-Tibia 8.60 [Amber] Nowe spojrzenie na serwer WAR

Status
Zamknięty.
Odp: [Amber] Nowe spojrzenie na serwer WAR

Kiedy niby ma to wystartowa? ? :)

Pracujemy codziennie od kilku do kilkanastu godzin - prac? id? bardzo szybko jednak trzeba przetestowa? i usprawni? kilka zamys??w.
Wa?nym elementem jest r?wnie? ekonomia, cz?sto pomijana na serwerach.
Jeste?my osobami z wieloletnim do?wiadczeniem dlatego nie jest to kolejny projekt z terminem 2025 rok, niestety konkretnego terminu nie mo?emy poda?.

Zapraszamy do dyskusji gdy? serwer tworzymy dla Pa?stwa st?d ka?de pomys?y oraz uwagi s? na wag? z?ota, osoby kt?re najbardziej si? przys?u?? zostan? odpowiednio nagrodzone ( zale?ne od wk?adu pracy ).

Z wyrazami szacunku,
Enitysoft

Ostatnia edycja:

:c nie widz? konkurencji dla karamy.

:c nie widz? konkurencji dla karamy.

Dzi?kujemy za opini?, czy mo?esz si? z nami podzieli? uwagami, kt?re tak jednoznacznie informuj? o tym, ?e serwer karamy jest tak dobry ?
Nasi znajomi oraz niekt?rzy z Nas grali na tamtym projekcie co sk?oni?o nas do refleksji :).

Z wyrazami szacunku,
Enitysoft

Za du?o nie b?d? m?wi?, wi?c powiem w skr?cie - wiedz? co chc? gracze, co im si? podoba, czym ich przyci?gn??.

Za du?o nie b?d? m?wi?, wi?c powiem w skr?cie - wiedz? co chc? gracze, co im si? podoba, czym ich przyci?gn??.

Odpisz? troch? prywat?,
By?em wsp??tw?rc? serwera z 3,000 lud?mi online. Pozwala mi to stwierdzi? ?e wiem co zapewni? drugiej osobie.

Jednak?e, dzi?kuje za konkretne informacj? i w tym miejscu ucinam dyskusj?. Pozdrawiam i ?ycz? udanej gry.

Z wyrazami szacunku,
Kregox

Odpisz? troch? prywat?,
By?em wsp??tw?rc? serwera z 3,000 lud?mi online. Pozwala mi to stwierdzi? ?e wiem co zapewni? drugiej osobie.

Jednak?e, dzi?kuje za konkretne informacj? i w tym miejscu ucinam dyskusj?. Pozdrawiam i ?ycz? udanej gry.

Z wyrazami szacunku,
Kregox
Mo?e i by?e?, ale nie serwera Tibii. Bo takiej ilo?ci graczy online nie mia? ?aden serwer. Wi?c nie widz? powi?zania.

Mo?e i by?e?, ale nie serwera Tibii. Bo takiej ilo?ci graczy online nie mia? ?aden serwer. Wi?c nie widz? powi?zania.

Niestety musz? Ci? zmartwi?, by? to projekt oparty na silnik OT co oznacza ?e by?a to Tibia. Osoby kt?re mnie znaj? wiedz? jaki projekt prowadzi?em.

Tak jak powiedzia?em, dyskusj? ko?cz? za zamkni?ta. Kolejne bezsensowne komentarze b?d? zg?aszane. Je?eli Ci? co? interesuj? zapraszam na pw.

Z wyrazami szacunku,
Kregox

Tym razem prezentujemy przedostatni z teren?w, kt?rym s? moczary.

xZAC3el.jpg

4ybCZgC.jpg

7YR6ny4.jpg

YGJOJvq.jpg

Oraz uchylamy r?bka tajemnicy odno?nie ostatniego terenu.​

o1qvdGX.jpg

Zapraszamy do komentowania !​

Z wyrazami szacunku,
Enitysoft

W mapkach podoba mi si? urozmaicenie teren?w.
Jedno ale, to moim zdaniem lepsze s? mapki izometryczne, bli?sze naturalnego widoku i przyjemniejsze dla gracza.
Na razie mog? tw?rcom tylko okaza? poparcie, bo stworzenie nowej gry to kolosalny wysi?ek.

Aby lepiej zaznajomi? si? z obra?eniami jakie zadaje ka?da z klas przygotowali?my tak? o to prezentacj?.

LqWuOx0.jpg

Zapraszamy do dyskusji
Z wyrazami szacunku,
Enitysoft

Po wielu spekulacjach oraz analizach uda?o nam si? dopracowa? system outfit?w

67xlbWy.jpg

Z wyrazami szacunku,
Enitysoft

Ostatnia edycja:

Kiedy przewidujecie start?

Kiedy przewidujecie start?

Nie mamy konkretnej daty startu, pracy nam troch? zosta?o ale m?wimy tutaj raczej o miesi?cu. Troch? mniej lub troche d?u?ej ci??ko to okre?li?. Projektujemy codziennie po kilkana?cie godzin.

Mapa strasznie nie dopracowana, tyle w temacie moim zdaniem, nawet border?w nie umiecie doda??

Poprosimy o dok?adnie wskazanie b??d?w. Pomo?e to naszym mapperom poprawi? niedoskona?o?ci.

Z wyrazami szacunku,
Enitysoft

---------- Tre?? dodana o 19:49 ----------

Prezentacja aspektu dodatk?w i bonus?w kt?re daj?

iHL9Py4.jpg

Poprosimy o dok?adnie wskazanie b??d?w. Pomo?e to naszym mapperom poprawi? niedoskona?o?ci.
Ty jeste? czubie chory, ka?dy debil na zdj?ciach zauwa?y brak border?w... nie udawaj ze maperzy tego nie widz?.

Fluos, mapa w dzisiejszych ots ma najmniejsze znaczenie - mi tam si? akurat podoba :D
Je?li masz hejtowa? to daj sobie spok?j, sukces dzisiejszych ots to wy??cznie pomys? - a tutaj idzie on w dobrym kierunku :)
Tak trzyma? pozdrawiam :)

Wszechmog?cy Corelion zosta? zast?piony smoczym magiem kt?rego zw? Hellscream

Hellscream posiada ataki mocniejsze ni? Corelion jednak jego czary defensywne zosta? zdecydowanie os?abione.

lHzSdZc.jpg

PEvCr4x.jpg

Szansa wykonania ataku 6666 dmg - "instant dead" wynosi 0,5%​

Z wyrazami szacunku,
Enitysoft

Ostatnia edycja:

Kliknij, aby zobaczy? obrazek

Kliknij, aby zobaczy? obrazek
Szansa wykonania ataku 6666 dmg - "instant dead" wynosi 0,5%​

Z wyrazami szacunku,
Enitysoft