-Tibia 8.60 Angel ots!

Status
Zamknięty.
Odp: Angel ots!

od 451 exp x1,5 a od 501 x1 polecam wprowadzi?, wtedy b?dzie ciekawa gra

@Up

Taki exp na OTS to chyba zbyt ma?o..
Ludzie wola si? pobawi? w pvp a nie w bicie lvl tydzie?.

@Up

Taki exp na OTS to chyba zbyt ma?o..
Ludzie wola si? pobawi? w pvp a nie w bicie lvl tydzie?.

Potwierdzam, projekt bardzo fajny og??em ciekawe si? zapowiada ale stage po prostu zniech?ci ponad 60% do gry. Wi?kszo?? wchodzi na takie by powalczy?.

jaki wi?c stage proponujecie? nie chce by byl zbyt wysoki bo to nie ma by? ots na chwile, tylko na d?u?sza mete nie chce te? by nowi gracze wchodz?c widzieli biegaj?cych 400-500 lvl bo to te? zniech?ca nie chce by by?o zbyt trudno ale te? nie mo?e by? zbyt ?atwo :) tak wi?c jaki stage proponujecie? 20 i w d?? czy nawet wy?ej ? zastanawia?em si? r?wnie? czy nie zrobi? sta?ego exp :o
Btw obecnie pracuje nad teplatka do strony chcecie zobaczy? efekty pracy ? :)

Ostatnia edycja:

10 -> 60 40x
61 -> 90 25x
91 -> 105 15x
106 -> 135 12x
136 -> 175 10x
176 -> 200 8x
201 -> 300 5x
301 -> 351 4x
351 -> 400 3x
401 -> 3x

Przyk?adowy co? taki, i reklama i jazda ;d

Projekt dobry podoba mi si? podr??owanie wagonikami i to ?e poszczeg?lne lokacje odblokowuj? si? wraz z wzrostem lvla .
Czekam ju? tylko na pierwsze informacje o starcie.

Hmmm

Jak nie wiesz jak da? to daj tak:

Od 1-80 x25
Od 81-130 x15
Od 131-160 x10
Od 161 do ko?ca x5

Co Wy na to? ;d

@Velion
Zgodz? si? z tym panem. Najlepszy dla tego serwera, b?dzie sta?y exp. Fajnie, ?e zapowiadacie serwer, ale podali?cie ma?o informacji. Mo?e wymy?liliby?cie jak?? fabu?? ? Z opisu nie dowiedzia?em si? za du?o, lecz ?ycz? Wam udanego startu. B?d? stale odwiedza? ten temat, zobaczymy co udoskonalicie.

Dzi?ki za tak szybkie odpowiedzi! :p

co do informacji o serwerze nie wiem co powinienem dok?adnie podawa? tak naprawde :D
Staly exp by?by dobrym rozwi?zaniem ze wzgl?du ?e jest juz ca?kiem du?o nowych potwork?w tych dodanych nowych oraz odmian juz istniej?cych :)
B?dzie ich ca?kiem sporo na przyk?ad Monk?w znajduj?cych si? w tombach pod miastem b?d?cych dobrym expem dla 10-35-40 lvl zamieszczony ni?ej screen obrazuje tylko drobn? cz??? korytarzy bo sa jeszcze 2 poziomy ni?ej oraz fajny quest :)
SS:

tombyv.png

typy monk?w:
Yeirar monk
ocultist monk
monk
dark monk
dark draen monk
Smel monk
______________________________________________________Strona angelots.pl_________________________________ :)

sorki za to dziwne rozdzielenie ale chcia?em doda? zrzut z photoshopa czyli to jak wygl?da strona :)
Oto m?j projekt baneru/a(?):D jest on ca?y czas dopracowywany, staram si? by mia? sw?j klimat oraz estetyk? prosz? napisa? co by?cie w nim zmienili:)

beztytuudjk.png

niestety nie mo?emy jeszcze go zobaczy? na stronie poniewa? jeszcze go nie sko?czy?em :(

Bless!

aktualizacja___

podrzuce minimapke podziemi pod miastem tego pierwszego poziomu :)

beztytuucrnl.png

Ostatnia edycja:

No no widz? ?e ogarniasz PS - dobrze, mamy nadziej? ?e strona b?dzie dzi?ki temu zaje***** ;-)

@up

Trzeba si? o to zapyta? Gumaka, mo?e skrypter si? poprawi?..

btw... Nadzoruje temat ze szpitala. le??c pod kropl?wk? i k??c?c si? z lekarzami ?eby dali mi wnie?? PC...

Masakra..

Minimapa wygl?da do?? ?adnie :) Du?e rozbudowane podziemia, podoba mi si? ;) Mam jedno pytanie, mo?e nie doczyta?em, sam ju? nie wiem. Kiedy startuje ten serwer ?

Minimapa wygl?da do?? ?adnie :) Du?e rozbudowane podziemia, podoba mi si? ;) Mam jedno pytanie, mo?e nie doczyta?em, sam ju? nie wiem. Kiedy startuje ten serwer ?

Nie doczyta?e? si?, bo z zapowiedzi wynika, ?e projekt jest w trakcie tworzenia. :lol:

@Topic

Dobrze! Przynajmniej nie kolejne evo, czy real mapa, mi si? podoba. :)
Czekam na kolejne niusy.

Zapowiada si? nie zle. Ciesz? si? ?e nie kolejne evo z neta.. Powodzenia :p

Serwer ma zamiar wystartowa? w okolicach wakacji lub na wakacje z tego co wiem, p?ki co trwaj? prace w ulepszaniu serwera ;)

Aktualnie ostro pracujemy nad map?, dodajemy fajne systemy np. wagoniki, system upgrade przedmiot?w, mo?liwo?? gry na dw?ch j?zykach (p?ki co jeszcze nie pewne).

Dwa j?zyki? Powodzenia x D

Zr?bcie Angielski, Polski oraz Arabski client ;)

Kto Wam b?dzie to robi??? ...

Jakub popraw Sygnatur?..

To nic pewnego, ale zapewne to mog?o by by? dobre, taka pomoc dla tych, kt?rzy nie znaj? angielskiego.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry