• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Always] Threard

Status
Zamknięty.

Always

Advanced User
Liczba reakcji
102
Wszystkie prace robione w SimOne.
Zapraszam do komentowania ; )
Wioska
45454246.png

_
70422840.png

_
81255539.png

_
16740321.png

_
74301276.png

_
14565022.png

_
22548241.png

_
81977973.png

Wioska Goblin?w
27798561.png

_
69573813.png

_
83635195.png

_
20303152.png

_
90332814.png

_
15620003.png

_
38479449.png

_
65785303.png

_
57886444.png

_
10a.png

_
11a.png

Odp: Always~ Gallery.

Prace og?lnie ?adne, tylko nie dawaj nigdy trawy czy kamieni na dachach no i w ostatnich pracach m?g?by? popracowa? nad borderami ziemi by by?y bardziej r??norodne. 7/10

Prace bardzo przyzwoite i na wysokim poziomie, nie podoba mi si? jedynie trumna ta przy terenie podziemi - 3 SS, wygl?da to jak b??d. Domki bogato zdobione, teren zaro?ni?ty i ?adnie jest :up:

[evil]7/10[/evil]

Na od?wie?enie <ironia>tego jak?e powszechnie komentowanego tematu</ironia>, malutki domek (tym razem w RME )

75841615.png

45677832.png

74786193.png

88914136.png

Taka rozgrzewka przed konkursem mapperskim =)

?adnie, ale z tego co widz? lepiej ci wysz?o to pierwsze miasto ni? ta natura w ok?? i og?lnie ma?o r??norodno?ci w tym mie?cie goblin?w.
@Kamil ta trumna tak powinna by? wielu mapper?w na wysokim poziomie tak robi!

Mapki og?lnie bardzo mi si? podobaj?, ale na 7 screenie w pierwszym po?cie jak si? wejdzie po drabince to wchodzimy na teleskop.
Moja ocenka: 9.5/10
pozdro
Bartpa
dodam jeszcze, ?e w tym domku na ostatnim ss'ie, a w?a?ciwie na jego tarasie przed wej?ciem po prawej stronie brakuje chyba ko?ca tego ogrodzenia - takiego s?upka. To tyle. :) pzdr Bartpa

Ostatnia edycja:

Dobre a Nawet Osza?amiaj?ce - w skr?cie DNO.

Tak na serio, prace nie s? z?e, ale w niekt?rych miejscach lekko przegi?te. Powinno by? wi?cej mieszania i pl?tania border?w i ground?w, ?eby mapy by?y bardziej urozmaicone. W pierwszej pracy bardzo denerwuje mnie ten cobblestone rzucony na traw? - wog?le tam nie pasuje. Jest za ma?o natury i brakuje jej urozmaice? - kamienie, trawa, krzaczki: to wszystko musi by? bardziej chaotyczne i mniej uporz?dkowane.
ten domek na ko?cu jest ca?kiem ciekawy, ale znowu, denerwuje mnie ten mostek(?) ze schodami na ko?cu. Brakuje mu akiej? barierki albo ogrodzenia. Mo?na te? rzuci? na niego jaki? kamie?.

Poza tym prace nie s? z?e - dobre a nawet osza?amiaj?ce ; )

Regards
Seylit

@Always~:)
Mi?oo..
Mnie si? tu wszystko podoba tylko troch? ma?o natury dajesz:)
Og?lnie pi?knie ?adnie. Z lekka przesadzone;P Pozdrawiam.:o

Siema Always!
Szczerze Ci powiem, ?e nie powali?o mnie na kolana.
Widz?, ?e masz problemy z dobraniem dobrej natury oraz uporz?dkowania jej tak jak nale?y. Powiem Ci, ?e opr?cz tamy [Bo ma?a jest] to wszystkie prace s? na niskim poziomie jak na Ciebie.

Pozdrawiam
Fluos!

Twoje prace mo?na okre?li? jako ?rednie :p Szko?a goblin?w? O.o Kamie? na dachu? O.o Pandy s? pod ochron?! ;x Ta tama te? tak niezbyt ci wysz?a :p

Og?lnie: 6,5/10 :p

Prace ca?kiem niez?e, fajne budynki, szczeg?lnie ten ostatnio pokazany przez Ciebie domek, ale jak m?wi? Koko, nie dawaj trawy i kamyk?w na dachu - ma?o realistyczna mo?liwo?? ; d Poza tym, czasami wok?? linii brzegowej jest pusto, co mo?e zasmuci?, oraz niekiedy na otwartym terenie m?g?by? doda? kilka drzew/krzew?w wi?cej, ale og?lnie, fajnie wygl?da.

Praca, z konkursu mapperskiego, kt?rej temat brzmia?: Warsztat maszyn obl??niczych.

21163299.png

_
25064719.png

_
90395053.png

_
17638675.png

Oraz niedoko?czona brama, dziel?ca miasto z terytorium ork?w:
37835611.png

(tak, tak. Wiem. Terytorium ork?w, jak na razie, to woda ; ))

@Dan
Ale to ludzie broni? si? przed orkami, i to oni zbudowali bram?.

Ostatnia edycja:

Nie jest zle moim zdaniem.. mi si? podoba ;) 7,5/10
Pozdrawiam Libaar!

?adnie, ?adnie, tylko ostatni SS (brama) mi si? nie podoba, bo do terytorium ork?w taka nie pasuje, mi si? wydaje ?e z drewna wygl?da?a by lepiej ;p

Podobaj? mi si? Twoje prace, ta ostatnia brama wygl?da super! Dorobi? do niej jaki? zamek, co? w stylu takim i b?dzie lans. Warsztat maszyn te? mi si? bardzo podoba, jak i sama maszyna, najs?absza (chocia? i tak dobra) to pracka ''ma?y domek'', bardzo mi si? r?wnie? podoba Wioska, og?lnie wida?, ?e idzie Ci bardzo fajnie, pracuj dalej wstawiaj swoje mapky, ch?tnie poogl?dam i po oceniam. ;-) No i ?ap reputa! ;D

Pozdrwo,
Vendeto ;)

Mapki ciekawe, je?li chodzi o budynki to bardzo dopracowane, ale bardziej powiniene? skupi? si? na naturze, kt?ra w twoich pracach jest troszk? licha. W bramie ork?w ?ciany pustawe, ale sam pomys? na stworzenie jej w takim stylu jest rewelacyjny. Tylko pozazdro?ci? wyobra?ni.
Pozdrawiam

Og?lnie prace na wysokim poziomie. Du?o detali i pasuj?ce do siebie elementy doskonale podkre?laj? to co jest najwa?niejsze w mapce. Lecz jedna moja rada - natur? stawiaj warstwami. Wtedy ?adniej wychodzi. 9/10.

Wida?, ?e wyobra?ni? to Ty masz, prac? ca?kiem, ca?kiem, co to za moda na nie robienie t?a na pracach?

Ocena 8/10

Nowe prace.
Edytowana brama + pocz?tki imperium orc?w ; )
29576330.png

A tu malutki depozyt:
78334109.png

_
58631222.png

_
84378740.png

I elficki sklep z amunicj? do ?uku
53308555.png

wiec tak: pod?o?e i te wystajace kepki trawy itd <3 10/10