• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

anti-bot system

jedrek70

User
Liczba reakcji
0
Siema mam pytanie, jak zrobi? na tibii anti-bot system(?e jak si? odpali bota to pokazuje komunikat bot detected i go debuguje

Odp: anti-bot system

Chodzi ci o to ?e NP. Kto? Odpala Elfa loguje si? na serwer i pokazuje mu jaki? tam komunikat? I co debuguje? Elfa ( czy jaki? tam bot ) czy tibie?

Najlepiej znajd? se jaki? Helper?w kt?rzy b?d? teleportowa? si? do gracza i pyta? si? ( jeste?? ) i dor?b skrypt ( JAIL ) + Wi?zienie ale to przez C++

Chodzi ci o to ?e NP. Kto? Odpala Elfa loguje si? na serwer i pokazuje mu jaki? tam komunikat? I co debuguje? Elfa ( czy jaki? tam bot ) czy tibie?
Najlepiej znajd? se jaki? Helper?w kt?rzy b?d? teleportowa? si? do gracza i pyta? si? ( jeste?? ) i dor?b skrypt ( JAIL ) + Wi?zienie ale to przez C++

tak chodzi o to ze tbie zamyka

Ho ho to nie wiem nie znam si? za bardzo na skryptach ale kiedy? na armoni w??czy?em TibiaAuto to dosta?em bana ;) Taki skrypt mo?e poszukaj i napisz na AccMakerze ?e gdy kto? odpali bota to odrazu bana na dzie? dostaje ;) Tak te? dobre, ale takiego ?e wy??cza tibie to chyba nie ma, mo?e i jest ale to chyba by? musia? sam tego skrypta napisa? sorry ale ja nie wiem ;/ Jak co? znajd? to ci napisz? :)

dok?adniej to chodzi mi o taki system jak ma db world. Tam nawet jak na innej tibii mia?em odpalonego bota to mi obydwa si? wy??czyly i pokazal si? tibia error ; tibia botNG detected

To nie wiem.

?ycz? ci powodzenia w szukaniu ;) Jak co? znajd? napisze tu :)

wydaje mi si? ?e takie co? jest nie mo?liwe ;/ bo na real tibi na bank by to zastosowali a nawet i oni si? m?cz? z botami :) wi?c wydaj? mi si? ze nie znajdziesz takiego czego? :/

Jest skrypt tylko ?e bana si? dostaje jak si? w??czy NP. Tibia Auto, Elfbot... Itp takie na Exp ale takie na wy??czanie tibii to nie mo?liwe tak jak napisa? Daniel13 na RL tibii jest najlepszy skrypter i nie zrobi? takiego zabezpieczenia wi?c nie znajdziesz takiego czego? :)

aha , a to dasz ten skrypt ze bana dostaje ,

Witam wszystkich.
Mam do zaprezentowania wam 1 w Polsce Pokemon Online PL. Tutaj nie expi si? postaci ale nasze pokemony!
Aby zagra? trzeba stworzy? konto na stronce:

Oraz pobra? clienta:

Ka?dy kto chce mie? VIP czyli czeka? bez kolejek prosz? pisa? na GG: 23448337

Ponadto vip otrzymuje takie mo?liwo?ci:
Mo?e lata? na pokemonach, p?ywa?, oraz je?dzi? na nich
Otrzymuj? na pocz?tku gry pokemona z 10 lvl !
I wiele wi?cej...

Do góry