• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Tibia 8.60 Anteria - W?asnaMapa!

Status
Zamknięty.

Aqvis

User
Liczba reakcji
1
start 17.09.2010(Pi?tek) 18:00
Screeny:
3.png

2.png

1.png

- OTS typu 4FUN
- PVP
- Stabilny silnik.
- Unikalna mapa, ktorej nigdzie nie znajdziecie!
- Potezny dedyk stojacy 24/7.
- Bardzo duzo expowisk!
- Chetna pomoc supportu.
- Idealny balans profesji.
- Bardzo czeste update.
- Questy na dodatkowe expowiska.
- Tani sms shop.
- Darmowy premium account.
- Dodatkowe expowiska dla VIP.
- Nowe przedmioty w SMS SHOP.
RATES
LootRate: 3.0x
SkillRate: 130x
MagicRate: 65x
SpawnRate: 1x
* 1 -> 50 - 750x
* 51 -> 100 - 450x
* 101 -> 150 - 350x
* 151 -> 200 - 250x
* 201 -> 250 - 200x
* 251 -> 300 - 150x
* 301 -> 350 - 100x
* 351 -> 400 - 80x
* 401 -> 450 - 60x
* 451 -> 500 - 40x
* 501 -> - 20x

IP: anteria.servegame.com

Odp: Anteria - W?asnaMapa!

hmm no coz powiem tak mapa jest boska to trzeba przyznac dobre Yourots to sa moje klimaty , napewno wbije ale :
to juz jest 2 edycja
1 edycje hackneli pytalem sie GMA : Ots jest juz zabezpieczony ? on odp tak tak nie ma szans zeby cokolwiek sie stalo.... ja mowie ok spoko to gram po tygodniu bach ! i po otsie znowu hack ... brak slow uwazam ze gm ma max 12 lat , boi sie wejsc na vt <z wiadomych przyczyn> a na dodatek co chwile daje pkt swoim kolegom typu Mila Agus itd ktora po 1 dniu grania miala ok 3 vipy w domku,4 firewalkery i inne cenne itemki dostepne jedynie w sms shopie wiec to chyba nawet nie wymaga komentarza
ale coz wbije zobacze co tam sie zmienilo moze pomimo tych bledow pogram z ziomkami Cya do piatku

nie pisz w?asna mapa, jak wi?kszo?? expowisk jest ?ci?gni?ta z internetu, pierwszy ss np, to expowisko wyrm z otlandu...

?al mi ludzi, kt?rzy k?amia

ots bardzo fajny !! zapraszajcie znajomych ! Extra klimat

Up , Szukanie nie boli :) (google, ots serv list etc.)

Jak jeste? totalnym noobem to prosze ;D
anteria.servegame.com

hmm no coz powiem tak mapa jest boska to trzeba przyznac dobre Yourots to sa moje klimaty , napewno wbije ale :
to juz jest 2 edycja
1 edycje hackneli pytalem sie GMA : Ots jest juz zabezpieczony ? on odp tak tak nie ma szans zeby cokolwiek sie stalo.... ja mowie ok spoko to gram po tygodniu bach ! i po otsie znowu hack ... brak slow uwazam ze gm ma max 12 lat , boi sie wejsc na vt <z wiadomych przyczyn> a na dodatek co chwile daje pkt swoim kolegom typu Mila Agus itd ktora po 1 dniu grania miala ok 3 vipy w domku,4 firewalkery i inne cenne itemki dostepne jedynie w sms shopie wiec to chyba nawet nie wymaga komentarza
ale coz wbije zobacze co tam sie zmienilo moze pomimo tych bledow pogram z ziomkami Cya do piatku

Masz racje zapomnia?em zabezpieczy? bazy danych w pierwszej edycji, ca?kiem wypad?o mi to z g?owy. Item?w z sms shopu nikt z gm'?w nie rozdawa? ... zapewniam w 100%, a gracze wykorzystywali bug w sms shopie.
Wszystko zosta?o poprawione i sprawdzone dok?adnie.
Pami?taj, cz?owiek uczy si? na w?asnych b??dach.

hmm powiem tak ots mi sie podobal do poki sordak nie zaczal banowac od razu wszystkich za bota...

Status
Zamknięty.
Do góry