-Tibia 8.10 Anobe Polski OTS

Status
Zamknięty.
Odp: Anobe Polski OTS

chce pogra? ale nie wiem jak ;((( gdzie moge sci?gn?c ?

~~Od?wie?am~~

Serwer dalej istnieje. I w miar? dobrze si? trzyma.
Zapraszam!

Ch?tnie bym pogra? ale kiedy? pami?tam okradli?cie mnie na dziesi?? z?otych i zbanowali?cie za nic.

Start sliver.pl 29 kwietnia 2011 roku o godzinie 16:00
Za??? konto...
11.jpg

Wst?pnie o projekcie:
W ci?gu najbli?szych kilku dni wystartuje projekt o nazwie Sliver, serwer typu RPG-FUN, czyli gra klimatyczna wraz z odrobina rozrywki, np. szybkie zdobywanie do?wiadczenia. Posiadamy w?asny silnik gry, kt?ry jest rozwijany ju? od pi?ciu lat i posiada funkcjonalno??, kt?rej nie znajdziecie nigdzie indziej. W dodatku mapa serwera jest starannie tworzona przez bardzo d?ugi okres. Na pewno zachwyci Was ilo?ci? szczeg???w, a tak?e nietypowymi lokacjami; poprzez piaski, lasy, a? do lodowych pusty?. Zapewne ka?dy poszukiwacz przyg?d b?dzie mia? okazj? stoczy? walk? z wyj?tkowymi potworami bez wzgl?du na posiadany poziom.

1.jpg

Podstawowo informacje:
Nazwa serwera: "Sliver"
IP serwera: sliver.pl
Adres strony: Sliver - sliver.pl
Klient: Oprogramowanie nale?y pobra? ze strony g??wnej sliver.pl
Typ serwera: RPG-FUN
Mapa serwera: Serwer posiada w?asn? map?.
Ochrona gracza: 100 poziom
Domki od poziomu: 50 poziomu.
Pozosta?e informacje: Ca?kowicie darmowe konto (brak konta premium, czy te? statusu VIP)

3.jpg

Konfiguracja serwera:
Exp rate:
1-50 - 100x
51-100 - 50x
101 - 150 - 30x
151 - 200 - 16x
201 - 250 - 8x
251+ - 4x
Loot: 3x
Skill rate: 10x
Magic rate: 7x

Fragi:
Ilo?? os?b zabitych na dzie?: 20
Ilo?? os?b zabitych na tydzie?: 100
Ilo?? os?b zabitych na miesi?c: 350

Raids&Event:
Najazdy: Wszystkie najazdy s? automatycznie aktywowane w grze.
Event: Pojawia si? w grze w dni: wtorek, czwarte, sobota o godzinie 17:00
Golden Stone: Automatycznie aktywowany w grze.

Hero: Gracz, kt?ry wyka?e si? dodatkowymi umiej?tno?ciami mo?e zosta? wyr??niony statusem bohatera (hero). W Nagrod? uzyska wygl?d hero.

5.jpg

Misije:
Dodatki do wygl?d?w: Mog? je zdoby? gracze, kt?rzy wykonaj? odpowiednie questy (wi???ce si? ze sporym wydatkiem i/lub wysi?kami). Ka?dy outfit ma 2 dodatki, kt?re mo?na zdoby? (niekt?re z nich te? si? r??ni? pod wzgl?dem p?ci).
G??wne misji:
- Annihilator
- Apocalypse Quest
- Demon Helmet Quest
- Demon Oak Quest
- Force Quest
- Labyrinth of Shado's Quest:
- Loop Time Quest
- Lunargent Quest
- Morgaroth Quest
- Nobles Quest
- Orshabaal Quest
- Spirit Quest
- Teleport Quest
- The Pits of Inferno Quest:
- Zhu Quest
Poboczne misji: Na serwerze jest oko?o 350 pobocznych skrzynek, kt?re oczywi?cie s? ukryte na Sliver.

8.jpg

Darmowe punkty premium:
Dla gildii: Gildia, kt?ra chce otrzyma? darmowe punkty dla gildii musi posiada? wi?cej ni? 10 os?b w gildii (nie mog? by? to osoby z takim samym adresem IP) oraz musisz si? zg?osi? po odbi?r pisz?c na numer gadu-gadu
Gadu-Gadu.gif
35358583.
Programu partnerskiego: Program partnerski pozwala ka?demu promowa? Sliver poprzez zach?canie znajomych do wsp?lnej gry. Gdy Tw?j znajomy zarejestruje si? na stronie i potwierdzi, ?e zosta? przez Ciebie polecony wpisuj?c nazw? Twojej postaci, zostanie Twoim poleconym. Wynagrodzenie otrzymasz gdy Tw?j znajomy zakupi punkty premium.

15.jpg

Lista gildii, kt?ra zagra:
(aktualnie brak)

13.jpg

Dotacje:
Dotacje na Sliver nie s? obowi?zkowe. Ca?o?? dotacji zostanie wykorzystana na op?at? i rozbudow? serwera. Wspieraj?c serwer stajesz si? Donatorem. Poniewa? ka?da dotacja jest dla nas wa?na i niezwykle potrzebna.

9.jpg

Na koniec, nie pozosta?o mi nic innego jak prosi? Was o zach?canie znajomych i wsparcie, bo bez Was graczy, ten projekt nie ma sensu bytu, wielkie dzi?ki za uwag? i do zobaczenia na sliver.pl

ja mam takie pytanto a co sie dzieje sie jest off? ten Adobe ?

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry