Anty-Petycja

Status
Zamknięty.
Odp: Anty-Petycja

G?os obecnych kadrowicz?w jest najwa?niejszy, bo to z nami macie pracowa? (shaushau, dobre, nie?). Z reszt? i tak wpierdolicie tu by?ych kadrowicz?w, kt?rzy wcze?niej, czy p??niej spierdol? na inne forum, bo "tak". A! nie zapominajmy, ?e wcze?niej zapierdol? ca?e forum od g?ry do do?u.

U?ytkownicy aktualnie czytaj?cy ten w?tek: 18 (17 u?ytkownik i 1 go?ci)
Kenxu, Ravegon, Van der Bany, Pawejos, Vrekh, Vrael, Solkrin, Avish, Mephisto, Krecioo, Nights, Beoska, Majk, Kurtis, Korzonek, Time, Bounty Hunter

?adnie si? temat rozwija. Co do bie??cej administracji, trzeba pozwoli? im si? wykaza?, nie da si? wszystkiego zmieni? w jeden dzie?, poprzednia ekipa zawiod?a, wi?c zosta?a wyjebana - to chyba logiczne, nie?

G?os obecnych kadrowicz?w jest najwa?niejszy, bo to z nami macie pracowa? (shaushau, dobre, nie?). Z reszt? i tak wpierdolicie tu by?ych kadrowicz?w, kt?rzy wcze?niej, czy p??niej spierdol? na inne forum, bo "tak". A! nie zapominajmy, ?e wcze?niej zapierdol? ca?e forum od g?ry do do?u.

Z tym, ?e obecna kadra zna nas tylko kilka godzin a stara kadra kilka miesi?cy, wi?c sorry, ale g?os tej starej kadry jest tu wa?ny.

Pytanie g??wne: Czy dasz czas tera?niejszej administracji na pokazanie tego, co ma zrobi?? Je?li tak/nie, czemu?

Yes

Fuck Yea! R?bcie swoje i tyle, nie b?d? si? rozpisywa?, bo nie ma sensu. By?o wida? co poprzednia kadra robi?a, a co robi tera?niejsza :). Z reszt? mam wyjebane na to forum, wi?c k???cie si? dalej, a ja lec? po popcorn i cole. ;)

p.s. Co do kilku os?b nie mia?em ?adnych zastrze?e? :lol:.

Ostatnia edycja:

Najwi?kszy hipokryta to ten temat za?o?y? :). No tak, dobrze chocia?, ?e najpierw chcia?e? wr?ci? na TIPa, a dopiero potem desperacko zacz??e? szuka? dowarto?ciowania :P.
Hipokryt? to jeste? Ty i nie pierdol, ?e "ci co m?wi? o tym, ?e kadra jest z?a s? ?li", bo jestem sk?onny w archiwach rozm?w znale?? mas? cytat?w z kt?rych wynika, ?e jedn? z wielu os?b kt?re tak my?l?cych jeste? Ty. Poza tym... Nie tylko ja, bo wszyscy kt?rzy maj? dost?p do krytych dzia??w na tipie. Anyway, nie jestem zdziwiony, ju? niejednokrotnie przekonywa?em si? o hipokryzji, nawet ze strony "najwy?szych" sfer tibia.neta.
Pozdro, ogarze.

No c??, chcia?em wr?ci? na tipa, bo stworzy?em to forum. Na tneta wr?ci?em dosy? niespodziewanie, nawet dla mnie. Dowarto?ciowywa? si? nie musz?, nie mam kompleks?w, nie wiem jak Ty. ;) Zauwa?, ?e w ?adnym moim po?cie nie popar?em nikogo, tylko napisa?em co s?dz? o danej sytuacji, gdyby? zna? ca?? sytuacj?, to by? wiedzia?, ?e temat ten jest za?o?ony bardziej w celu wywo?ania u?miechu, ni? do jakiego? dziwnego zdobycia s?awy na forum o Tibi. Haha, najlepsze jest to, ?e chyba nie doczyta?e? moje posta do ko?ca, bo m?wi? w nim, ?e ja jestem jedynie ??cznikiem i wezwa?em obie strony do polemiki, samemu odpowiadaj?c tylko na te posty, kt?re napisa? kto? nie znaj?cy kompletnie sytuacji. Tak wi?c nie szukaj dziwnej spiny, bo to nic dobrego nie przyniesie. ;)

Ja te? nale?? do starej kadry a nawet najstarszej i czuje si? wydymany! :p

Nie no on ma racje,nie b?dziecie pracowa? ze star? kadr? tylko z now? bo to oni maj? globale,mody itp a nie stara (chyba ?e se zmienicie)
Mo?e po prostu,od?o?ycie t? k?utnie na potem?
Doko?czycie wybory na ten obsrany support a potem zrobicie po miesi?cu lub wcze?niej lub pu?niej wybory w kt?rych tylko kadra b?dzie mog?a wzi??? udzia??
Bo taka k?utnia to nie ma sensu...
PS: Bania u cygana do rana ;p

Ostatnia edycja:

Jestem Oczywi?cie za zostaniem Mephisto i Ognistego na pozycji Admina

Bo to co Nights i Kazia i reszta robili to si? w pal? nie mie?ci?o!!! Swiecili rang? i g?wno robili

Og?lnie to niby tamta "petycja" by?a stworzona na polecenie TRO to na jaki chuj Manager usuwa? posty?? Przecie? w petycji pisemnej to si? podpisujesz, jak nie chcesz to si? nie podpisujesz. Ale to by?a petycja na forum, wi?c dlaczego g?osy mia?y i?? tylko za wywaleniem Mephisto i Ognistego, a nie by?o ?adnej obrony od strony u?ytkownik?w tneta.

Siedz? na TNECie od pocz?tku VB i ko?ca PunBB i wiem co si? dzia?o na tym forum.
Jaka? decyzja i jakie? dziecko zak?ada temat bo mu si? nie podoba ta zmiana i musi si? wy?ali? dzieciom z TNETA!!!!!

Je?eli Aktualni Admini nic nie zrobi?, to TRO znajdzie innych np lepszych itd.
Teraz si? cieszmy ?E NARESZCIE DZIECI 15-LETNIE(NIGHTS) NIE BED? RZ?DZI? FORUM!!!

AMEN!!

To jest wojna kt?ra musimy wygra?!!!!!!!!!!!!!11111111

Wojna wojn?, ale nie popadajmy w skrajno?ci. Czy temat o tych podpisach musia? zosta? oddany publice? Skoro mia?a si? wypowiada? kadra, to dlaczego w kt?rym? z dzia??w kadrowych temat si? nie pojawi?? Sami kopiecie sobie d?? k??c?c si? o pozycj?. Dojd?cie do porozumienia, bo sytuacja ju? jest nie najlepsza. Zr?bcie co? teraz, bo potem ?adne reorganizacje, powo?ywanie nowej kadry nie zdadz? rezultatu.

Chyba Ci si? tematy pomyli?y cz?eniu, tutaj mo?e ka?dy pisa?.//Miki

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Mo?e dlatego, ?e nie ma jednego wsp?lnego dzia?u, w kt?rym si? spotykaj? wszystkie grupy? Cz??? kadry zosta?a, inna wylecia?a na vipa czy u?ytkownika, to chyba logiczne, ?e tylko w takim miejscu mo?liwy by? temat.

Pytanie g??wne: Czy dasz czas tera?niejszej administracji na pokazanie tego, co ma zrobi?? Je?li tak/nie, czemu?
Dla poprzedniej kadry da?em ponad 5 miesi?cy? Cho? na forum wchodzi?em do?? rzadko to nie widzia?em nic poza konkursem bez nagr?d(poprawcie mnie o ile si? myl?). Czas na zmiany, wszystko si? zmienia i zobaczymy jak b?dzie teraz. (bez pajac?w o!) ; ).
Tak, dam czas.

