Zauwa?y?em, ?e ma?o os?b gra na tych 2 ?wiatach, wi?c postanowi?em zrobi? 1 temat w kt?rym ka?dy b?dzie m?g? dodawa? swoje screeny z Arcanii oraz Calmery!
Zacznijmy od Arcani, ?wiata na kt?rym gra?em niezbyt dawno, ale atmosfera si? zepsu?a, przez gildi? rz?dz?c? czyli Interregnum. Gildia ta zajmuje dobre expowiska dla swoich noob har?w i nimi bottuje (100+ noobki) :x
Ale tutaj kilka moich najlepszych screen?w.
Knight, dobry bloker na pvp aktualnie 44 lvl, hunt od 250 knighta = przest?j
Tutaj har m?j i mojego rl, czasem sobie pogrywam. Aktualnie 52 lvl, ale ostatnio nie gram, gdy? wbi?em mlvl i lvl, a rl zbi? to i to, teraz musi odrabia?
I tutaj m?j pallek, czyli kilkodniowa zabawa
Aktualnie mo?na powiedzie?, ?e gram na Calmerze. Mam tam 46 knighta i 26 druida. Screeny b?d? dodawa? systematycznie.
Ka?dy kto gra na tych ?wiatach mo?e zaprezentowa? hary.
Widz?, ?e coraz wi?cej os?b wraca do gry i mnie nasz?a ochota!
Zacznijmy od Arcani, ?wiata na kt?rym gra?em niezbyt dawno, ale atmosfera si? zepsu?a, przez gildi? rz?dz?c? czyli Interregnum. Gildia ta zajmuje dobre expowiska dla swoich noob har?w i nimi bottuje (100+ noobki) :x
Ale tutaj kilka moich najlepszych screen?w.
Knight, dobry bloker na pvp aktualnie 44 lvl, hunt od 250 knighta = przest?j
Tutaj har m?j i mojego rl, czasem sobie pogrywam. Aktualnie 52 lvl, ale ostatnio nie gram, gdy? wbi?em mlvl i lvl, a rl zbi? to i to, teraz musi odrabia?
I tutaj m?j pallek, czyli kilkodniowa zabawa
Aktualnie mo?na powiedzie?, ?e gram na Calmerze. Mam tam 46 knighta i 26 druida. Screeny b?d? dodawa? systematycznie.
Ka?dy kto gra na tych ?wiatach mo?e zaprezentowa? hary.
Widz?, ?e coraz wi?cej os?b wraca do gry i mnie nasz?a ochota!
Last edited: