-Tibia 8.60 AlysiaOTS BEST CUSTOM MAP RPG 8.6

Status
Zamknięty.
Odp: AlysiaOTS BEST CUSTOM MAP RPG 8.6

Ju? nie mog? si? doczeka? startu!!! Reklamujecie nadal serwer?? Mog? pom?c jak co? :)

Bot legalny ? No to dzi?ki ale nie zagram, a my?la?em ?e ju? co? ciekawego b?dzie ;<

Jakby bot by? nielegalny to by? chyba sam gra? na tym ots ;] teraz kazdy na bocie jedzie

@up Chyba g?upi jeste? ... Wystarczaj?cy jest exp ?eby samemu szybko zrobi? lvl do wojny. Ale co tam lepiej da? legalnego bota ?eby po?owa servera to by?y dzieciaki takie jak ty kt?re nawet same expi? nie potrafi?. Stara tibia by?? taka fajna dlatego ?e nie by?o bot?w nie to co teraz same boty.

Dok?adnie, ?a?osny jest server gdzie zalegalizowali Elfa, zawiod?em si? ;(

@down.
To chyba normalne, ?e wyra?am swoj? opinie odno?nie tego servera, przecie? od tego mamy forum ??
Wiele os?b podziela moje zdanie, wi?c dlaczego mam siedzie? cicho :>

Ostatnia edycja:

Dok?adnie, ?a?osny jest server gdzie zalegalizowali Elfa, zawiod?em si? ;(

kolego teraz mi powiedz czemu posty nabijasz?:) nie podoba sie? nie pisz. Zapraszamy do tworzenia KONT!

Wiele osob? Chyba wy we 2 :D. Ju? tylko 1 dzien do startu!!:D

Stelmach kto? napisze co? z?ego o twoim otsie i ju? sie prujesz .. omg co za typ....

je?li chodzi o bota to lejcie na to. albo sami nie macie bota albo nie potraficie si? nim obs?ugiwa? i dlatego wielce foch -.- ogarnijcie sie. boty s? by?y i b?d?. By? moze kto? z ekipy tego otsa bedzie pilnowa? takich full afk bot?w. zreszta ?atwiej zabi? bota ni? goscia kt?ry expi r?cznie xd

@up Ty to naprawd? jeste? g?upi... Ale mi kur&@ frajda zabi? bota kt?ry nawet nie pr?buje uciec ani si? nie broni. I nikt tu foch?w nie strzela tylko wyra?a swoje zdanie na temat tego ?e i tak ta gra jest pe?na bot?w to jeszcze u?atwia?a im to. Server zapowiada? si? fajnie ale przez tego bota na pewno nie zagram.

@up Ty to naprawd? jeste? g?upi... Ale mi kur&@ frajda zabi? bota kt?ry nawet nie pr?buje uciec ani si? nie broni. I nikt tu foch?w nie strzela tylko wyra?a swoje zdanie na temat tego ?e i tak ta gra jest pe?na bot?w to jeszcze u?atwia?a im to. Server zapowiada? si? fajnie ale przez tego bota na pewno nie zagram.

g?upi to chyba ty k*rwa jeste?. i mnie nie obra?aj bo ja Cb nie obrazi?em leje na to czy ludzie beda boci? czy nie. bo mam na to wyj... masz ekipe to wpadasz zabijasz i tyle.zreszta i tak jest malo postaci wiec na start wbije z 20 os?b pewnie.

Maszekk Ty pisa?e? ze dzieci u?ywaj? bot?w tak?haha chyba ty jeste? dzieckiem ze na jakie? grze bedziesz sp?dza? w **** czasu,a takie dziecko jak ty to nazwa?e? ma czas dla siebie a lvl sam leci,to cie boli pier**lony no-laifie?