No i ja. Obieca?em sobie, ?e ju? nie rzuc? okiem na to forum, niestety.. obietnicy nie umiem dotrzyma? jak s?ysz? o tym pierdolonym burdelu, kt?ry ka?dy z nas zd??y? ju? zauwa?y?.. Jest tak po ka?dorazowej zmianie administracji, cho? z razu na raz wydaje si? to bardziej kulturalna zmiana, pod?o?e jest coraz mocniej szarpane. Moje zdanie zna ju? wi?kszo??... (powr?t do przesz?o?ci) - open-tibia. Kto zrobi? bagno raz, zrobi i drugi, gdy tylko nadarzy si? okazja (przytaczaj?c s?owa tych, kt?rzy si? t?umaczyli) 'lepszego jutra'. Nie b?d? wymienia? nick'ami, bo kto ma wiedzie?, ten wie. Tyle na temat zmian w kadrze. Ognisty - popieram Ci? w wielu kwestiach, ale nie w wypierdalaniu kompetentnych ludzi, kt?rzy od zapierdolenia czasu jebi? na tym forum, ?eby ujrze? na miejscu 'lepsze jutro' ~za wyra?enie w?asnej opinii, ba. zrobili to nawet w kulturalny spos?b. Eturl, kt?ry wype?ni? polecenie z samej g?ry (dla niezorientowanych - TRO Media) dosta? najprawdopodobniej wilczy bilet. Wybacz, ale nazywanie Nights'a (kt?rego osobi?cie kurewsko nie trawi?) dzieciakiem/pajacem, w Twoich ustach jest hipokryzj?.
Jest jeszcze Kazia, kt?ra zapocz?tkowa?a t? pierdolona lawin?. Beo - ok. mo?e specjalnie nic nie wprowadzi?a, ale zwa?aj?c na to, i? siedzia?a na tym forum, kiedy ono si? sypa?o, m?wi samo za siebie. ~Ci??ko w takiej chwili zrobi? cokolwiek. Nie chce uchodzi? za kogo?, kto j? broni, bo te? na pocz?tku si? nie popisa?a, po czym wylecia?a za nier?bstwo, ale jej powr?t wiele zmieni?, wi?c tak, czy inaczej popieram j? w 100%'ach. Miki! Wiesz chyba, ?e nie chce mie? z Tob? ?adnych zatar?, bo podoba mi si? to, i? jeszcze ich nie mieli?my. Jedno, tylko jedno Twoje zdanie mi si? nie podoba... Sugerujesz danie szansy nowym adminom - jestem jak najbardziej za, ale nie mog? by? w stanie da? szansy komu?, kto spali? si? na samym starcie, robi?c z siebie hipokryt?, stawiaj?c na ludzi, kt?rzy zaprowadzili to forum na dno.. Quepasa to jedno, Ognisty to drugie.

Dobra, pewnie po?owa tego i tak nie przeczyta, wi?c mojego wywodu ju? starczy, komu chcia?o si? do?? do przez ka?dy wyraz do samego ko?ca, dzi?kuje. I przeanalizujcie to co napisa?em, nie twierdz?, ?e mam racje, bo patrze na to bardzo subiektywnie. Tyle ode mnie. Dzi?ki. ~Sass

Misji racj? masz. Ale nie wiem, czy wiesz jak wygl?da?o forum rok, dwa lata temu. Nikt nie m?wi? tutaj o firmie, kt?ra wybiera sobie administrator?w. Kadra by?a zgrana, takie sytuacje jak ta nie mia?y miejsca. Owszem, nie powiem, ?e nie by?o spi?? w kadrze, ale da?o si? to rozwi?za? polubownie. Pewne informacje zosta?y publicznie napisane, wi?c tajemnic? nie jest, ?e dawny administrator - Alastor sprzeda? forum elDiamondowi. Odk?d przej?? on forum z dnia na dzie? by?o gorzej. Brak dost?pu do FTP, administratorzy nie mieli dost?pu do AdminCP, po prostu bagno. Ale wtedy kadra si? trzyma?a. Ognisty i Quepasa powinni dobrze pami?ta? te czasy. Obecni administratorzy wiedz? jak to jest, kiedy kadra ma ograniczone pole dzia?ania. Ale czy to ich wina? Z dnia na dzie? kolejni administratorzy trac? stanowiska. Jestem ciekaw kto za tym stoi, bo dotychczas nikomu nie przeszkadzali. Je?eli chcecie, aby przez forum przewin??o si? setki administrator?w i ka?dy mia? swoj? wizj? forum, to uwierzcie mi, nic z tego nie zostanie.
Je?eli chcecie co? zmienia?, zmie?cie najpierw polityk? tam na g?rze. Inaczej nic z tego nie b?dzie.

