-Tibia 8.60 Anima Kick Ass! Tego jeszcze nie widzia?e?! RL MAP! PKT DLA GILDI! FREE PKT SMS SHOP

Status
Zamknięty.
Odp: Anima Kick Ass! Tego jeszcze nie widzia?e?! RL MAP! PKT DLA GILDI! FREE PKT SMS

Odp: Anima Kick Ass! Tego jeszcze nie widzia?e?! RL MAP! PKT DLA GILDI! FREE PKT SMS

Zawsze na pocz?tku by?o fajnie a po tygodniu zaczyna?y sie Kicki,Lagi itp jak sie zaczn? Wary to tak b?dzie i wi?kszosc odejdzie xD jak zawsze

Ots Stoi dzien a juz baza pada

Dzi? w nocy nasz server utraci? po??czenie z baz? danych, jednak szybko si? z tym uporali?my i mamy nadzieje ze wiecej sie to nie powt?rzy.

W zwi?zku z tym, ?e szanujemy was graczy - Dzisiaj mi?dzy godzin? 17-18 przeprowadzony b?dzie konkurs z nagrodami w ramach rekompensaty.

To co b?dzie jutro ???

Misio021 co bedzie jutro nie wiemy. Ja wiem tylko ze jak dzisiaj/jutro padnie baza ze w razy to zostanie 100 graczy na servier. Ale moze nie padnie ;]
Jak nie padnie to bedziemy grac moze tydzien moze 3 i pojdziemy na cos innego. Tak jak wszedzie, i czego wiecej chciec? To dobry server, lepszy od niektorych co tyle stoja i lepszy od tych co stoja 2 dni. Gorszy tylko od tych co stoja pol roku i dluzej ale i tak jest w czolowce serverow odpowiadajacych graczom. A co do lagow to jak na poczatku nei bylo od startu odrazu(ci debile ddosuja odrazu po starcie...) to pewnie juz nie bedzie. A gracze zaczna odchodzic poniewaz jest to niezbadana rzecz na otsach. Dlaczego gracze odchodza. Moze nie lubia warow 350 lvlami tylko 200 i teraz sie beda bic a potem wybiegnie 350 pall 4,5k hp leczy sie po 2k i nie padnie :)
Sa gracze co co tydzzien zmieniaja server niewazne jak jest dobry. I ci ktorzy graja na jednym rok albo i 10 lat na realu. To ze ty wolisz grac rtok to twoja sprawa. Ja chce sie wyexpic w 1 czy 2 dni i bic sie przez tydzien lub miesiac i nowy ots. Ten server sie do tego nadaje zajebiscie jesli baza nie pojdzie sie jebac znow :)

serwer zostaje jutro wy??czony poniewa? ko?czy si? dedyk przpraszamy ...

Serio dobre oro idzie.

Mam do sprzedania 2,5k pkt w sms shop na animal.kicks-ass.net.
Koszt to sms 6 zl + vat
daje linka do smsa.
Chetni pisac priv lub gg :33955550

Ostatnia edycja:

Server trzyma sie ca?kiem dobrze, nie by?o jeszcze rzadnego crasha , a atakuj? nas z kazdej strony. To wszystko dzi?ki dedykowi za 1200z? ;)

Noo jak wbi?em na stronke i zobaczy?em ile os?b online to a? sie chcia?o wbi?, ale niestety zaraz po tym zajrza?em do sms shopu("GOD set") i stwierdzi?em ?e nie ma co si? logowa?, ale to jest moja opinia jak chcecie to wbijajcie...

Status
Zamknięty.
Back
Do góry