• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Ankieta #1 (Boty i Narz?dzia)

Ankieta #1 (Boty i Narz?dzia)

• Tak

Votes: 0 0,0%
  • Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Tak

• Nie

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

Votes: 8 40,0%
  • Nie

Votes: 12 60,0%

• Total voters
    20
Status
Zamknięty.

Eturl

We shall know no fear!
Witam,
Czemu ma s?u?y? ten temat? Ju? wyja?niam.
Temat ten jest pierwszym z cyklu ankiet, w kt?rych b?dziecie mogli decydowa? o wygl?dzie forum.

Wiadome jest, ?e wi?kszo?? z was pogrywa Tibi?, a co za tym idzie zapewne korzysta z bot?w (nie m?wcie, ?e nie) i to w?a?nie wy macie wi?ksz? wiedz? o tym jakie boty s? aktualnie na topie, a jakie id? w odstawk?.
Podsumowuj?c, ten temat jest w?a?nie po to, aby?cie mogli si? t? wiedz? podzieli? w s?usznej sprawie i zasugerowa? zmian? w dziale z botami. Poni?ej znajduje si? rozpiska z aktualnym wygl?dem owego dzia?u:

BBot
  • Pomoc
  • Gotowe Skrypty
  • Gotowe Waypointy
  • Gotowe Macra
ElfBot
  • Pomoc
  • Gotowe Skrypty
  • Gotowe Waypointy
NeoBot
  • Pomoc
  • Gotowe Hotkeye
  • Gotowe HUD Skrypty
  • Gotowe Skrypty Cavebot & Targeting
TibiaBot NG
  • Pomoc
  • Gotowe skrypty
  • Gotowe Waypointy
TibiaAuto
  • Pomoc
  • Gotowe skrypty
  • Gotowe Waypointy
Blackd Proxy
  • Pomoc
  • Gotowe skrypty
  • Gotowe Conditional Events
  • Gotowe Waypointy
Inne
Poradniki

Korzystaj?c z powy?szej rozpiski i w oparciu o swoj? wiedz? mo?ecie przedstawi? nam w?asn? wizj? co do dzia?u Boty i Narz?dzia.
W gr? wchodz? wszystkie aktualnie dost?pne boty, a szczeg?lnie te nowe, kt?re maj? przed sob? ?wietlan? przysz?o??. Oce?cie sami jakie boty powinny mie? w?asne dzia?y, a jakie powinny trafi? do dzia?u zbiorczego (Inne) Postarajcie si? jednak zrobi? to w spos?b do?? estetyczny, by nie utrudnia? sobie nawzajem ?ycia. S?dz?, ?e razem uda nam si? wybra? najbardziej optymaln? wersj?.

Pami?tajcie jednak, ?e to czy b?d? si? pojawia? kolejne tematy tego typu zale?y tylko i wy??cznie od was.
Je?eli si? oka?e, ?e cz??? z os?b wykorzysta ten temat do innych cel?w ni? jego pierwotne przeznaczenie, to mo?ecie nie spodziewa? si? kolejnych ankiet.

Our partners and their custom servers:

Odp: Ankieta #1 (Boty i Narz?dzia)

Nie wiem moja propozycja jest taka aby w tym dzia?e powsta?y osobne w?tki np Bot p?atny i darmowy co wg mnie jest dobrym pomys?em bo widz?c 2 rodzaje bot?w p?atny i darmowy ludzie nie b?d? pyta? czy bot jest free itd. W kazdym dziale danego bota mo?na doda? "Poradniki" ?eby by?o wiadomo co mo?na znale?? w danym dziale bota. Mo?na te? zrobi? ranking bot?w. B?dzie polega? na tym kt?ry z bot?w jest najlepszy i kt?ry jest najcz??ciej odwiedzany,dzi?ki czemu ludzie b?d? wiedzie? kt?ry bot si? wyr??nia. To chyba tyle;D

BBot: bot tylko do ots pod najnowszy client. Na rl tibi nie spotykany.
ElfBot: jak wiadomo tylko do 8.6, kt?ry traci popularno??.
NeoBot: off, nikt go nie u?ywa.
TibiaBot NG: to samo, co wy?ej
TibiaAuto: u?ywany, lecz wykrywalny darmowy bot.
Blackd Proxy: minimalny % ludzi go u?ywa.
Najpopularniejszymi botami s? obecnie:
iBot oraz Xenobot.

Nie pisz? wniosk?w, bo samemu mo?na wywnioskowa? co usun??.

Elfbot nie upada wr?cz przeciwnie. Coraz wi?cej ots?w jest na 8.6 :) Doda? bym do dzia?u Elfbot Ikony/Icons

Z tego co wiem/widz? to jedne z najpopularniejszych bot?w to:
iBot, bbot, elfbot oraz xenobot. Reszta w obecnym czasie ju? jest ma?o popularna..

