• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Antica] Osobiste zdj?cia prowadzenia postaci

Odp: [Antica] Osobiste zdj?cia prowadzenia postaci

jak juz does not exit to po charze :D albo sprobuj napisac do nich 'i will buy 999 days of premium time, pls unban me' :D

jak unban to w miar? odzyskanie po jakiej? pr?bie to w sumie pestka, no ale na delete ju? raczej nic nie poradzisz :P

BACK! :)
1.jpg
2.jpg

NR 2

1.jpg

1.jpg

Ostatnia edycja:

Zaczynam gr? od nowa na Antice i si? zastanawiam czym gra? Druid czy Palek, troszk? dylemat ze wzgl?du na to ?e druidem zanim wpadnie m lvl to troch? minie lecz fajnie mi si? nim zawsze gra?o i tak mi si? nie nudzi?, a palek inna bajka wbija szybko 40 dist+ i ju? fajnie bije z tak? r??nic? ?e u mnie si? nudzi lecz mo?e tym razem b?dzie inaczej? No nie wiem ch?opaki pomo?ecie mo?e w wyborze?

3M5qzop.jpg

Zaczynam gr? od nowa na Antice i si? zastanawiam czym gra? Druid czy Palek, troszk? dylemat ze wzgl?du na to ?e druidem zanim wpadnie m lvl to troch? minie lecz fajnie mi si? nim zawsze gra?o i tak mi si? nie nudzi?, a palek inna bajka wbija szybko 40 dist+ i ju? fajnie bije z tak? r??nic? ?e u mnie si? nudzi lecz mo?e tym razem b?dzie inaczej? No nie wiem ch?opaki pomo?ecie mo?e w wyborze?

Na poziomie 150+ paladyn to nerf. Zabije go 100ms, od tego lvla dmg sie nie zmienia. Po banicji mojego RP zdecydowanie wole MS/ED. Czasami mia?em problem zabi? 90 eda czy sorka na takim poziomie. Skile 101, magic 27 mia?em.

Apropo, expa. Dodaje nowe ssy przed 7 dni. Mia?em te? hacka dzisiaj w nocy prawdopodobnie bo wczoraj jeszcze itemy mia?em :/ i itemy posz?y si? ... My?le nad allegro albo znajomych... Szcz??cie w nieszcz??ciu zosta?o 36dni aktywnego PACC kt?ry b?dzie wastowany bo nie mam eq :/ Dzisiaj zrobi?em formata na linuxa, je?eli kto? by mia? "co?" na zbyciu mo?e podes?a? Parcel na "Bind Nine". Oraz zostawi? Letter z wiadomo?ci?, nickiem etc. Na 100% jako? si? odegram. Wi?cej na streamach, ale narazie ich nie b?dzie gdy? hacked i brak eq na expa.

2.jpg

1.jpg

Nooob ;d jak si? da?e? shakowa?? Nie masz tej autoryzacji?. Sam za wiele nie mam ale postaram si? co? podes?a?, jc mam eka 95+ to mo?e skoczymy na jaki? hunt albo z moim 160 msem na shared jesli mo?na czy cu?.

Znajomy z mojej ekipy ogarn? mi EQ na antica wiec wracam do gry.
PK PK PK PK!

1.jpg

Noobek :D a o moim parcelu zapomnia?e??:D gdzie "dzi?kuje" ? :D. Fajnie ?e dalej grasz, ja tam chwilowo przesta?em bo szczerze, zryty ?wiat :D oram si? na bellonie.

Noobek :D a o moim parcelu zapomnia?e??:D gdzie "dzi?kuje" ? :D. Fajnie ?e dalej grasz, ja tam chwilowo przesta?em bo szczerze, zryty ?wiat :D oram si? na bellonie.

Dzi?ki dzi?ki, 2 etapowa weryfikacja jednak zrobi swoje i linuxa raczej nie instalowa?em ale si? zastanawiam nad ubuntu bo w Play on Linux jest LOL :) a tylko to mnie na winszajsie trzyma :D

PS: Napisz mi Tw?j nick, oddam ci te 100k :)

Nic nie musisz oddawa? :D. Dosta?e? za hacka :P. Zr?b chara na bellona, tutaj te? troch? si? dzieje :D

serio?:D

Hey,

there are some People of the Guild Arkangels ( EQY & Bind Nine) trying to get you to TH and TS3, after that they will get your IP adress. They will let you die and PING/DDoS your internet connection if you want to get blessings.

Alts of Bind Nine are Donate Szafi & Edvvard Snovvden
Alts (probably of Eqy) are Methor Myrus & Polystyrene.

Don't mess around with them, they are using miserable ways to get Items/Cash.

greets

Some proves:

Aug 26 2015, 21:15:59 CEST Killed at Level 103 by Polystyrene and Bind Nine.
Aug 26 2015, 21:01:30 CEST Killed at Level 105 by Polystyrene.

Sep 07 2015, 11:52:00 CEST Killed at Level 136 by Donate Szafi.
Sep 07 2015, 11:38:08 CEST Died at Level 136 by a souleater.
Sep 07 2015, 10:30:57 CEST Killed at Level 137 by Bind Nine.
Sep 03 2015, 16:43:49 CEST Killed at Level 139 by Methor Myrus and Donate Szafi.
Sep 03 2015, 16:15:41 CEST Killed at Level 140 by Donate Szafi.

this all happens if they crash your connection. once he even tried to kill me with his 26~ ed near thais temple. got attacked while hunt so he could throw up my full bless with out pking me, and finally waiting for me to get new bless/leaving temple.

Ostatnia edycja:

Dzisiaj czy?cimy POI z moj? ekip?. Godzina 17:00 start stream.

/// warmode by? na antica, nie da?o si? chodzi? wog?le - poi odwo?any

Ostatnia edycja:

[COLOR="#purlple"]Wrath of the Emperor Quest[/COLOR]

No ?adnie, te? bym pogra? :D

Antica, to co lubie! Kozaczek

Fajnie sie to oglada i milo ze jeszcze ktos ma zamiar robic takie tematy :)

Do góry