• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Arts18] Threard

Status
Zamknięty.
Odp: [Arts18] Threard

Ostatnia praca jest dobra. Wida?, ?e przy?o?y?e? si? do tego, aby praca wygl?da?a ciekawie. Natura jest dobrze rozmieszczona, lecz jest jeden minus w tej ca?ej sprawie. Teren jest ma?y i nie wiadomo, czy na wi?kszej przestrzeni te? by to tak dobrze wygl?da?o. Ale koniec marudzenia. Oby tak dalej ; )

Architektura - Domek
eho.png

@edit.
Nie b?dzie wida? pe?nego obrazu na forum, bo plugin nie dzia?a.

Notka moderatorska:
Poprawi?em ; )

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Ciekawie dach zrobi?e?. Wida? du?? r??norodno??, sporo szczeg???w. Mi si? podoba.

Mhm, ten dach dosy? pomys?owy, ale bardziej by si? prezentowa? jakby na ?rodku sta?a jaka? wie?yczka np, bo tak wygl?da nieciekawie; /. Natura te? mi si? podoba, jest ok.

Dobrze ci idzie z t? map? . Dobrym by? by? mapperem oby tak dalej
9/10

Domek wygl?da do?? ciekawie, lecz wok?? niego jest pusto ; ( Wiem, ?e nie jest to wa?ne, lecz je?li pokazujesz screena, to m?g?by? przynajmniej kamyki da? ; P
Wracaj?c do tematu: domek ?adny, lecz ten dach taki nijaki. Niepotrzebnie obramowa?e? go ze wszystkich stron. Bez tego wygl?da?by lepiej.

Ocena: 8/10

?wicz dalej.

Nature masz niezle opcykana gorzej z architektura, mogles temu domkowi nadac inny ksztalt i wiecej detali no i troche bardziej pomieszac walle, 6/10.

Prace ?wietne, dobre i dopracowane. Oczywi?cie, ?e czasem s? mini b??dy, ale tego si? nie ma co czepia?. Powali?e? mnie domkiem - pi?kny i za to mega plus, a nawet reput.

Dach mi si? strasznie podoba oraz pomys?, gdy? nigdy takiego domku nie widzia?am ;). Musz? przyzna?, ?e Twoje prace maj? smaczek, bo s? pomys?owe i unikalne, to si? bardzo ceni, a zw?aszcza w moim skromnym oku.

Reasumuj?c, prace s? wykonane na wysokim poziomie i mog? Ci tylko ?yczy? dalszych sukces?w i prac przy dobrych serwerach ;).

10/10.

Mi osobi?cie si? bardzo podoba. Nie m?wi? tego, bo si? znamy, po prostu to moja opinia. ; )

Niech WarlOn ca?y taki b?dzie, a przegonimy RL Tibi? xD

Fajny domek (zapewne gdyby zrobi? to inny U?ytkownik, by?oby 50 komentarzy 'ale kwadrat') ;d Podoba mi si? dach i drzwi. :D Og?lnie bardzo fajnie.

10/10

Hmm, tak jak Ci ju? m?wi?em domek za bardzo jednolity i kwadratowy, mog?e? troszke ciekawiej wymiesza? rodzaje ?cian. Je?eli chodzi o dach to ?rednio mi si? podoba, by?o ju? setki takich urozmaice?, dlatego nie moge powiedzie?, ?e jest to sza?owe, pi?kne i innowacyjne.
Pozdrawiam!

W?asna innowacja miasta krasnali - Wyj?cie z miasta.

wyjcie.png

Bardzo mi si? ta mapa niepodoba, nic ciekawego ma?o detali , s?abiutko arts
mog?e? da? jaki? kamyczk?w og?lnie pomys? nie za fajny :/ chocia? i tak nie jest najgorzej ;

Cieniutko...
Malutko detali, szczeg???w, pustka. Je?li to wyj?cie z miasta, to lepiej by to wygl?da?o, gdyby wyj?cie by?o z jakiego? podziemia w?r?d natury. C?? ja mog? wi?cej powiedzie?? :D
Ocena 6/10

Tym razem si? przypieprz? do twojej krytyki, Evon. Widzia?e? kiedy? miasto krasnolud?w?
Je?li nie wiedzia?e? to nie masz zielonego poj?cia o takim typie miasta. W takim mie?cie kamyczk?w wcale nie powinno by?, ale dla twojej rady dodam te kamyczki. Z pozoru tw?j mapping si? nie r?wna mojemu. Za wysokie progi tutaj postawi?e?, bo nie masz bladego poj?cia, jak ju? wspomnia?em. Tak, to jest moje pierwsze miasto w takim stylu i napatrzy?em si? w wielu pracach mapper?w, kt?rzy robili miasto w takim typie. I powiem Ci, ?e te? ca?kiem ?adnie im to wychodzi?o. Masz pomys? na detalizacje tego terenu to s?ucham. Mo?e wys?ucham Twojej rady.

Pozdrawiam.

@up
Tak to jest wyj?cie z podziemi. Pocz?tek zaczyna si? powierzchni.

Ostatnia edycja:

Masz pomys? na detalizacje tego terenu to s?ucham. Mo?e wys?ucham Twojej rady.
oj, a ?ebys wiedzia? ?e mam ;-) Nie zrobi?bym takiego czego? jak ty ... zrobi?bym to jak m?wi Vvex w podziemiach i zrobi?bym jak?? natur? aby praca nabra?a detalizacji ;-0 c?? wi?cej mog? ci napisa? drogi Artsie ?

PS : nie raz widzia?em miasto krasnolud?w i wiem jak to wygl?da ;-)

A i przyczepi? si? jeszcze do ciebie : hmm w?tpie ?eby? by? o g?ow? lepszym mapperem odemnie (nie o g?ow? kolego ;0) je?eli nie wierzysz mo?emy zrobi? pojednyek mapperski gdy wr?ce z wczas?w Na mapping fans popisa?e? si? bardzo twoimi pracami ;) robisz kwadraty kolego

Topic @

Praca jak wspomnia?em mi si? nie podoba z powodu braku detali , brakuje mi kamyczk?w oraz natury (gdyby to by?o w podziemiach) ;)

Edit@
Hmm mi chodzi o inne wykonanie Arts ;(

Ostatnia edycja:

Ale wiesz, ?e to miasto jest w podziemiach? Gdzie g??wnie takiego typu miasto mo?na spotka?? W podziemiach, mam racj??

Pozdrawiam.

@edit.
Dobra niech Ci b?dzie. Miasto to jest do gry, ale dodam te twoje kamyczki i troch? piasku.
Anyway. Zwykle domy s? kwadratowe, bo nie maj? innych kszta?t?w. Aha, nie wolno cytowa? zdj?? - regulamin.

Ostatnia edycja:

Z lewej strony obok schod?w lava leje si? ze ?ciany a nie z tej "rurki" xP
Mnie si? podoba ostatni screen i nie widz? ?adnej potrzeby dodawania kamyczk?w, detali jest w sam raz, od detalizacji z przepychem dostaj? oczopl?su.. O.o

Ostatnia edycja:
Odp: Arts Gallery

Odp: Arts Gallery

Mapy ok. Ale co od mapy pustynnej mo?esz usun?? wod? i zrobi? pustyni? pusta + dorobi? na g?rnym pietrze Fat-e Morgane. By dobrze wygl?da?o + lepsze szczeg??y Na pustynnej. Ale i tak wszystkie s? ok. Dzi?kuje dobranoc.:)

Miasto krasnali - wyj?cie.

miastokrasnalw.png

Najebales borderow tyle ze mozna oczoplasu dostac. Jak dla mnie tu nie ma nic z klimatu krasnali oprocz figurek i tych chujowych kamieni/diamentow/kawalkow skal w kolorach teczy ktore i tak tylko pierdola caloksztalt. Budowla to kwadrat, ksztalty tej gory sa co najmniej smieszne, za malo kamyczkow.

Status
Zamknięty.
Do góry