What's new

Arcania & Calmera Thread!

DRE

Senior User
Reaction score
44
Odp: Arcania & Calmera Thread!

Gratuluje Ci 50 levela. Za kilka dni mam nadziej?, ?e zobacz? ze 100. Te? kiedy? gra?em na Celmerze...xD nawet fajnie si? gra. Fajne Eq.

Pozdrawiam,
DRE

alan_ots

Active User
Reaction score
4

M?j kolejny awans tym razem 25 lvl !
~~~~GrAtZ~~~~
25lvlalanblokerfw0.jpg

Go go 50 lvl ;)
Druid 11 lvl ;)
uo0019qb2.jpg

Druid 12 lvl
uo0021yg7.jpg

Druid 13 lvl
uo0022vs6.jpg

Last edited:

Emek

Zbanowany
Reaction score
67

Dzisiaj nic wielkiego si? nie dzia?o, opr?cz tego, ?e pad?em druidem. Nie przejmuj?c si? wyruszy?em nadrobi? straty i wbi? 30, nast?pnie 31 lvl, a oto wynik:

85451870vi1.png

Hoster

Senior User
Reaction score
34

Gratuluj? wszystkim awans?w.
Emek, gratuluj? awansu na 50 poziom ; )

Proponuj? nie umieszcza? tu tylko screen?w z awans?w, ale tak?e z samego expa.

Emek

Zbanowany
Reaction score
67

@UP

Ja zazwyczaj expie w jednym miejscu, wi?c nic ciekawego nie ma gdy expie ;)

Je?li wbije 33 lvl to ju? nast?pne advy b?d? robione w innych miejscach i b?dzie co ogl?da? mam nadziej? :)

30mlvldm2.png

Screen niestety ma?y, co? dzieje mi si? dzi? z netem i nie by?em w stanie z hostowa? nic wi?kszego... :/

biba258

Active User
Reaction score
3

Fajnie ss ja teraz zaczne grac ale nie tu nie wiem a ten swiat non pvp czy nie ??

Dolus

User
Reaction score
2

Fajne i ciekawe postacie, wiecie nawet mam a raczej mia?em na tym servie 19 druida. (Anilodex) ^^
Alee, z koleg? zaczeli?my pekowa? i bb Arcania.. :eek:
Tak czy siak, gratz eq, skilli postaci wam. xD

Emek

Zbanowany
Reaction score
67

Niestety ostatnio nie mog? gra?, problemy z netem, a przede wszystkim mam bardzo ma?o czasu wolnego (robota + szko?a), wi?c na razie temat b?dzie sta? je?li o mnie chodzi, ale nadal licz? na pomoc innych kt?rzy tam graj?! :)

Emek

Zbanowany
Reaction score
67

W ostatnim czasie kolega wpad? na pomys? zrobienia pallka ;) troch? kasy ja mia?em, troch? on wi?c wysz?o co? takiego:
pal.png

Na knighcie "jako?" wbi? si? 51 lvl, wi?c te? nie jest najgorzej. W 2 dni zabili?my razem 9 botter?w, wi?c kasa z tego te? by?a niez?a, w depo bp smallek kt?re trzeba wytraci? ;)

@DOWN

52 \o/

Last edited:

Domgrom

Active User
Reaction score
5

Screnny mi sie podobaja ale mam pytanie . Jaki masz shielding na palku ze skillujesz na cycku ?

Emek

Zbanowany
Reaction score
67

No i postanowi?em dzi? si? troch? pobawi? - sobota, a oto efekty:

13250375.png

Przy okazji testowa?em path, maj?c 4 blessy nie stracimy bp'ka z miejsca na strza?y, wi?c swoje poty itp trzymajcie na miejscu strza? - je?li kupili?cie blessy, a nie stracicie NIC z eq pr?cz pustego worka ;)

Wraz z koleg? postanowili?my sprzeda? mms poniewa? by? on nieco ci??ki, teraz jedynie g legi i eq kompletne. By? mo?e za nied?ugo pogram d?u?ej, ca?kiem fajnie si? gra pallem.

Dzisiaj te? wszed?em na chwil? i hunt by? udany

beztytuukrr.png

dok?adnie 32 min siedzenia na dragach ;)

I dobicie lvl'a, kolejne 10 min, a tym razem drag shield i woi!

98278976.png

Last edited:

Emek

Zbanowany
Reaction score
67

Od?wie?? temat, a przy okazji pochwal? si? banem na knighcie na Arcanii.

Gdy us?ysza?em jak m?j kolega boi si? o swojego 20 pallka postanowi?em pokaza? mu zabaw? czyli:
full eq + rs + bij?cy mnie team: 76 ek, 51 ek, kilku 30 z groszami i kilkunastu 10 + kt?rzy nie odwa?yli si? zaatakowa? ;)

Ca?y incydent mia? miejsce w Carlin, nie chcia?em straci? swojego dorobku, wi?c przy depo zacz??em krzycze? "free items" przez co wybieg?o mas? noobq?w dzi?ki kt?rym wbi?em bana ;)

Niestety screen?w z akcji nie by?em w stanie zrobi?, my?la?em wtedy raczej o przetrwaniu ni? o upami?tnieniu tej chwili, combo z ?ap + exori + exori gran tych dw?j ek dochodzi?o do 350, wi?c by?o gor?co. Na szcz??cie Ci 2 gracze (Brazylijczycy) byli tak pazerni na moje eq, ?e sami bili te osoby z ~30 poziomem do?wiadczenia przez co nie uda?o im si? mnie zabi? ;)

To takie kr?tkie sprawozdanie z tego co si? w tedy dzia?o. Na pocz?tku mia?em 250 pot?w, a gdy wbi?em bana zosta?o mi 35, wi?c nie du?o brakowa?o :eek: na szcz??cie szybko zabi?em ostatni? osob? na kt?rej wbi?em bana (trapowa? j? ca?y t?um)

76756987.png

Kazia

REDRUM
Reaction score
272

Nie jest to ?aden awans, nazwa?abym to raczej ma?ym wprowadzeniem :)
Eq co prawda s?abe - posta? po hacku, ale da si? gra?.

59094864.jpg

Last edited: