Odp: Anty-Petycja
Burdel jest, by? i b?dzie, bo czemu chcia?a zapobiec Kazia - robieniu z kadry tzw. dziwki, ludzi, kt?rzy wracaj? jak tylko sobie pierdn?, zrobi? co?, przy czym ofc. narobi? w chuj zamieszanie i spierdol? znowu. Mo?ecie jej nie znosi?, uwa?a? co sobie tam chcecie, ale Kazia jako jeden z nielicznych, niezale?nych administrator?w mia?a idealne podej?cie do tego forum, tu przytoczy?bym jeszcze Speedera i Mikiego, ale nie mieszaj? si? w t? spraw? na tyle, ?eby by?o warto. Chcia?a dobrze, nie mia?a wielkiego pola do popisu i tak dobrze, ?e zrobi?a, co zrobi?a. Ognisty na adminie to wg. mnie spory b??d - wyja?ni?em dlaczego. Ka?dy, absolutnie ka?dy, cho? odrobin? my?l?cy i ofc. zamieszany w temat napisze tu co? m?drego, ale chuja si? to ma do sprawy, bo i Xart i Blaqu napisali m?drze.. ale nic to nie wnosi, nie daje do my?lenia. Kwesti? najwa?niejsz? w tej chwili jest obranie odpowiedniej osoby pilnuj?cej wszystkiego, kt?ra musi by? niezale?na i wy?ej postawiona ni? Ognisty, czy Quepasa. ?eby by?o nam pro?ciej.. jest to ofc. niemo?liwe raz, ?e admin to najwy?sza ranga, a dwa, i? nie ma os?b ca?kowicie bezstronnych, wi?c zostaniemy w burdelu, bo nikt nie umie spojrze? na to forum tylko i wy??cznie tak, ?eby tu by?o dobrze, a nie na swoim stanowisku. W ka?dym znajdzie si? b??dy - tak to jest prawda. Powinno si? da? im okres, w kt?rym mogliby si? wykaza? - to te? jest prawda, ale kurwa.. nie kosztem os?b, kt?re zapierdala?y na tym forum, po to, ?eby po zmianie administracji zosta? wyjebanym za wyra?enie swojego zdania. Je?eli kto? si? ze mn? nie zgadza, to przepraszam, ?e nie chce przy?o?y? r?ki do tak perfidnie, antypatycznego zachowania. By?o dobrze tak jak by?o, wszystko zacz??o si? pierdoli? w momencie, w kt?rym to Nights otrzyma? administratora co ju? zacz??o prowadzi? ku takiej sytuacji. Odej?cie Kazi wszystko podsumowa?o i Tro Media zosta?o zmuszone do znalezienia odpowiedniego zast?pstwa dla niej, je?eli mia?bym to ja wybiera?, wskaza?bym Speedera, albo Mikiego, ewentualnie ich obu. Niestety w?a?ciciele tego forum nie s? zamieszani w ?ycie codzienne tego forum, wi?c sk?d maj? wiedzie? kiedy pope?niaj? b??d, a kiedy robi? s?usznie? Kieruj? si? sugestiami najbardziej kompetentnych wg. nich os?b, czyli menad?er?w+. Nie wiem jak i wnika? nie chce, Ognisty i Mephisto znale?li si? na swoich pozycjach w kadrze, ale wiem, ?e osoba, kt?ra pchn??a ten w?zek pope?nia?a b??d. Jeszcze dodam, ?e petycja, kt?r? zapocz?tkowa? Eturl nie jest bezsensowna, bo sam ju? rozmawia?em z przedstawicielem Tro Medii, zajmuj?cym si? tym forum, kt?ry o?wiadczy?, ?e owa petycja zadecyduje o dalszych losach obecnych administrator?w. Tak?e je?eli macie ochot? si? w niej wypowiedzie?, a powstrzymuje Was my?l o tym, ?e tylko sobie narobicie problem?w, to my?lenie tymi kategoriami jest po prostu lizaniem dupy. Powtarzaj?c to nie jest temat, kt?ry zostanie puszczony ko?o dupy, a karani za wyra?anie w?asnego zdania nie mo?ecie by?, jest wr?cz na odwr?t w tej sytuacji. ~Sass