Hahahah ?mia? mi si? chce z takich imbecyli jak ty Eiko, w gry gra si? dla rozrywki a nie tak jak np. ty ?eby wbi? najwi?kszy lvl tylko patrz?c jak sam ludzik chodzi. Rozumiem bocenie na rl tibi ?eby potem gp sprzeda? na allegro, ale ?eby na otsie... Dla ciebie jestm no-liferem bo wole sobie pogra? w gr? zamiast po patrze? na bota? No to gratulacje dla Ciebie ;> Co innego jak bot jest nielegalny wtedy te? s? boty ale stawia si? je ostro?nie a nie na wsz?dzie gdzie si? da byle ludzik chodzi? i licznik online na otsie podni?s?.

P.S. A tak na marginesie to gdzie napisa?em ?e tylko dzieci u?ywaj? bot?w ?

Ostatnia edycja:

A Widzisz Co ja napisa?em Pajacu?Wolny czas idioto a nie patrzenia jak bot biega-.-.Po drugie Fajn? masz rozrywk? jak granie na kompie.Napinaj dalej po?mieje si?;*

Uahahahhahahahaha Takiego kretyna to dawno nie widzia??m. Tak granie na komputerze jest zaliczane do rozrywki, je?eli ty masz takie ciekawe ?ycie to czemu siedzisz na forum? A co do tej napinki to raczej ty si? zacze??? napina? wi?c ?cisnij wora. Chcesz boci? to czemu na real tibi nie zaczneisz gra? ? Przecie? tam bot te? jest praktycznie legalny...

Po **** wy si? spinacie? Zamknijcie mordy, zak?adajcie konta i wypierdala? z tematu jak nic do niego nie wnosicie.

Na pewno wbij?, sam posiadam elfbot, lubi? boci?, aczkolwiek na rpg nie powinien by? legal :s

Zgadzam si? w 100% z maszekk.
Prawda jest taka, ?e teraz gimbusy bez elfika nie potrafi? wbi? takiego 100lvla na servie z wysokim stage expem, musz? si? dowarto?ciowa? na Pro elo serverach RPG z exp x3 gdzie elf jest legalny, przecie? to jest pierdolona kpina!
R?wnie dobrze mo?ecie gra? ci?gle na pvp-enfo, bo przecie? i tak r?cznie nie wbijacie lvla, tylko walczycie, o ile mo?na to nazwa? wojn?, bo na takich orshach i tak masz 10000cc i ?migasz z blessami :D
Ahh... kiedy? tak nie by?o...

@Awesome Asimov.
To by?o kiedy?, teraz z takich ludzi si? ?miej? :)
Masz racj?, bot zosta? stworzony po to aby go u?ywa?, ale nie s?dzisz, ?e powinien by? surowo zabroniony ??
A server na kt?rym elf jest legalny jest jak piaskownica dla marginesu Tibijskiego, ja w tym nie wezm? udzia?u i chc? na?wietli? spraw? innym forumowiczom, ?eby nie marnowali swojego cennego czasu...

Ostatnia edycja:

Seyaelo co Ty pier? ... "gimbusy" a ty k*rwa kim by?e? jak chodzi?e? do gim ?.. to z was s? dzieci ?e si? wyzywacie itd. Bot zosta? do tego stworzony aby nie siedzie? bez przerwy przy kompie.. ogarnijcie si? i nie r?bcie spamu w temacie bo zaraz jaki mod da warny i eloszka....

Panowie bez spiny ;)) ZAK?ADA? KONTA! START ZA 24h!!!!! co do bota, zobaczymy jak og?lnie serwer b?dzie si? prezentowa? dla was (graczy) po paru dniach zrobimy sonde i zobaczymy co wszyscy gracze o tym my?l? :) mo?e tylko full bot by by? karany?;o

tylko full. bo skoro kto? siedzi przed kompem ale nie chce mu si? r?cznie expi? to za co mu bana dasz? ... nie ma 100% pewno?ci czy boci czy nie ;p kara? tych full afk.

Ja nie uzywam elfa, i nie przeszkadza mi ze bot jest legalny, przeciez nie oszukujmy sie wiekszosc graczy boci, zawsze mozna przeciez zrobic wypad z kumplami i uwalic pare bot?w, ja oczywiscie wbijam.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry