-Tibia 8.50 -=Antiqa=- Zapowiedz II

Status
Zamknięty.
Odp: -=Antiqa=- Zapowiedz II

Nie k???cie si? bo to nie ma sensu. Jak ju? pisa?em ja wol? w?asne mapki bo na nich zawsze mo?na znale?? co? ciekawego czego nie ma na innych. Proponuj? aby odwiedzaj?cy ten temat wypowiedzieli si? w kwestii: mapa w?asna czy rl map?

pozdro

Nie bede sie klucil ty pierwszy odp pod moim tematem bez durnym tekstem ktory by kazdego autora wkurzy?!!!

Migel przepraszam ok?:d nie wkurzaj sie nie chcialem Ciebie zdenerwowac ale nie lubie jesli ktos sie zaczyna wyzywac... a akurat bylem zmeczony to tez Ci tam troche pobazgralem;// ale owszem na wlasnej mapie mozna znalezc cos ciekawego ale minusem jest to ze na wlasnych mapach czesto mapperzy daja duze resp i mimo ze jest exp hmm np x 10 to mozna szybko lvl wklepac h z powodu wlasnie duzych respow.. chyba ze ktos chce zeby server jechal na dlugiej lini to nie da duzych respow.a jesli chodzi o rl map to na rl tez mozna cos samem dorobic;)

Ok ok wiec kiedy bedzie start?

Start przewidujemy na stycznia dopracowujemy questy nowe oraz wielka niespodziank? :)

Haha!! No Tu ju? naprawd? jest ?miech na sali.
(2 ostatnie zdj?cia) te prace robi?em na FLYOTS,kt?ry pad? po paru dniach. Zdj?cia mia?y byc podpisywane autorstwem (czyli, ?e moje) Ale widze, ze administracja jest naprawd? prawdom?wna i inteligentna...
P.s Jak Ots ruszy powiem wam wi?cej o tych pracach!;), Chyba ze administracja b?dzie chocia? troch? lojalna i napisze prawdziwego Autora mapy. (prace nawet prezentowa?em gdzie? na tym forum.) Jak znajde je napisze.

Ostatnia edycja:

Te prace otrzyma?em od W?a?ciciela tego ots co pad? a mi ich nie dawa?e? wiec zostaw swoje komentarze. Twoje prace wa?y?y 300kilo a reszta mapy jest moja a co powiesz o tych pracach ze otrzymales zaplate wiec sa prace tego co je kupil a kupil moj kolega.

W?a?ciciel nic mi nie p?aci?. Chcia?em tylko, ?eby zostawi? moje prawa autorskie (podpis) na S'S, ?eby by?o wiadomo kto robi?.
prace wa?y?y 300kilo
Nawet jak tyle wa?y?y, to i tak widze, ?e g?wno macie na tym OTS bo wystawili?cie moje S'S:)
Poczekamy na start....jak w ogole wystartuje

Domy?lnie Odp: -=Antiqa=- Zapowiedz II
W?a?ciciel nic mi nie p?aci?. Chcia?em tylko, ?eby zostawi? moje prawa autorskie (podpis) na S'S, ?eby by?o wiadomo kto robi?.
Cytat:
prace wa?y?y 300kilo
Nawet jak tyle wa?y?y, to i tak widze, ?e g?wno macie na tym OTS bo wystawili?cie moje S'S
Poczekamy na start....jak w ogole wystartuje

A on mowi cos innego otrzymales za te prace pkt w shop.
Jak bys byl inteligentny to bys zobaczyl zapowiedz II to poszukaj zapowiedzi I i tam masz galerie gdzie nie ma twoich prac.

Ale pisales wyzej ze wstawi?e? swoje prace czyli udost?pni?e? ka?demu

Ostatnia edycja:

A kurde cio?ku b?d? sie z tob? kluci?....
Nie udostepnia??m ich tylko udostepnia?em S'S
I bierz sobie te mapy jak sam robic ich nie umiesz, neich ci uszami wyjda.;)
Powodzenia w Ots my?le, ?e w 2012 (Przed ko?cem ?wiata) odpalicie go w ko?cu;p

"Lotery System - raz dziennie losujemy wsrod graczy online, jednego gracza ktory otrzyma unikalny przedmiot ci?zko dost?pny w grze"

Czyli po miesi?cu poleci 30 rare'?w. Nie za pi?knie to wygl?da.

10 g boots.
5 mls.
10 g shield.
:<

Czyli po miesi?cu poleci 30 rare'?w. Nie za pi?knie to wygl?da.

Nie no my?l? ?e troch? to urozmaic?. Ja bym da? do losowania rare, jak?? kas?, no i cos z sms shop a i itemy kt?re normalnie mo?na zdoby? w grze nie zawadzi?yby. Oczywi?cie w rozs?dnych proporcjach.

A tobie wysz?y gard?em bo wida? po avatarze :D i dobrze ze jeszcze myslisz ;)
Ots nie sklada sie tylko z mapy ale takze ze skryptow. Spokojna twoja ots ruszy i juz nie bawem. Na pewno zalapiesz sie na ots jak mowisz ze konczy sie TWOJ SWIAT 2012r.

mowisz ze konczy sie TWOJ SWIAT 2012r.
Aha.To ty w innym ?wiecie ?yjesz? TO juz od pocz?tku wiedzia??m....ale dobra, teraz tak. CO mi po skryptach twoich ( kt?re te? mo?na wszystkie ?ci?gn?c z "Tibia.net.pl") Jak zrobicie byle jaka mape, kt?ra znudzi sie po paru dniach grania?
Moim zdaniem, je?eli my?lisz, ?e OTS polega na samych skryptach, to powiniene? w og?le si? za to nie brac...
Nie chce ci tu opini wyrabiac, ?ebym warna nie dosta?...
?ycz? szcz??liwych ?wi?t (My?l?, ?e przyjmie ci? kto? na wolne miejsce przy stole)
Udanego Sylwestra ( Z TVP)
I udanego Ots.

Tobie tez zycze udanego sylwestra z bacia a ciebie na pewno przyjmie jakas stajnia wolna ze zwierz?tami i moze jakis cud sie zdarzy i zaczniesz mowic i myslec i czekam na twojego OTS paziu

Przemo z tego co wiem, to cz??? skrypt?w by?a pisana w?asnor?cznie. Dowiedzia?em si? od drugiego tw?rcy ?e opracowali jaki? nowy system kt?rego nie ma na innych ots, jednak nie chcia? on wyjawi? co to takiego.

Te tajemnice coraz bardziej zach?caj? mnie do gry.

Grudzie? si? ju? konczy....
Jak tam planowany start?

Status
Zamknięty.
Back
Do góry