• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Arosax vs Evon

Status
Zamknięty.

Arosax

Active User
Styczeń 25, 2010
Liczba reakcji
3
Temat pracy by?: Ma?e expowisko rot?w g?ra i d??
Termin: Niedziela 24, ale wcze?niej dosta?em prace, tak?e wstawiam
Praca nr 1

30ivn7o.png

Praca nr 2
Yfrog - pikatchud - Uploaded by Imageshack user
Yfrog - pikatchu1 - Uploaded by Imageshack user
G?osujemy do 10 g?os?w, i prosz? o nie g?osowanie m.in: praca na 1 lub 2, tylko o rozwini?cie swojej wypowiedzi i g?osu

Odp: Arosax vs Evon

2 praca jest podpisana ;x

Obie prace s? super przemy?lane, og??em w?o?yli?cie w nie wiele wysi?ku. ?adna z prac nie przypomina expowiska, to jest tylko jaka? grota z paroma rotami.

Ja oddam g?os na prac? nr. 2, poniewa? jest wi?ksza i co? tam jest :d

Praca druga jest podpisana. Dali?cie cia?a w pojedynku, ale pomimo tych fail'?w g?osuj? na prac? nr.2, bardziej dopracowana, widac, ?e robi? w raw. : P :D

Oczywi?cie oddaj? g?os na prac? nr. 2!
Nie jest ona czym? nadzwyczajnym, lecz por?wnuj?c obydwie prace dw?jka jest o niebo lepsza od jedynki...Jedynka zrobiona w pare minut, z auto borderem.
Rotwormy tam nie pasuj?, koja?? mi si? bardziej z podziemiami, w dodatku nie wiem co robi tam ten kolec na kt?rym jest nadziany rotworm, oraz nie wiem dlaczego ro?nie tma zborze O.o tak jak na drugiej.
Jedynka jest za ma?a i zbyt prosto zrobiona, nic do siebie nie pasuje...

Pozdro.

obie prace s? tak marne ?e mnie ?apie sraczka.
nie ma praktycznie czego ocenia?, w dodatku ca?a walka zostanie pewnie zdyskwalifikowana za ujawnianie czyja praca jest czyja.
gdybym mia? g?osowa? odda?bym g?os na prace numer 2, z calego tego ?alu jest troche ?adniejsza.

Obie prace s?abe i marne, nie pokoi mnie fakt i? praca druga nie jest w tagach IMG. Druga praca posiada troch? wi?cej detali, pierwsza full autoborder.
G?os oddam na prac? nr 2, bo uwa?am ?e jest minimalnie lepsza.

Oddaje sw?j g?os na prace NR 2 poniewa? jest na niej wi?cej szczeg???w ?adniejsza i troch? wi?ksza.

Oddaje g?os na prace numer 1, dlaczego ?
Ma wi?cej szczeg???w tak jak wspominali koledzy wy?ej, jest zrobiona dok?adniej i oddaje klimat tego miejsca.

Oddaje g?os nas prac? numer 1.

2!
W pierwszej pracy jest tak na prawd? ?mietnik trudno b?dzie chodzi?, dobrze ?e to nie b?dzie na ?adnym otsie;]

praca nr 1
2 ma troche mniej szczegolow choc jest wieksza
co robi ten krzak na dole i choinka podziemia pasuja drzewa z kategori dead trees
lepiej to wyglada

Status
Zamknięty.
Back
Do góry