-Tibia 10.54 Ambera.net Rl map, Low Exp Stage 99% RLmap, Oramond, Roshamul, Rathleton, OTS tw?rc?w hexany.

Status
Zamknięty.
Odp: Ambera.net Rl map, Low Exp Stage 99% RLmap, Oramond, Roshamul, Rathleton, OTS tw?rc?w hexany.

Ja ju? zrezygnowa?em z gry. Konto odda?em jakiemu? noobowi w Temple.
Parodia ?eby z exori con max 35 wali? na 65 lvlu i 11 mlvlu gdzie ze zwyk?ego speara zajebe za 250-300 -,- beka w chuj.

#Pewnie z r?ki bym zajeba? wi?cej ni? exori con XD

Odp: Ambera.net Rl map, Low Exp Stage 99% RLmap, Oramond, Roshamul, Rathleton, OTS tw?rc?w hexany.

No niestety paladyn potrafi czasem roz?mieszy? xD

Dodam ?e Sorc na tym lvlu potrafi zajeba? jakie? 250-400 z SD, oko?o 300 z czaru (niepewne) i do tego jeszcze dochodzi r?zga ;o

refresh

imqmwz.jpg

efmkk0.jpg

ab3v8.jpg

13zbvvq.jpg
[/IMG]
Obecnie jest 804 aktywnych graczy na ambera.net.

Best Tibia Server!!!

Ostatnia edycja:

~~BUMP~~

Best Tibia Server!!!
Ambera.Net

Ka?dy kto zrobi konto w mojego linku dostanie dodatkowe premium punkty je?li ja lub on zakupi pkt do sms shopu.

Lepiej napisz ze tylko ty dostaniesz XDD
@top ots normalny jak kazdy nic nowego nic fajnego ;x i dlaczego tyle spoofow?

Lepiej napisz ze tylko ty dostaniesz XDD
@top ots normalny jak kazdy nic nowego nic fajnego ;x i dlaczego tyle spoofow?
Spoof?w ? Wejdz i sprawd? ile jest wolnych exp?w, to si? dowiesz ile jest aktywnych bo jest tyle ile pisz?.
System poleconych!
Uzyskuj darmowe punkty z naszym systemem referencyjnym. Wystarczy, ?e roze?lesz sw?j specjalny link, znajduj?cy si? poni?ej, swoim znajomym a oni zarejestruj? si? na naszym serwerze! Od tej pory, za ka?dym razem gdy osoba kt?r? poleci?e? kupi u nas punkty sklepikowe, Twoje konto zostanie zasilone 10% tych punkt?w! Osoba, kt?r? poleci?e? nic nie traci! Co wi?cej - rejestruj?c si? z Twojegu linku otrzyma 5% bonus przy zakupie punkt?w! Obydwoje korzystacie!

BUMP!!!
Obecnie jest 807 aktywnych graczy na ambera.net.

Best Tibia Server!!!
Ambera.Net

Ka?dy kto zrobi konto w mojego linku dostanie dodatkowe premium punkty je?li ja lub on zakupi pkt do sms shopu.

BUMP!!!

Best Tibia Server!!!
Ambera.Net

wbija? all najlepszy server opr?cz shadowcores, jaki kiedykolwiek powsta?.

BUMP!!!

[URL=http://ambera.net/images/additional/banner.gif]Kliknij, aby zobaczy? obrazek[/url]
Best Tibia Server!!!
Ambera.Net

---------- Tre?? dodana o 19:44 ----------

- Dodali?my rajdy a wraz z nimi Silver Raid Tokeny. Rajdy b?d? automatycznie uruchamiane od jutrzejszego zapisu serwera (?roda 7 stycznia).
- Poprawili?my b??d w Blessed Wooden Stake Quest (umo?liwia? zdobycie Blessed Wooden Stake'a bez odwiedzenia wszystkich kap?an?w).
- Poprawili?my b??d u NPC Amanda/Quentin przez kt?ry niemo?liwe by?o kupno Twist of Fate z AOL'em.
- Poprawili?my b??dy w Gnomebase Alpha zwi?zane z wej?ciem do Warzone 1 (Gnomission nie udziela? pozwolenia na wej?cie do Warzone 1 pomimo zdobycia 1440 punkt?w)
- Poprawili?my b??d uniemo?liwiaj?cy wys?anie emblematu gildii na stronie.
- Poprawili?my b??d z odzyskiwaniem nazwy konta na stronie.

Posted by ambera.net team.

jakiego bota polecacie? Ktora ma czesto upy i jest dostepny w necie? (crack) ?

Taki poziom reprezentuje to dziecko. Temat zamykam.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry