• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[AOTG] RPG Gallery

Status
Zamknięty.
A

AOTG

Guest
Witam.
Dawno temu moja galeria zesz?a pewnie na ostatnie strony zatem postanowi?em za?o?y? now?, kt?r? b?d? uzupe?nia? mam nadziej? regularnie ; d

Od razu zaznaczam, ?e nie robi? map pokazowych lecz grywalnych o jako takiej estetyce.

Ob?z elf?w.
s11k.jpg

Bagna.
ss1ka.png

Temple/Biblioteka
ss3a.jpg

Pla?a (wiem o borderze).
ss4e.jpg

Skrawek depo.
ss5.png

Trzy kamienie ?ycia.
ss6h.jpg

??d?.
ss7z.jpg

Park.
ss8m.jpg

Skrawek tomb?w.
ss5d.png

Nowe miasto, kt?re zacz??em robi? i jego g??wny zamek (natura w ok?? nie sko?czona).
screenshot2010082223154.jpg

Nie jestem jakim? pocz?tkuj?cym mapperem cho? za bardzo dobrego si? nie uwa?am. Licz? na komenty i obiektywn? krytyk? ; )

Odp: [AOTG] RPG Gallery

?adne prace , estetycznie wykonane lecz troch? za ma?o tych screen?w... dodaj wi?cej dopiero ci? ocenimy dok?adniej.;)

Kwadrat, kwadrat goni za kwadratem.
Mapa moze wyglada Ciekawie ale ksza?ty ma kwadrat?w ; )
Du?o detali a ma?o miejsca, ble...

4/10

Pozdrawiam

Mapki s? bardzo dobrej jako?ci, lecz s? liczne kwadraty 6.5/10

Nie no, mapy nawet dobre. Kwadraty mi nie przeszkadzaj?. Ka?da mapa ma sw?j unikalny "klimacik". Do projektu RPG nadaj? si? jak najbardziej, tylko w Tombie mog?e? da? troch? wi?cej detali i jakie? g?wienka na ?cianach typu czaszki itp.

Kopalnie w innej ods?onie
ss1l.png

Domek
ss2c.png

Cz??? tomb?w
ss3u.png

Inny kawa?ek
ss4x.png

Jeszcze inny :O
ss5y.png

Najnowsze prace od pierwszych o niebo lepsze. Co do pierwszych - mieszasz zbyt du?o r??nych ground?w, u?ywasz wielu niepasuj?cych element?w zamiast dobrych wyko?cze?, wygl?da to jak z autobordera.

Co do najnowszych - mia?e? pomys? i wykonanie jest dobre, jednak widz? masz tendencj? do blokowania przej?? r??norakimi przedmiotami ; d.

Najnowsze prace od pierwszych o niebo lepsze. Co do pierwszych - mieszasz zbyt du?o r??nych ground?w, u?ywasz wielu niepasuj?cych element?w zamiast dobrych wyko?cze?, wygl?da to jak z autobordera.
Co do najnowszych - mia?e? pomys? i wykonanie jest dobre, jednak widz? masz tendencj? do blokowania przej?? r??norakimi przedmiotami ; d.
Poprzednie ss'y i nowe s? z jednej mapy do mojego serwera. Co do blokowania przej?? w tombach s? paj?czyny bo zagnie?dzi?y si? tam paj?ki a je?li chodzi ci o ska?ke, kt?ra w og?le blokuje przej?cie jest ona tym czasowa :P
Tak samo jak na 1 nowym ssie, przej?cie b?dzie zablokowane do tego czasu a? nie zrobie tam teren?w podwodnych a mam strasznie du?o wa?niejszych miejsc?wek do zrobienia.

Co do kwadrat?w pewnie najbardziej chodzi wam o zamek i wod? ;p, tam mia?a by? r?wno wykopana fosa i dlatego taki efekt kwadratowej rzeczki. Og??em nie preferuje map poszarpanych jak po tsunami w ko?cu kwadraty do ?ycia potrzebne ;p ale dzi?ki za wszystkie uwagi.

Status
Zamknięty.
Do góry