Filven
User
- Reaction score
- 2
Witajcie. Na pocz?tku chce zaznaczy?, ?e jestem zielony w te klocki. Swoj? przygod? z Pixelart`em zacz??em par? dni temu. Po przeczytaniu licznych poradnik?w i innych przydatnych rzeczy, chcia?em si? pochwali? (wed?ug mnie) moimi najlepszymi pracami. Wiem, ?e ma?o, ale niestety innych nie b?d? wstawia?, bo by?aby to zbrodnia
.
Na pocz?tek poszed?em w kierunku tworzenia postaci p?askich, bo s? one w miar? proste. Oto efekty.:
Sasuke (chyba):
Sasuke Shippuuden:
Sasuke Akatsuki V1:
Sasuke Akatsuki V2:
Mam nadzieje, ?e s? oni w jakim? tam stopniu podobni do pierwowzoru. By?bym wdzi?czny za wszystkie rady, jak i krytyk?, bo bardzo chce si? rozwija? w tym kierunku.
Na przedmioty, to chyba sobie poczekacie, bo strasznie mi to nie idzie (cieniowanie, bo lineart jest w miar? prosty
). Jutro, tzn. dzisiaj, jak znajd? czas, to dodam inne prace
.
Na pocz?tek poszed?em w kierunku tworzenia postaci p?askich, bo s? one w miar? proste. Oto efekty.:
Sasuke (chyba):

Sasuke Shippuuden:

Sasuke Akatsuki V1:

Sasuke Akatsuki V2:

Mam nadzieje, ?e s? oni w jakim? tam stopniu podobni do pierwowzoru. By?bym wdzi?czny za wszystkie rady, jak i krytyk?, bo bardzo chce si? rozwija? w tym kierunku.
Na przedmioty, to chyba sobie poczekacie, bo strasznie mi to nie idzie (cieniowanie, bo lineart jest w miar? prosty