• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Art's Works

Status
Zamknięty.
Odp: Art's Works

Ostatnia praca twoja mi si? nawet podoba aczkolwiek widywa?em lepsze .
Narazie 7/10 pracuj.

Regards,
Kaisus

Jak dla mnie za du?o tych malutkich ska?ek, ale og?lnie praca na +. Zobaczy?bym co? z ma?? ilo?ci? element?w.

W moich oczach s?yniesz z bug?w w borderach, s? one na ka?dej Twojej pracy! Zwracaj na to uwag? nast?pnym razem : P
A teraz b?dziemy bi? ^^
Na ostatniej pracy jest zbyt du?o element?w, uwierz, ?e na prawd? nie potrzeba a? tyle nawala?, ?eby praca wygl?da?a dobrze. Nie pasuje te? tutaj trawa. Najlepiej by?oby gdyby? ca?kowicie si? jej pozby?. Jak ju? wspomnia?em jest za du?o element?w, a najgorsze w tym wszystkim jest ich rozstawienie. Ustawi?e? je w taki spos?b, ?e gracz z trudem b?dzie si? porusza?. Co do drugiej pracy, tam po lewej stronie poza jaskini? nie pasuje ten czerwony gruz. Sama jaskinia nie jest taka z?a, aczkolwiek wywali?bym tego grzyba, kt?ry stoi na p??noc od schod?w, te 'z?bki' porozstawia?bym w grupach, nie tak r?wnomiernie, no i doda?bym jakie? kamienie i kamyczki.
Moja ocena 6/10.

Ostatnia edycja:

Ok, zapodajcie jaki? ciekawy temat do nast?pnej pracy ;D

Cze??, zaproponuje od siebie 3 tematy, kt?re mi si? najbardziej podobaj? (estetycznie, jednak?e i nie tylko pod tym wzgl?dem)

#Rw?cy potok, w?r?d g?r
#Barokowa sala wystawowa (np. galeria)
#Hurtownia, fabryka, odlewnia (yalahar style)

-- chcia?bym zobaczy? co? :P, bo nigdy nie mapowa?em tych miejsc a chcia?bym co? samemu wyskroba?, no poza pierwszym.

Tak apropo, to fajny art. D?ugo mapujesz?

nie podoba mi sie ;l od zajebania tego wszystkiego, cala mapa w smieciach tam da sie w ogole chodzic ?;l war 30 typa a tylko 4 moga sie bic bo reszcie sd nie siega

Twoje prace s? bardzo ciekawe i unikatowe jednak?e bardzo ujmuj?cy jest dla nich fakt, ?e s? "zawalone" - spory chaos, misz-masz
du?ym plusem s? szczeg??y, wida? uzewn?trznienie Twojej wyobra?ni.

najbardziej przypad? mi do gustu Xardass Tower

urh1.png

r2qd.png

1hgl.png

Og?lnie mi si? nie podoba. Lokacje s? s?abo wydetalizowane i nie chodzi tutaj o to, ?e jest ich ma?o, po prostu za cz?sto si? powtarzaj?. Prace s? przez to najzwyczajniej nudne.

PS. Oczywi?cie standardowo na ka?dym screenie znalaz?em buga ;P

1-3 ss jakos wyglada ale 2 ..
detalizowanie na poziomie cipsoft u

Ogarnij bordery -> brzydko to wyglada, najlepiej wog?le ich nie dodawaj :)

Troch? si? dziwie, ?e administracja tutaj nie zmieni?a prefixu tematu na '"Amator" rozumiem, ?e autor zaliczy? progress ale nadal poziom prac jest niski i nie ma tutaj mowy o ?adnym ?rednio-zaawansowanym.
przyznam 2-3 prace w ca?ej galerii s? ca?kiem spoko, ale to s? tylko chwilowe przeb?yski...

Przestaje tworzyc mapy dla pokazu. Prosze o zamkniecie tematu.

Dobra wracam do tego mappingu. Panowie i panie zaproponujecie jaki? ciekawy temacik, ?ebym m?g? sobie co? pokmini? ;D

Sugeruj? piekielne podziemia :)

Status
Zamknięty.
Do góry