• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Aro and Pandoria Live is good !!!

Odp: Aro and Pandoria Live is good !!!

Sorka za double ale chce aby by?o widac posta !Raela Aidin Daj mi twoj nick na rl !

Twoj nick To Alas Hida ? Jak tak to sorka bo sie domyslilem ;D

Ostatnia edycja:

~~~~~~~~~~~~~REFRESH~~~~~~~~~~~~~

Zmiana w EQ i zaraz 11 lvl.

@down
Wybacz.Ja nie jestem no-lifer i nie botuje. -.-

Ostatnia edycja:

@Up BLACKER nie obra? si? ale niszczysz galeri? wstawiaj?c takie screany. Mo?esz jako? ?adnie po??czy? 3 ssy w 1 poskleja? w paincie , bo to co teraz wsadzasz jest bardzo ma?o interesuj?ce i za?miecasz troch? poprostu...We? to prosz? sobie przemy?l...
@Top a ja niestety na 44 znowu pad?em i nied?ugo kolejna dawka mam nadziej? ciekawych ss'?w ;))

#edit kole? nie masz podstaw twierdzi? ze botuje i nie li? dupy wi?cej o jakie? itemy albo co? innego , nara .

@down
nie rozumiem :D czemu najpier jest 1 go?c a potwm 2 z 98 lv ??
Poniewa? tu mo?na wk?ada? zdj?cia z Pandorii z r??nych postaci :) a tamten 100+ to palek mojego kumpla.

Ostatnia edycja:

nie rozumiem :D czemu najpier jest 1 go?c a potwm 2 z 98 lv ??

Edit: co to za plecak taki bia?y i na ko?cu ?u?te ????????? :cool::cool::cool::cool::cool::eek::p

Edit: co to za plecak taki bia?y i na ko?cu ?u?te ????????? :cool::cool::cool::cool::cool::eek::p

@up
To bardock backpack (nie wiem czy dobrze napisane).Cipsoft niedawno je wprowadzi?.

@topic
Sattanles wstaw jakie? foty bo tu nudno :(

Postacie mog? by?.. Nie kt?rzy z was maj? ?adne lvl'e. Skillujcie, expcie, r?bcie questy..^^
To na tyle z mojej strony.. Powodzenia..

reklama ;o reklama

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Tylko ?yczy? powodzenia.
Niekt?rzy lvlki maj? ?adne.
No to gz i gl xd
Pozdro.

Ca?kiem dobry char.Szybko zawalasz z expem i w og?le... ?ycz? kolejnych awans?w! Zamieszczaj screeny!Du?o najlepiej

Hmm..ja chce o rade bo mam 32 sorca 30 mlvl eq :Blue Legs Blue Armor Demon Shield crown helmet bohy i nie wiem gdzie expic zeby dobrze zarobic .:( Jak Cos pisac na gg 6843231
Thx Za pomoc:up:

Do góry