• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Aro and Pandoria Live is good !!!

Odp: Aro and Pandoria Live is good !!!

No Szybciej Ni? Wiatr
Trzymaj Si? :p
Lecisz z Koksem
PoZdro DLA Ciebie ZIom:o
Daj Wincej zdj??

@Lolek a gdzie? Ci? chyba widzia?em w Carlin jeste? ? ;D i ty palek ?;> jak tak to nie d?ugo na jakie? dragi skoczymy czy co?...;D

@edit
40 lev ;))) : oO

@down
Ja nigdy nie odpisuje? ;d nie pisa?e? do mnie ;P ale da?em Cie ju? do VIP to jak b?dziesz online to zagadam, a masz teraz ferie?
Ja teraz skilam :/ bo s?abe skile ..

Ostatnia edycja:

@Up
Pocz?tek przygody rozpocz??em w Carlin, lecz p??niej musia?em si? wynie?? do Thais, bo amazonki by?y zawsze zaj?te. Tak, wybra?em ci??k? drog? paladyna ;> Nie wiem czy si? spotkamy, bo nigdy mi nie odpisujesz...

#topic

A tutaj moje najlepsze eq:

Tu powinien znajdowac si? Dragon Shield oraz Noble Armor. Mora? - nigdy nie graj w dice. Zbiegiem okoliczno?ci dwaj z?odzieje to byli polacy...

To moje codzienne eq, poniewa? cap nie pozwala ?y? Tibijczykowi :(

Bardzo fajna posta?. Za miesi?c wbijesz 100 lvl ;P. A potem 200,300,400,500 i b?dziesz mistrzem! ?ycz? du?o sukces?w kumpli kasy i super eq... Na prawd? !^&GRAZTY&^! Powodzenia

szybko bijesz lvl jak na knighta, wbij 80 skile jak najszybciej ;p

@Up No skilam ! ;D ale z 61 do 70 jest ponad 50 godzin skilowania wi?c troch? sporawo... ;D Mam ferie i na skill przeznaczam 2 dni dzisiaj akutalne skile to 63/60 . a 1 skill teraz leci oko?o 4,5 h ;p Potem b?dzie lecia? znacznie d?u?ej
@top Chcia?bym zach?ci? wszystkich do grania na Pandorii , chocia? jest teraz war i czasem si? padnie od pk to i tak jest fajnie :))

@down oO kolejny gracz na Pandorii , lajtowo ;P eq widz? dobre i skile tamtym palkiem tez nie z?e ! jak wbijemy 50+ to se kiedy? na bk posiedzimy xD

Ostatnia edycja:

Te? gram na Pandorii, no to co? wrzuc? xD
Ma?y wypad z Bro na draga :D zdj?cie zrobione przez brata ;p

I m?j prawie naj?wie?szy awans xD
Teraz skilluje, bo mam troche lipne skille ;D 72/60

?adne screeny i gratuluj? advans?w.

Jakie skille mia?e? na tym pk (92 z jagged to jednak co?)??

Regards
Pioss

@Up
Ojj w tibi dziej? si? cuda :) Wtedy mia?em poni?ej 60 sworda wi?c nie wiem jak to si? sta?o tak jako? mu nasz?o to rypn?? z miecza
@top
no dzisiaj ostatni dzie? /noc skilowania i jutro z rana ruszam na dc , wcze?niej musz? zaliczy? orc fortec quest , wi?c szykuje si? dawka screan?w :)

ambitny knightek z Ciebie, kupuj pacc i le? na ma?pki w port hope

Nice ss, widz?, ?e ostro pocinasz sobie ;)
Gz, and HF

NO ?adnie ?adnie No ja musze 40lvl dobic na candia i tez porcja ss bedzie sie szykowala na moim temacie szkoda z enikt tam juz nie pisze a takie pytanie po co ci blue robe na knight kup golden arma wiecej arma i lekki dosyc ;p i vampirke a zamist fire sworda bs lepiej wlai i wiecej defa ;p

Nie?le, nie?le ;) Dobry knight z Ciebie bedzie ;)
Powodzenia w dalszej grze i dawaj wi?cej fotek ;)

Edit: Nie?le, nie?le ;) Dobry knight z Ciebie bedzie ;)
Powodzenia w dalszej grze i dawaj wi?cej fotek ;)

Siemka tez gram na Pandori oto moje ssy.

Adv w skils

zdjecie1qn6.png

Adv 10lvl ;]

zdjecie2od3.png

Kolejny adv w skils

zdjecie3ub4.png
]

Kurde nawet mi nie m?wcie ze dobry knight ze mnie :D w?a?nie wbijam trzeci raz 40 lvl si? popada?o na afk i przez pk :D Ju? mia?em ko?czy? gr? , ale jednak gram dalej :P
@Raela Aidin : oO widz? nast?pna osoba si? skusi?a na gr? na pando :D I widz? Aro tam w Vip heheh ty kolejny palek kto? tu z tibi.net.pl te? w?a?nie zacz?? gra? i te? palkiem to wbijcie kilka lvli i na hunta na dragi albo co? :P Powodzenia :)

I ma?a porcja ss'?w ;P :

@edit
Wreszcie mi si? uda?o uko?czy? OF Quest :) I ch?tnie podziel? si? z wami wra?eniami .

@down Serpent od 20 lvla jak b?dziesz wychodzi? z roka to dostaniesz bro? i z ni? si? b?dzie op?aca?o chodzi? a na 20 za?atwi? Ci Serpenta :)

Ostatnia edycja:

W?a?nie pad?em na shanera.Ko?cz? tam gr? zaczynam grac na pandorii.Ju? robie konto zaraz editne.
PS.Ma kto? skype ?...Stary nick _-_ Akordis123
@edit
The character Vikirul Svon has been created.
See you in Tibia!
Wybior? ci??kie ?ycie Knighta.Aro m?g? by? kupic mi Serpent Sworda na pocz?tek ?
@edit2

Na respie wolfow ;D

Ostatnia edycja:

Widze ?e co? si? dzieje na tej pandori i chyba skusze si? na gr? tam hmm tylko wybiore Knighta :D Zastanowie si? jeszcze zapraszam na Candia nie liczne kolejki w poludnie do 25 max POzdro ;p

A moich zdjec to juz nie komentujecie ;D. Next Foty!!

zdjecie1bd7.png

zdjecie2nl5.png

zdjecie3zr5.png

Niedlugo beda foty z qestow, huntow itp ;p :cool:

Do góry