• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

$$*Arkam Shadow*$$

Status
Zamknięty.
Odp: $$*Arkam Shadow*$$

1. Najlepszy moment w ?yciu?
2. Gdyby, ale podkre?lam gdyby, zaproponowali by ci tutaj posad? Administratora, przyj?? by?, czy nie bo za du?o obowi?zk?w?
3. Ogl?dasz WWE?
4. Lubisz Pudziana?
5. Grasz w CSa?
6. Grasz w MineCrafta?

1. Najlepszy moment w ?yciu?
2. Gdyby, ale podkre?lam gdyby, zaproponowali by ci tutaj posad? Administratora, przyj?? by?, czy nie bo za du?o obowi?zk?w?
3. Ogl?dasz WWE?
4. Lubisz Pudziana?
5. Grasz w CSa?
6. Grasz w MineCrafta?
1.Nie wiem ;D
2.Mam jeszcze za ma?y sta? w kadrze.
3.Czasami.
4.Tak.
5.Tak.
6.Tak.

1. Czy uwa?asz, ?e jeste? oby na pewno odpowiednio kompetentn? osob? na to stanowisko? Pragn? Ci? u?wiadomi?, ?e za czas?w Uncrossa nie dosta?by? nawet Supportera :/.

1. Czy uwa?asz, ?e jeste? oby na pewno odpowiednio kompetentn? osob? na to stanowisko? Pragn? Ci? u?wiadomi?, ?e za czas?w Uncrossa nie dosta?by? nawet Supportera :/.
1. Dlaczego tak uwa?asz? a poza tym czasy Uncrossa min??y dawno temu a tnp sie rozwine?o.

Chcia?e? powiedzie? upad?o. Nadu?ywasz emotek, czasami spauzuj. Szczerze m?wi?c zastanawiam si? kiedy dotrze do Ciebie to, ?e jeste? tylko maszynk? do zapierdalania ;x.
1. Twoje ulubione p?atki?

Chcia?e? powiedzie? upad?o. Nadu?ywasz emotek, czasami spauzuj. Szczerze m?wi?c zastanawiam si? kiedy dotrze do Ciebie to, ?e jeste? tylko maszynk? do zapierdalania ;x.
1. Twoje ulubione p?atki?
1. Chocapic! xD

@Co z tego, mam du?o wolnego czasu to po co mam sie nudzi??

Nie s?uchaj tych mato??w, je?li masz czas, ch?ci, oraz ogarni?ty j?zyk ja nie widz? ?adnych problem?w by? si? nie dosta? kolorku. B?dzie pe?no prowokator?w kt?rzy zazdroszcz?, lub czepiaj? si? os?b z byle jakiego powodu, nie przejmuj si? tym.

1. Jak my?lisz dlaczego napisa?em tu posta?=D

Time, ja w ?adnym stopniu nie zazdroszcz? mu rangi, i jestem tego samego zdania co Ariano.
Czy wiesz dlaczego ka?dy chce by? oryginalnym i robi? sobie kolorowe podpisy b?d?c tym samym nieoryginalnym?
Ogarniesz sw?j konkurs w hp? Bo pisanie 2 posty na jedn? edycj? to przesada i prowadzisz to do?? chaotycznie. Nie zapomnij po ka?dej edycji konkursu napisa? odpowiedzi gdy? chyba to jest kluczem w tej grze, nie?

Nie s?uchaj tych mato??w, je?li masz czas, ch?ci, oraz ogarni?ty j?zyk ja nie widz? ?adnych problem?w by? si? nie dosta? kolorku. B?dzie pe?no prowokator?w kt?rzy zazdroszcz?, lub czepiaj? si? os?b z byle jakiego powodu, nie przejmuj si? tym.

1. Jak my?lisz dlaczego napisa?em tu posta?=D
hehe
1. Bo nie mia?e? nic innego do roboty? xd

Status
Zamknięty.
Back
Do góry