Odp: Antica Gaming
Stan konta
+ itemow do sprzedania na jakies 100k+
Zrobilem zeby nie bylo wioski ze nie mam mounta wiec zrobilem znudow ale mimo to siara sie przyznac ze tylko jego mam ;p
Stan Eka
skilluje jak sobie przypomne , ale zazwyczaj przypominam sobie chwile przed pojsciem spac ale dobije na tym paku moze 80+ ;pp Eq syfiaste , jakies k set , c helmet, guardian shield, sapphire hammer . Club bo zawsze tylko axy i swordy same to chcialem byc inny i poza tym tanie sa bronie i ringi ;d
Jakby kogo to interesowalo to MS siedze na Tombie , moze po 55+ pojde na watery bo jak na razie dobrze mnie tyraja (choc duzo botow to rzadko co w grupach wyskakuja ale mimo to przy dwoch moga mnie sciagnac na combo jak ostatnio) , chyba ze kupie seta ale szkoda mi kasy.
Gogo 100 ;d
PS. nie wiem jaki outfitt robic , jak na razie to tylko mi chodzi po glowie rozga w magu

jakby ktos chcial cos zaproponowac to dawac smialo
PS2. Filmik obiecalem. Robiony byl tylko dla kumpli tak zeby bylo z czego sie smiac i nie mial byc publiczny. Wiem ze nie jest profesionalnie zrobiony, mozecie mowic co chcecie bo i tak po mnie splywa ;p dzis moze nastepne SS jak cos ciekawego sie znajdzie
PS3. chce domek kupic ale nie ma nigdzie fajnych do licytacji a jestem zyla zeby od kogos kupic