• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Art's Works

Status
Zamknięty.
Odp: Art's Works

Witam was! Od razu przejd? do rzeczy prace na og?? wygl?daj? ?adnie, schludnie ale... moj? rada jest taka, po?wicz troch? takie mroczne klimaty, a powrzucaj nam jakie? ss'y z natury, bo to ci wychodzi najlepiej. Pozdrawiam!

Ostatnia praca nawet ?adna, bordering jest dosyc dobry, chocia? w niekt?rych miejsach go zabrak?o, ale to si? zbytnio w oczy nie rzuca.
Nie podoba mi si? troch? to, ?e wszystko otaczaj? te mury, po prostu jest tak ciasno, minusem jest to, ?e za murami nic nie ma, nie lubi? kiedy kto? zostawia puste pola.
Og?lnie ?le nie jest, pracuj dalej.

Wszyscy zachwycaj? si? Twoim mrocznym klimatem, a ja go po prostu nie odczuwam. Ostatnia praca stworzona jest na przeci?tnym poziomie, ale to g??wnie przez te pseudo ozdob? na murach cmentarzy, mowa o ko?ciach. Chyba nie musz? m?wi? jak to wygl?da, bo nie chce dosta? bana za wulgaryzmy.

Czemu 1 praca wygl?da tak "DZIWNIE"? Wy??czaj spawny! A tak ju? na serio: Jak si? patrzy bez spawn?w powiem ?e ?rednio, jedyna praca kt?ra jest zas?ugiwana na "Zaawansowanego" to Cz??? Fortecy ale tak jak Fluos powiedzia? mieszaj ?ciany ale z tymi mikserami. Pozdrawiam!​

Tym razem ocenie dwie ostatnie prac?. Potem tylko ?e ten mroczny klimat na cmentarzu ci si? nie uda?, tak jak powiedzia? to Fluos, jaskinia r?wnie? niewypa?, jest zbyt pusta. Zamiast Cave powinno si? nazywa? "Echo Cave" lub "Square Cave" pe?no w niej kwadrat?w! Ocena to 2/10...​

Kwadraty powiadasz, yhmm? Cave jest do gry, a nie do showoff. Dobra, jeszcze co? dodam do niej i mo?liwe, ?e zobaczysz j? podczas gry. Jedno mnie dziwi, co ma kszta?t do jaskini? ;D

Pozdrawiam.

A co wy tam gadacie. Mi si? podoba. Oddaje klimat, du?o detali, bez AB. Mapy s? dobre. Cmentarz mi si? podoba ale jako? nie przypomina cmentarza. Bardziej by si? nadawa?o "Opuszczona Twierdza" czy co?. 8/10

Te ?ciany i paj?czyny we? jeszcze gorzej i oczojebniej zr?b - ups, nie da si?! Pod?oga strasznie ?le wymieszana, a naj?mieszniejsze jest to ?e: "G??boko pod ziemi?, tu? nad rzek? lawy w kwadratowo, brzydko wygl?daj?cym pomieszczeniu ro?nie sobie trawa. Na kafelkach rosn? grzyby, na nienaturalnie zrobionych paj?czynach rosn? kwiatki...".

Tamten cave chujowo zrobiony, kwadratowe sciany i na dodatek nie wyborderowany gruz.
Ostatnia nawet ladnie.

Prace ?adne lecz gdy zobaczy?em prace "cave" zrobi?o mi si? nie dobrze.
Staraj si? ?eby nie by?o tych czarnych kwadracik?w poniewa? to psuje ca?? prace. Detale s? cho? ma?o.
Je?eli chcesz ?eby ss wyszed? na prawd? super to r?b zdj?cia prosto z gry.

New nature - Verime Isle

naturap.png

Praca mo?e by?, mog?e? ju? doko?czy? j? ze wszystkich stron :D Czego? tam brakuje, pracuj dalej.

[evil] 7/10!!![/evil]

Dobrze dobrze, jednak nie najelpiej to wychodzi, na poczatku troche kolorowo, napchane wszystkiego od groma, jednak wida? robisz post?py.

Regards,
Yo Z

1. woda wylewaj?ca si? z drewnianej ?ciany?
2. p?kni?cie w tafli wody z kt?rego leci woda
3. troche spam za du?y
4. dobry pomys?, kreatywny toche wykonanie to niszczy

7/10

Witam cie przyjacielu, mapy bardzo ?adnie, czekam a? doko?czysz ten klasztor kt?ry dosta?e? niedawno ode mnie ^^

@up:

Jest sko?czony, bo co, bo ty tak m?wisz? Hahahahaaaha
Powiniene? przyj?? raczej jako komplement to, ?e ten tw?j g?wno-podobny tw?r by? wzorem dla kogo?, ale mniejsza...

Praca, ?rednia, overspam, dziena ta metalowa brama (ju? dawno by si? rozpad?a); praca jak praca 5.5/10

@PickOne
Sko?cz pieprzy? , wzorowa? si? na Twojej pracy.
Co zabronisz mu ? G?wno mo?esz , wyp?acz si? w poduszk? , a nie wiecznie trujesz dup?.

@topic
Co do pracy , ta metalowa brama tam kompletnie nie pasuje.
Do tego ta mieszanka pod?ogi odstrasza , jak robisz co? to r?b to dok?adnie.
Praca jest raczej ?rednia i nie ma du?o co komentowa? 6/10

Status
Zamknięty.
Do góry