? System ?lub?w ;)
A instancje o dosy? dobry pomys? bo to b?dzie taki dzienny quest z misjami i bossem na ko?cu. Nagroda zawsze inna a Quest te? si? b?dzie zmienia? ;)

REFRESH!

Jeszcze nieca?e 30 kont i rozdajemy punkty :)

14355094_655077727980626_1586165136908394727_n.png

z tymi slubami to tez beda jaja XD

Status
Zamknięty.
Back
Do góry