@down
Mo?e i niema sensu. Trudno. To przez ta godzin? :P

Ostatnia edycja:

Misji racj? masz. Ale nie wiem, czy wiesz jak wygl?da?o forum rok, dwa lata temu. Nikt nie m?wi? tutaj o firmie, kt?ra wybiera sobie administrator?w. Kadra by?a zgrana, takie sytuacje jak ta nie mia?y miejsca. Owszem, nie powiem, ?e nie by?o spi?? w kadrze, ale da?o si? to rozwi?za? polubownie. Pewne informacje zosta?y publicznie napisane, wi?c tajemnic? nie jest, ?e dawny administrator - Alastor sprzeda? forum elDiamondowi. Odk?d przej?? on forum z dnia na dzie? by?o gorzej. Brak dost?pu do FTP, administratorzy nie mieli dost?pu do AdminCP, po prostu bagno. Ale wtedy kadra si? trzyma?a. Ognisty i Quepasa powinni dobrze pami?ta? te czasy. Obecni administratorzy wiedz? jak to jest, kiedy kadra ma ograniczone pole dzia?ania. Ale czy to ich wina? Z dnia na dzie? kolejni administratorzy trac? stanowiska. Jestem ciekaw kto za tym stoi, bo dotychczas nikomu nie przeszkadzali. Je?eli chcecie, aby przez forum przewin??o si? setki administrator?w i ka?dy mia? swoj? wizj? forum, to uwierzcie mi, nic z tego nie zostanie.
Je?eli chcecie co? zmienia?, zmie?cie najpierw polityk? tam na g?rze. Inaczej nic z tego nie b?dzie.

No wiem jak wygl?da?o to forum, podpisa?em si? pod tym postem. Nie jestem do ko?ca przekonany, czy zrozumia?e? o co mi chodzi?o, ale adekwatnie do mojego postu, Tw?j nie ma sensu.

Moim zdaniem problem na tym forum to nie administratorzy, mimo ?e Nights ma 15lat i jako? dosta? si? na admina to mia? jeszcze Kazie i Kamila. Ostatnio Kazia i Kamil dostali zas?u?onego i wtf? Jak m?wi? Kamil on nie rezygnowa? kto? mu go zabra?. By?y pretensje na star? administracj?, pojawi?a si? nowa Ognisty i Mephisto kt?rzy nie maj? admina jeszcze nawet 24 godzin a ju? lawina oskar?e? ?e si? nie nadaj?. Kto by nie by? tym adminem ka?dy zawsze b?dzie mia? jakie? "ale". Tak jak m?wi?em wy?ej problem na forum to nie admini tylko w?a?ciciel, dop?ki prywatna osoba kt?ra nie chce kasy tylko chce rozwija? forum nie przejmie tego forum to nic dobrego z tego forum nie wyniknie. Bo za nied?ugo znowu kto? za spamuje tro medie jaki to zajebisty nie jest, a obecna to chuje i w og?le, po czym dostanie admina i tak w k??ko : D
Tak wi?c sprzeciwiacie si? sami sobie, starzy administratorzy jak i nowi chcieli/chc? dobrze. Raczej powinni?cie si? sprzeciwi? tro medi
chod? taki sprzeciw i tak nic nie da, oni mog? was wszystkich wypierdoli? i znale?? jakiego? pajaca kt?ry dopiero si? zarejestrowa? na forum i byle by co? robi?, a na rang? na tym forum leci du?o os?b.

Je?li mia?bym wybiera? pomi?dzy tamt? kadr? i t? to stawiam na t?, chod? mam wyjebane. Jak dla mnie to Marcin24 mo?e i mie? admina, tro jest nieobliczalne wi?c wole nie pakowa? si? w bagno i nie pracowa? do firmy kt?ra za nied?ugo ponownie wjebie zamiast loga reklam? innej gry. ?a?uje jednak ?e Alastor sprzeda? te forum w tak nieodpowiednie r?ce, kt?re nale?a?y do elDiamonda :( tibia.net.pl is a legend

_
Tom 2

Zamiast moderowa? dzia?y, dawa? "wirtualne ostrze?enia", utrzymywa? forum itp, mo?na zaj?c si? czym? ciekawszym co na pewno przyda ci si? w ?yciu. Po kampenie przed tnetem przysz?o?ci ci nie zapewni.

Ostatnia edycja:

@Sassin
D?ugi m?dry wyw?d. szacun. i racja
@avrellius
Przecie? napisa?... tzn podpisa? si?... Sass? nic Ci nie m?wi? Sassin? ach...
On pami?ta czasy alastora ziom... ; D tak jak ja (a ?wiadczy o tym data zarejestrowania) :< zajebi?cie by?o! WRACAJ ! ; P
@blackq
Skoro petycja by?a prosto od tro medii... Skoro Tro wybra?o admin?w.. To dobrze by by?o aby si? wypowiedzia?a w tej sprawie no ale toje st tro media... licz? si? %

@topic
mine?o pare godzin. Nic wielkiego si? nie zmieni?o. A jest wi?cej krytyki ni? Xart Irok ma post?w... Mam oczywi?cie zastrze?enia do nowych admin?w, bo s? sprawy w kt?rych decyzj? podejmuje si? pochopnie i p??niej nie ma si? odwagi przyzna?. Nie wiemy jak wygl?da?a rzekoma obserwacja, wi?c nie mo?emy od razu jej krytykowa?, nie wiemy r?wnie? czy w og?le by?a. Tro media wybieraj?c ognistego i mephisto musia?a im na podstawie "czego?" zaufa?, bo w ko?cu w ich rozliczeniach liczy si? kasa, a spadaj?ca liczba u?ytkownik?w w tym nie pomo?e. Dla mnie jedyne sensowne wypowiedzi s? os?b kt?re od przyj?cia eldiamonda obserwuj? jego poczynania oraz by?y w kadrze i wiedz? jak pracuje zardzewia?a maszyna TNET. Tu nie pomo?e naprawa tej maszyny... Trzeba zbudowa? now? od czystej blachy... tzn. od nowa. Oczywi?cie mo?na korzysta? ze sprawdzonych metod budowy (m?wie tu o powrocie starej poczciwej kadry). Pisz?c zastanawiam si? ci?gle nad czym my tu debatujemy? Bo co? skoro tro nie zagl?da tu, a wy uwa?acie ?e i tak mephisto i ogrnisty maj? wszystko w dupie (wi?c tak czy siak zostawi? siebie na pozycjach) to nie ma sensu dalej ci?gn?? i krytykowa? ich pracy... Powtarzam s?owa koleg?w wy?ej, ale je?li naprawde dostali bojowe zadanie od tro to postawcie si? w ich styuacji : )

Napisa?em si? i jestem pewnien ?e przeczytaj? to tylko u?ytkownicy kt?rzy rozumiej? omawian? tutaj spraw? : ) Dzi?ki i Pozdrawiam!

Hmm... wyra?? w tym temacie swoj? opinie na ten temat. Po pierwsze ani za jedn? ani za drug? kadr? nie przepadam, s? osoby kt?re jednak bardziej lubi? a kt?re nie, ale i tak zapewni? macie wyjebane na to co inni pisz? przeczytacie i olejecie to. Tak ku*wa, taka jest brutalna prawda o tym co si? ju? dzieje na forum. Og?lnie "wywalonej" kadry, osoby kt?rej nie lubi? jest Kazia (moja w?asna przyczyna), za? z nowej jak nie lubi? i tak nie b?d? lubi? to Ognistego zaszed? mi za sk?r? od samego pocz?tku kiedy si? pojawi? na forum. Ertul a ten czym zn?w sobie zawini? to jest bez sens, chocia? i tak obecnych menad?er?w bardzo lubi?em. Powiem tak najlepiej to by?o za czas?w Speeder jak si? rz?dzi?, to by?o najlepiej, nie by?o takich idiotycznych temat?w jak ten i inne kt?re m?wi? tylko o jednym, o kadrze kt?ra i tak si? po pewnym czasie zmieni, bo nikt wiecznie nie b?dzie siedzia? na tym forum. Apeluje kurwa ma? aby?cie si? w ko?cu dogadali jak polak z polakiem przysta?o i stworzyli jedn? super administracje forum, bo jednak sam tw?rca tematu wraca? do ?ask forum kilka krotnie, a o reszcie ju? nie b?d? wspomina? bo a? szkoda moich palc?w na klawiaturze do jasnej ciasnej.
Tom 2
Zamiast moderowa? dzia?y, dawa? "wirtualne ostrze?enia", utrzymywa? forum itp, mo?na zaj?c si? czym? ciekawszym co na pewno przyda ci si? w ?yciu. Po kampenie przed tnetem przysz?o?ci ci nie zapewni.
No i Blackq jak ?adnie wszystko podsumowa?.
mine?o pare godzin. Nic wielkiego si? nie zmieni?o. A jest wi?cej krytyki ni? Xart Irok ma post?w...
No i masz racje zrobili wi?kszy harmider z tymi krytykami w kilkadziesi?t minut ni? ja mam post?w, ale sra? pies na ten licznik, bo i tak wiem co si? stanie za kilka godzin mo?e dni......

Ostatnia edycja:

Burdel jest, by? i b?dzie, bo czemu chcia?a zapobiec Kazia - robieniu z kadry tzw. dziwki, ludzi, kt?rzy wracaj? jak tylko sobie pierdn?, zrobi? co?, przy czym ofc. narobi? w chuj zamieszanie i spierdol? znowu. Mo?ecie jej nie znosi?, uwa?a? co sobie tam chcecie, ale Kazia jako jeden z nielicznych, niezale?nych administrator?w mia?a idealne podej?cie do tego forum, tu przytoczy?bym jeszcze Speedera i Mikiego, ale nie mieszaj? si? w t? spraw? na tyle, ?eby by?o warto. Chcia?a dobrze, nie mia?a wielkiego pola do popisu i tak dobrze, ?e zrobi?a, co zrobi?a. Ognisty na adminie to wg. mnie spory b??d - wyja?ni?em dlaczego. Ka?dy, absolutnie ka?dy, cho? odrobin? my?l?cy i ofc. zamieszany w temat napisze tu co? m?drego, ale chuja si? to ma do sprawy, bo i Xart i Blaqu napisali m?drze.. ale nic to nie wnosi, nie daje do my?lenia. Kwesti? najwa?niejsz? w tej chwili jest obranie odpowiedniej osoby pilnuj?cej wszystkiego, kt?ra musi by? niezale?na i wy?ej postawiona ni? Ognisty, czy Quepasa. ?eby by?o nam pro?ciej.. jest to ofc. niemo?liwe raz, ?e admin to najwy?sza ranga, a dwa, i? nie ma os?b ca?kowicie bezstronnych, wi?c zostaniemy w burdelu, bo nikt nie umie spojrze? na to forum tylko i wy??cznie tak, ?eby tu by?o dobrze, a nie na swoim stanowisku. W ka?dym znajdzie si? b??dy - tak to jest prawda. Powinno si? da? im okres, w kt?rym mogliby si? wykaza? - to te? jest prawda, ale kurwa.. nie kosztem os?b, kt?re zapierdala?y na tym forum, po to, ?eby po zmianie administracji zosta? wyjebanym za wyra?enie swojego zdania. Je?eli kto? si? ze mn? nie zgadza, to przepraszam, ?e nie chce przy?o?y? r?ki do tak perfidnie, antypatycznego zachowania. By?o dobrze tak jak by?o, wszystko zacz??o si? pierdoli? w momencie, w kt?rym to Nights otrzyma? administratora co ju? zacz??o prowadzi? ku takiej sytuacji. Odej?cie Kazi wszystko podsumowa?o i Tro Media zosta?o zmuszone do znalezienia odpowiedniego zast?pstwa dla niej, je?eli mia?bym to ja wybiera?, wskaza?bym Speedera, albo Mikiego, ewentualnie ich obu. Niestety w?a?ciciele tego forum nie s? zamieszani w ?ycie codzienne tego forum, wi?c sk?d maj? wiedzie? kiedy pope?niaj? b??d, a kiedy robi? s?usznie? Kieruj? si? sugestiami najbardziej kompetentnych wg. nich os?b, czyli menad?er?w+. Nie wiem jak i wnika? nie chce, Ognisty i Mephisto znale?li si? na swoich pozycjach w kadrze, ale wiem, ?e osoba, kt?ra pchn??a ten w?zek pope?nia?a b??d. Jeszcze dodam, ?e petycja, kt?r? zapocz?tkowa? Eturl nie jest bezsensowna, bo sam ju? rozmawia?em z przedstawicielem Tro Medii, zajmuj?cym si? tym forum, kt?ry o?wiadczy?, ?e owa petycja zadecyduje o dalszych losach obecnych administrator?w. Tak?e je?eli macie ochot? si? w niej wypowiedzie?, a powstrzymuje Was my?l o tym, ?e tylko sobie narobicie problem?w, to my?lenie tymi kategoriami jest po prostu lizaniem dupy. Powtarzaj?c to nie jest temat, kt?ry zostanie puszczony ko?o dupy, a karani za wyra?anie w?asnego zdania nie mo?ecie by?, jest wr?cz na odwr?t w tej sytuacji. ~Sass

Status
Zamknięty.
Back
Do góry