E-e-eee! S?uchaj no! Synek! Synek! RedBot Pro jeszcze jest!

Czyli tak. Wy... cenzurowa? TBN, NeoBota i BDP i wstawi? IBota, Xenobota i Redbota Pro.

Z tego co wiem/widz? to jedne z najpopularniejszych bot?w to:
iBot, bbot, elfbot oraz xenobot. Reszta w obecnym czasie ju? jest ma?o popularna..

Do tej listy ?mia?o bym m?g? doda? r?wnie? ma?owykrywalnego RedBota oraz wykrywalnego ale pod otsy dobre typu (shadowscores) tibia auto.Troch? os?b z tego korzysta.

@topic
-Do zak?adki Elf Bot doda? Icons
-Zdecydowanie sw?j dzia? powinien mie? popularny bot Ibot oraz Redbot (pododdzia?y Waypointy,Skrypty,instalki itp)
-nie wiem r?wnie? czy jest sens trzyma? zak?adk? NeoBot poniewa? naprawd? garsta ludzi z tego korzysta..praktycznie nikt :D a zajmuje tylko miejsce.

Ostatnia edycja:

Prosze o dodanie zakladki Ibot. Najbardziej rozwijajacy sie bot oraz najniewykrywalniejszy :)

@GuardiaSeller
A masz por?wnania do innych, czy kierujesz si? reklam? i ilo?ci? u?ytkownik?w?

Mo?ecie r?wnie? doda? dzia? BlackD, w kt?rym by?yby wszystkie boty od blackdtools.com tj np. BSC, BackD proxy, Tibia Music, Blackd Hotkeys, itp.

@HateThisSite
Mam por?wnania do innych takich jak bbot czy tez blackd.
Na 10 postaci Ibot - dostalem bana na 1
Na 6 postaci BlackD - dostalem bana na 4
Na 3 postaci BBota - dostalem bana na 1

Lecz BBot jest lepszy i latwy obsludze.

Nadal mowie aby dodac zakladke Ibot.

ibot to g?upi bot :p jak dla mnie to gorszy od blacktools czy proxy :D ibot nie jest ?atwy do ogarni?cia. kiedy chcesz cos napisac to czasami bot w tym czasie wpisuje czar;] i to jest g?upie

Hmm - zastanawiaj?c si? wpad?y mi na my?l najlepsze boty:

- Elf Bot
- Tibia Auto
- RedBot
- iBot
- Tibia Elf NG
- NeoBot

Oraz proponuje doda? do tego dzia?u "Multi Clients" - chodzi mi o prawdziwe MC'ki oraz czyste.
Tzn takie gdy odpale dwa na raz to b?dzie dzia?a? Tibia Auto - bo te kt?re robi? przez Hex Editor to mog? odpali? dwa na raz ale Tibia Auto widzi tylko jednego!

Pozdrawiam

Kahras

ibot to g?upi bot :p jak dla mnie to gorszy od blacktools czy proxy :D ibot nie jest ?atwy do ogarni?cia. kiedy chcesz cos napisac to czasami bot w tym czasie wpisuje czar;] i to jest g?upie

Ale tu nie chodzi czy jaki? bot jest g?upi tylko co by mo?na zmieni? w dziale (Boty&Narzedzia)...wi?c nie nabijaj bezsensowych post?w je?eli mo?esz, nic nie wnosz?cych do tematu.A je?eli jak tak bardzo chcesz wiedzie? to je?eli umiesz Ibota ustawi? to nie ma takich sytuacji jak napisa?e? z czarami.:) to prawda jest trudny w obs?udze w przyzwyczajeniu si? ale wszystko jest do nauczenia :)

nie nabijam post?w tylko pisze co my?le ;) skoro jakis bot jest troche trudny do ogarni?cia to po co go wstawiac ? lepiej da? takie kt?re ludzie u?ywaj? i polecaj?. Bo ja osobiscie odradzam ibot. i by?em z ludzmi ktorzy tez na niego narzekali.

nie nabijam post?w tylko pisze co my?le ;) skoro jakis bot jest troche trudny do ogarni?cia to po co go wstawiac ? lepiej da? takie kt?re ludzie u?ywaj? i polecaj?. Bo ja osobiscie odradzam ibot. i by?em z ludzmi ktorzy tez na niego narzekali.

No pewnie dlatego go wstawia? ?eby ludzie mogli si? nauczy? z niego korzysta?, osoba kt?ra si? wprawi?a mog?a by napisa? np poradnik...jak to po co ehh g?upie pytanie:D

Jakie? dalsze propozycje? Wci?? czekamy. Liczymy na wi?ksz? aktywno??.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom