Anty-Petycja

Status
Zamknięty.

Miki

HardcorowyKoksu
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
218
Jako cz?owiek, kt?ry nienawidzi hipokryzji zak?adam temat z anty-petycj?, ten temat ma na celu ogarni?cie co poniekt?rych os?b, mowa to g??wnie o tera?niejszych jak i by?ych kadrowicz?w. Ja pami?tam jeszcze jak za moich czas?w toczy?y si? rozmowy, w kt?rych ka?dy z nich m?wi?, ?e nale?y dawa? ka?demu szans? i ?e nie mo?na nikogo skre?la?.

To ja si? pytam: Co wy robicie, hipokryci?

Chcecie by? bez administrator?w, ?eby forum ledwo ?y?o? Czy chcecie, aby cokolwiek si? ruszy?o? (To s? pytania retoryczne, takie info dla kadry obecnej, jakby nie zakminili tego) Gdy oni doszli, to nie dali?cie im ?ADNEJ, powtarzam ?ADNEJ szansy na wykazanie si?, wi?c gdzie jest to wasze mi?osierdzie i my?l o przysz?o?ci forum? Odpowiem wam niecenzuralnie: W DUPIE. Bo tak tylko mo?na okre?li? wasz tok my?lenia, kt?ry de facto jest destruktywnym tokiem my?lenia, kt?ry doprowadzi forum do "bezkr?lewia". Tro zajmuj? si? g??wnie stron? techniczn?, poniewa? maj? pod sob? mn?stwo serwis?w, wi?c "oczywist? oczywisto?ci?" jest to, aby forum zarz?dzane by?o przez ludzi st?d. Podsumowuj?c, dajcie im czas, a nie piszecie jakie? ?mieszne petycje, dzi?ki kt?rym ludzie my?l?cy widz? was jako dzieci.

P.S
Temat ten jest OTWARTY na polemik? ze strony nowych admin?w i ich poplecznik?w jak i ze strony, nazw? to "starych ludzi". Mnie traktujcie tylko jako ??cznika pomi?dzy wami, bo dla mnie ta sytuacja jest po prostu ?mieszna. Wypowiadajcie si? i m?wcie, czy jeste?cie za tym, aby da? czas administracji aktualnej.

Pytanie g??wne: Czy dasz czas tera?niejszej administracji na pokazanie tego, co ma zrobi?? Je?li tak/nie, czemu?

Pozdrawiam.

Odp: Anty-Petycja

Przywr??cie Kazie, ona najwi?cej zrobi?a dla tego forum, to ona wyprowadzi?a je na wy?yny popularno?ci w ?wiecie OT i rozprzestrzeni?a wie?? o tnet na ca?y internet, HELL YEAH. :D

A tak na powa?nie, Czy dasz czas tera?niejszej administracji na pokazanie tego, co ma zrobi?? Je?li tak/nie, czemu?
Tak, dam. Bo si? znaj?, dobre z nich ch?opaki i lubi? Ognistego.

Signed, 1

Niech si? wyka??,chocia? to nie?adnie ?e ka?dego wypierdolili z kadry za niepos?usze?stwo...

Niech si? wyka??,chocia? to nie?adnie ?e ka?dego wypierdolili z kadry za niepos?usze?stwo...

Nie wyjebali?my ich dlatego, ?e nam nie pasuj? i ju?, koniec kropka. Oni mieli swoje 5 minut na pokazanie tego co mog? zrobi? dla tego forum, nie wykorzystali tego wi?c po co maj? zasila? szeregi kadry skoro kompletnie nie znaj? si? na swojej robocie? My w pierwszy dzie? administrowania zacz?li?my dzia?a?, wi?c chyba go?ym okiem wida? r??nic? kto co? tu robi.

//Nie za niepos?usze?stwo. D?ugo siedzieli?my poza kadr? i obiektywnym okiem oceniali?my to, co si? dzieje na forum, a przede wszystkim jakie nastawienie do u?ytkownik?w maj? niekt?rzy kadrowicze. Dostali?my szanse, ?eby zmieni? forum, zamierzamy j? wykorzysta? niezale?nie od tego, czy wy w to wierzycie, czy nie. Mephisto

Drogi... hmm... nie ogarni?ty cz?owieku. Bo tylko tak potrafi? okre?li? cz?owieka, kt?ry nic nie wie, a krzyczy najg?o?niej. Oni NIKOGO NIE WYRZUCILI z ich widzimisi?, ka?dy nowy administrator przeprowadza roszady i to chyba logiczne, ?e praca z lud?mi z kt?rymi nie ma si? dobrego kontaktu to by?oby czyste ignoranctwo ze strony nowych administrator?w.

Nie wyjebali?my ich dlatego, ?e nam nie pasuj? i ju?, koniec kropka. Oni mieli swoje 5 minut na pokazanie tego co mog? zrobi? dla tego forum, nie wykorzystali tego wi?c po co maj? zasila? szeregi kadry skoro kompletnie nie znaj? si? na swojej robocie? My w pierwszy dzie? administrowania zacz?li?my dzia?a?, wi?c chyba go?ym okiem wida? r??nic? kto co? tu robi.
//Nie za niepos?usze?stwo. D?ugo siedzieli?my poza kadr? i obiektywnym okiem oceniali?my to, co si? dzieje na forum, a przede wszystkim jakie nastawienie do u?ytkownik?w maj? niekt?rzy kadrowicze. Dostali?my szanse, ?eby zmieni? forum, zamierzamy j? wykorzysta? niezale?nie od tego, czy wy w to wierzycie, czy nie. Mephisto
Drogi... hmm... nie ogarni?ty cz?owieku. Bo tylko tak potrafi? okre?li? cz?owieka, kt?ry nic nie wie, a krzyczy najg?o?niej. Oni NIKOGO NIE WYRZUCILI z ich widzimisi?, ka?dy nowy administrator przeprowadza roszady i to chyba logiczne, ?e praca z lud?mi z kt?rymi nie ma si? dobrego kontaktu to by?oby czyste ignoranctwo ze strony nowych administrator?w.

By?em ?wiadkiem,jest jaki? moderator,xReaper i powiedzia? co? ognistemu na shoutboxie,jego nast?pna wiadomo?? by?a bez kolorku bo straci? moda.
Tak samo w petycji,Eturl Sous w jednej chwili sta?a si? VIPem z managera,wi?c nie m?w mi tu ?e stracili za nic nie robienie,bo stracili swoj? pozycje za swoj? ,,nad-aktywno??"

@edit

Ju? jest nowy manager,jak mi?o...

Notka moderatorska:
Prosz? Ci? cz?owieku, je?li nie wiesz kompletnie niczego za co wylecial xReaper to nie wypowiadaj si?, ok?

zobaczymy ;p

Ja Ci powiem to bardziej dobitnie. To, ?e mam managera nie oznacza, ?e jestem po czyjej? ze stron. Zauwa?, ?e nikogo nie popar?em, tylko wyrazi?em swoje zdanie i zaprosi?em do polemiki dwie strony.//Miki

Ale ja sie ciebie nie czepiam,wr?cz przeciwnie bo jestem ci wdzi?czny ?e za?o?y?e? ten temat ^^

Ostatnia edycja:

Wyrzucono nas za w?asne zdanie, a nie za niepos?usze?stwo. To jest forum - ka?dy tutaj powinien m?wi? to, na co ma ochot?. Wy ten przywilej niszczycie.

Wyrzucono nas za w?asne zdanie, a nie za niepos?usze?stwo. To jest forum - ka?dy tutaj powinien m?wi? to, na co ma ochot?. Wy ten przywilej niszczycie.
Dop?ki swoje zdanie przedstawia?e? w spos?b kulturalny, wszystko by?o w porz?dku. Akceptowa?em to. Miarka si? przebra?a, kiedy w spos?b wr?cz chamski przysta?e? do grupy najwi?kszych krzykaczy na shoutboksie. Sam sobie odpowiedz na pytanie, czy moderatorowi przystoi publicznie zniewa?a? administracj?, kt?rej cz?onkowie s? jego bezpo?rednimi prze?o?onymi.

Na prawde sadzicie ze wypieprzamy ludzi za to ze maja wlasne zdanie? Prosze, nie oceniajcie nas tak zle...

Co do tematu - oczywiscie ze daje szanse, odpowiednie osoby na odpowiednim miejscu - potrzeba tylko czasu aby zmiany byly widoczne.

Dop?ki swoje zdanie przedstawia?e? w spos?b kulturalny, wszystko by?o w porz?dku. Akceptowa?em to. Miarka si? przebra?a, kiedy w spos?b wr?cz chamski przysta?e? do grupy najwi?kszych krzykaczy na shoutboksie. Sam sobie odpowiedz na pytanie, czy moderatorowi przystoi publicznie zniewa?a? administracj?, kt?rej cz?onkowie s? jego bezpo?rednimi prze?o?onymi.
Aha, no to fajnie, ?e ty jeszcze wczoraj zachowywa?e? si? w ten sam spos?b. Sam sobie odpowiedz na pytanie - czy (przysz?emu) administratorowi przystoi publicznie pajacowa? i obra?a? innych?
Ka?dy kto jest za tym, by przyszli administratorzy zostali, po prostu jeszcze par? godzin temu dosta? rang? - tragedi? by?oby j? straci?, czy? nie?
Nie mam specjalnej ochoty na kontynuowanie tej irytuj?cej dyskusji, tak?e jest to ostatni m?j post w tym temacie.
Pozdrawiam.

@down
Co nie zmienia faktu, ?e jeste? jaki jeste? - ludzie si? nie zmieniaj?. Zawsze pajacowa?e? i zawsze pajacowa? b?dziesz. To, ?e przybra?e? form? pana powa?nego niczego nie zmienia, skoro ka?dy wie, ?e pajacowa?e?. Raczej nikt, kto widzia? jak si? zachowywa?e? opinii tak nagle o Tobie nie zmieni, a Administrator kt?ry w rzeczywisto?ci jest publicznym klaunem, nigdy nie b?dzie traktowany przez u?ytkownik?w jako prawdziwy administrator.

Ostatnia edycja:

Aha, no to fajnie, ?e ty jeszcze wczoraj zachowywa?e? si? w ten sam spos?b. Sam sobie odpowiedz na pytanie - czy (przysz?emu) administratorowi przystoi publicznie pajacowa? i obra?a? innych?
Nie mam specjalnej ochoty na kontynuowanie tej irytuj?cej dyskusji, tak?e jest to ostatni m?j post w tym temacie.
Pozdrawiam.
Tw?j - mo?e tak. Ja czuj? si? zobowi?zany odpowiedzie?.

Wczoraj - jak ty to okre?li?e? - nie mia?em jeszcze zielonego poj?cia o mojej przysz?ej posadzie. Ca?a sytuacja wynik?a spontanicznie, przynajmniej je?li chodzi o moj? skromn? osob?.

R??nic? t?umaczy?em ju? niejednokrotnie, powt?rz? raz jeszcze. Ja, posiadaj?c rang? zas?u?onego, czyli pokolorowanego usera, nie musia?em sob? nic reprezentowa?, bo nikt niczego ode mnie nie oczekiwa?. Inaczej sprawa ma si? z cz?onkami kadry, kt?rzy JU? posiadaj? obowi?zki i musz? si? z nich wywi?zywa?. A jednym z tych obowi?zk?w jest reprezentowanie wysokiego poziomu.

A? si? zaciekawi?em, zobaczymy co wam z tego wyjdzie. Tylko to b?dzie jak podnoszenie g?wna z chodnika ?eby zdoby? z?ot?wk?, kt?ra pod nim le?y ^^

Ostatnia edycja:

Tak samo w petycji,Eturl Sous w jednej chwili sta?a si? VIPem z managera,wi?c nie m?w mi tu ?e stracili za nic nie robienie,bo stracili swoj? pozycje za swoj? ,,nad-aktywno??"
Wyjebali go, bo bezczelnie kasowa? posty ludzi, kt?rzy mieli odmienne zdanie w tej ?enuj?cej petycji i pr?bowali przem?wi? do rozs?dku innym ludziom, daj?c jasno do zrozumienia, ?e tylko u?ytkownicy b?d?cy przeciwko Mephisto i Ogniakowi s? brani pod uwag?, tak wi?c nie pierdol.

Dobra skoro o mnie m?wisz to si? wypowiem. Petycja zosta?a stworzona na polecenie TRO i mia?y si? w niej wpisa? osoby, kt?re popieraj? inicjatyw?. Stworzyli?cie sobie osobny temat, to si? w nim wypowiadajcie.

Pozdrawiam

Dobra skoro o mnie m?wisz to si? wypowiem. Petycja zosta?a stworzona na polecenie TRO i mia?y si? w niej wpisa? osoby, kt?re popieraj? inicjatyw?. Stworzyli?cie sobie osobny temat, to si? w nim wypowiadajcie.
Pozdrawiam

Czyli to co? na styl wybor?w na Bia?orusi, ka?dy mo?e i?? g?osowa? ale wygra i tak ?ukaszenka, nie?

tak... dam bo ognisty ognisty pali mnie w oczy a mephisto ma bardzo ciekawy tok my?lenia (oczywi?cie ten po stronie pozytywnej )
Robicie to strasznie szybko z czego pewnie nie kt?re osoby si? ju? pogubi?y.
Jak wszed?em w ten temat Miki mia? zas?uy?onego.. jak w po?owie zajrza?em do aktualizacji to zauwa?y?em ?e ma ju? managera ; O
Nie mam jakichkolwiek zastrze?e? do tych dw?ch admin?w.. Niech poka?? co potrafi? i dopiero wtedy zaczn? (mo?e) krytykowac ; D

Pozdrawiam
Co z tego, ?e petycja zosta?a stworzona na polecenie TRO skoro wypowiadaj? si? tam osoby nie maj?ce o niczym poj?cia? Sorry, ale mnie nie przekona?by kilka dni temu zarejestrowany user z 18 postami lub kole?, kt?ry zag?osowa? na TAK bo mu kolega kaza?. Jak my?lisz, kogo g?os jest wa?niejszy? Starych kadrowicz?w takich jak Miki lub Beoska, kt?rzy wiedz? co potrafimy uczyni? aby pobudzi? forum do ?ycia czy usera zarejestrowanego kilka dni temu, kt?ry nie zna sytuacji?

Najwi?kszy hipokryta to ten temat za?o?y? :). No tak, dobrze chocia?, ?e najpierw chcia?e? wr?ci? na TIPa, a dopiero potem desperacko zacz??e? szuka? dowarto?ciowania :P.

Hipokryt? to jeste? Ty i nie pierdol, ?e "ci co m?wi? o tym, ?e kadra jest z?a s? ?li", bo jestem sk?onny w archiwach rozm?w znale?? mas? cytat?w z kt?rych wynika, ?e jedn? z wielu os?b kt?re tak my?l?cych jeste? Ty. Poza tym... Nie tylko ja, bo wszyscy kt?rzy maj? dost?p do krytych dzia??w na tipie. Anyway, nie jestem zdziwiony, ju? niejednokrotnie przekonywa?em si? o hipokryzji, nawet ze strony "najwy?szych" sfer tibia.neta.

Pozdro, ogarze.

Co? mnie kusi by si? wypowiedzie?, wi?c jedziemy. Jednych i drugich znam, lubi? - ale nie rozumiem po co tutaj flamewary robicie skoro i tak za par? tygodni, miesi?cy (?) si? wszystko zmieni. Nie ogarniam r?wnie? tego po co si? plujecie o administracje, skoro chc? co? robi?, maj? ch?ci to wszystko jest ok, pomy?lcie sobie co by bez nich si? dzia?o.. Zarz?dzanie jakim? projektem, ba nawet grup? ludzi wymaga jaki? po?wi?ce?, czasu, oraz zdrowia, wi?c ja tam jestem wdzi?czny (co prawda w niedu?ym stopniu, ale jestem) ?e kto? to jeszcze porz?dkuje, czasami niekt?re osoby mnie irytowa?y, ale pami?tajcie ?e kolorek zobowi?zuje, a nie lansuje.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry