Aphair Back- Owned xMiki.

Odp: Aphair Back- Owned xMiki.

Oto poranna praca :) Na razie my?l? nad zrobieniem du?ej mapki RPG lub EVO i potem oddaniu jej pewnemu serwerowi. Dajcie jakie? propozycje co chcecie obejrze?.

Prace bardzo mi si? podobaj? ! Idealne pod gre, dobrze ze pomieszales te groundy i wogole.
Co do Blighwalkerow to bardzo mi sie podoba jak dobrales im klimat.

@Sorry za bledy, Fon

Ostatnie prace nadaj? si? idealnie do gry, du?o przestrzeni, ma?o blokuj?cych przedmiot?w. Panuje taka prostota, ?e si? tak wyra??. Podobnych map to tych co stworzy?e? widzia?em tysi?ce i ju? si? to troch? przejad?o. Zr?b co? du?ego. Co? co zadziwi osoby ogl?daj?ce twoje prace. Wielopi?trowe prace s? najbardziej widowiskowe.

PS. Je?eli zrobisz co? du?ego, to nie dawaj zdj?? ingame.

Ostatnia edycja:

Zgadzam sie z 2 wyzej postami.
Poza tym mogl bys wlasnie zrobic cos wiekszego, tak na pokaz, zeby odskoczyc od tego co jest ciagle.

Powied?cie jak? prace chcecie ujrze? bo jak wam powiadam nie mam pomys??w .. ; //

Na razie my?l? nad zrobieniem du?ej mapki RPG lub EVO i potem oddaniu jej pewnemu serwerowi.
Je?eli chcesz stworzy? ze mn? Evolutions daj zna?.
Co do prac. Hmm... dla mnie s? zajebiste. Du?o przestrzeni, masz sw?j styl, twoje prace s? coraz lepsze.

Powied?cie jak? prace chcecie ujrze? bo jak wam powiadam nie mam pomys??w .. ; //
Podsun? Ci pomys?. Zr?b jak?? architektur?, bo do tej pory widzia?em expowiska. Mo?e by? port rybacki lub m?yn.

lol2 , co? mi nie pyk?o ale no c?? .. xD Ju? robie co? du?ego , czekajta.

Ostatnia edycja:

Fajne, fajne ;)
Ja w twoim wykonaniu chcia?bym zobaczy? jak?? wi?ksz? architektur?, mo?esz zrobi? bram? lub wej?cie do miasta, taki kolejny pomys? Ci podsuwam, nioh.

Zr?b Atlantyd?, wtedy nie b?dziesz si? nudzic.

Hm na razie co innego robi? ale next bd Atlantyda : )) Zapraszam dalej do komentowania..

Bardzo fajnie , tylko ma?o tu z architektury ; (, natura uboga ale rozumiem i? nie zwraca?e? na ni? uwagi przy robieniu tej mapy. Czekam na atlantyde!

Wiadomo, ?e fajnie mappujesz ;d
W twoim wykonaniu zobaczy?bym grobowiec, ew. co? pustynnego, jak?? wej?ci?wk? na quest.

Wiem ! Anni ;d przerobione na tw?j gust.

Mapki ?wietne, jak zawsze pozdrawiam Jazper.

No oraz w RME :D

Nied?ugo Atlantyda xD

?wietnie Ci to wysz?o. Ciekawa jaskinia z jakim? potworem. Czekam teraz na Atlantyd? :)

Ostatnia praca kt?r? tutaj zaprezentowa?e? jest s?aba.
Du?o border bug?w oraz jest ma?o interesuj?ca - taka bez pomys?u.
Pozdrawiam!

Kurde no sam zacz??em robi? taki wisz?cy most na hydrach i jeszcze mnie o plagiat pozwiesz :(

@topic
9/10 PI?KNIUSIE!

Wej?cie do Atlantydy jest inne , to tylko brama prowadz?ca do klucza dzi?ki kt?remu tam si? dostaniemy :D

Nied?ugo dodam co? z miasta :)

Pierwszy screen jest pi?kny. Troch? nie pasuje mi ta trawa tam.
Drugi screen troch? gorszy. Metal fitings brzydko si? prezentuj?.
Pozdrawiam

Zdj?cia z mapy s? naprawd? bardzo dobre. Na 2 zdj?ciu podobaj? mi si? te wody (fontanny?). Ciekawie zrobione z pomys?em. ;)
8/10

Witam!

@UP
Zwyk?e gejzery, ale przy wej?ciu do Atlantydy ?wietnie pasuj?.

Bardzo podoba mi si? Tw?j mapping. ?wietnie tworzysz natur?, dobierasz do niej elementy. Jest co podziwia?.
Skoro to ?wiat podwodny to nie ?api? tylko tej trawki, kt?r? umie?ci?e? pod kamieniem i ta drabinka... No nie wiem. :D

No to czekamy na miasto. ;d 9/10

Back
Do góry