Ani By LaVejt

Status
Zamknięty.
Odp: Ani By LaVejt

Od?wie?am pamietajcie jezeli produkt nie bedzie pobierany download upadnie

Pierwsza praca naprawd? super 9/10 a druga zbyt udziwniona jak dla mnie i malo czytelna nie b?d? ocenia?:)

Mistrzowsko. Bardzo mi si? podoba, jak mo?esz daj mi info na PW jak si? d?wignie ustawia bo nie wiem : (( Dzi?ki, pozdrawiam.

refresz tematu
Jerzeli ktos daje ani na swojego serva dajcie mi name servera na pw ^^
pozdro LaVejt
.
.
klik hare ;D
v
_____

9/10
Dosyc ladne prace lecz, trawa na plytkach.
Wiecej takich mapek.

refresh ma ktos to na swojim ots ;d ? prosze pw ^^

Co tu du?o gada?.
Nigdy nie widzia?em tak dobrze zbudowanego anni.
Poza tym to trudny temat, wi?c szacun,
?e umiesz t? lokacj? tak odwzorowa?(ba, ta praca przebija wszystkie inne jakie widzia?em na ten temat).
Powiedz mi tylko po co jest to drugie pomieszczenie z demonami i nagrodami?
Wersja pierwsza: w pomieszczeniu z demonami jest troch? szaro, ale nigdy nie widzia?em lepszego anni 9/10.
Wersja druga: now? grafik? ostatnio zbyt cz?sto widuj? po prostu ju? si? przestarza?a. Pierwsza praca wysz?a Ci zdecydowanie lepiej. 6/10.

Pozdrawiam

Kolega up zada? pytanie, poco ta sala z dedem demona. Jak mia?em to u siebie na silniku to w dedzie by? quest na armor [dragon robe ] ;d.Nie wiem czy s? bo zapomnia?em ju?, ale tego deda pilnowa?y demon szkielety.

fajnie ciekawa gratuluje wszystkie ani kt?re widzia?em na otsach by?y nie ciekawe si? wchodzi?o rozwala?o i tyle nic ciekawego tam nie by?o a tu mo?na si? przygl?dn?? wszystkiemu gratuluje

refresh moj link nadal dziala

W?a?nie tego szuka?em, odmiany, fajnego mappingu na anni.
Dzi?ki, reput leci.

No No jak na ani to fajnie ci to wysz?o jedyne co mi si? nie podoba to ten drugi anihilator za bardzo napcha?e? tych g?wien ale wygl?da spox.
Za 1 ani daje 10/10
za 2 8,5/10

Status
Zamknięty.
Back
Do góry