• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

-Tibia 8.54 Arynthia START High Exp, Wars and Fun!

Status
Zamknięty.
Odp: Arynthia START High Exp, Wars and Fun!

Gra?em ale niegram w sumie ?adny ots na zbicie czasu;] dla mnie to manaruny psuj? ca?? atmosfer?

Ka?dy ma w?asne upodobania ;p @UP bo to ots 4Fun, dla zabicia czasu ;] a jak masz najwi?kszy lvl to te? zajawka :D:cool:

Zajebisty ots xdd.Ale przyda?by si? nowy czar dla Palka bo troch? lipa Druid i sorc z morta po 1k w potwory a pall z mas sana po 300,400

500kq.png

Zapraszam :PP Warto, Serwer naprawd? dobry!

No No gz lvl ;ppp

Ta fajnego bana dostalem ktory minie w 1970 roku.... Moj nick Really prosilbym o odbanowanie ...

Dla mnie serwer to pora?ka, exana mort ma taki exhaust~?e nie mo?na si? przy tym manasowa?. Polecam zminiejszy? exh~tak, aby mo?na by?o u?ywa? czaru lecz?cego, oraz manaruny. Po drugie ogarnij troche, piszesz ?e kto Ci? znajdzie dostanie nagrode, jaki? typ znalaz? Ci? a ty do niego, ?e przebiega?e? i si? nie liczy. W og?le, je?eli masz zamiar pisa? co? na stronce, to pierw poducz si? HTML, bo a? ?a?o?nie si? czyta.
#down
Je?eli jeste? ?lepy, to nie moja wina i radze Ci ogarn?? czytanie, bo inaczej nie za?wiecisz, powiedzia?em ?e jaki? typ nie dosta? nagrody, nie ja, ja mam na to wiesz.
A ty arynthia naucz si? pisa? poprawnie zdania, oraz interpunkcje, bo pewnie w szkole masz jedynki z j.pol, a nie sorry co ja gadam, ty nie chodzisz do szko?y, wolisz siedzie? przed kompem 24/h.

Ostatnia edycja:

Danielos to nie jest serwer forum :] Masz jaki? problem pisz na Forum serwera ^^, p?aczesz bo nie dosta?e? nagrody? haha pajac. Jak by? by? ogarni?ty to by? wiedzia? ?e Justice zajmuje si? Mapk?, Skryptami itd. Od PHP i strony jest GOD Yahoo. Pozdro

ZaPrAsZaM Na ArYnThIa!

Dla mnie serwer to pora?ka, exana mort ma taki exhaust~?e nie mo?na si? przy tym manasowa?. Polecam zminiejszy? exh~tak, aby mo?na by?o u?ywa? czaru lecz?cego, oraz manaruny. Po drugie ogarnij troche, piszesz ?e kto Ci? znajdzie dostanie nagrode, jaki? typ znalaz? Ci? a ty do niego, ?e przebiega?e? i si? nie liczy. W og?le, je?eli masz zamiar pisa? co? na stronce, to pierw poducz si? HTML, bo a? ?a?o?nie si? czyta.

@UP. Nikt ci nie karze grac ;] Na serwie i tak jest przewaga Knight?w, i jako? nikt nie narzeka tylko Ty.. Ogarnij to sam siebie bo gadasz od rzeczy. Pozdro :)

Refresh. Zapraszam do gry!

Dostane tego unbana czy nie Godziku Justice ???

ZAJA MA?Y ROZPIESZCZONY PALANCIKU, WIEM KIM JESTE?^^ DOSTA?E? BANA ZA OBRA?ANIE MNIE A TERAZ P?ACZESZ, JESTE? DZIECKIEM NOWEJ ERY, STARA CI PRZYKR?CA?A BETONOWE ZABAWKI DO POD?OGI A TY SIE BAWI?E?.. :rotfl: SPIERDALAJ PRZYJEBIE MNIE TYLKO DENERWUJESZ, TA CRASHE BY?Y, ALE SOBIE PORADZI?EM I TERAZ NIE PADA SERWER WGL :) UPTIME BY? PONAD 20H ALE ZACZ?LI CO? ROBIC Z SERWEREM, DZISIAJ O 14 RUSZA ZNOWU! CHCESZ SI? PRZEKONAC JAK B?DZIE BEZ CRASHY?... NIE PRZEKONASZ SI? BO MASZ BANA KRZYWY RYJU BB^^ HYH
M?j drogi t?py cz?owieczku. Wyzywasz innych od bachor?w oceniasz jak gdyby ich tutaj nie by?o, zmartwi? Ci? gdyby nie oni Tw?j marny serwer nie ujrza?by ?wiat?a dziennego, ot?? to - wpierw zajmij si? swym n?dznym rozumem by poucza? innych. Dowarto?ciowuj?c si? na grach wiele nie zyskasz, a du?o stracisz. Przekonasz si? o tym na w?asnej sk?rze. Bywaj.
Notka moderatorska:
Je?li macie si? wyzywa? r?bcie to gdzie? indziej, ale nie tutaj. Posty nienawi?zuj?ce do tematu b?d? karane.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

OTS na prawd? bardzo dobry i zapraszam ka?dego kto lubi wi?kszy exp, super wary i ?adne mapki!

Mia?em Hacka istnieje mo?liwo?? odzyskania item?w z sms-shopu ??

To raczej na forum serwera pisz;)

Nie no ots jest zajebisty i wog?le podoba mi sie jest na czym expic wlasnie robie o nim film nied?ugo ukaze sie na YouTube - Broadcast Yourself. XD
Pozdro....
Golden Wiessiek

~~ Refresh ~~ Zapraszam do gry ~~

dzisiaj wielki update! Zapraszamy!

OD?WIE?AM! Zapraszam do gry! Nowe rekordy online!

OTS By? offline bardzo du?o czasu!
Ponownie wystartowa? o 21.14
Pow?d : Problemy Techniczne.

Tyle si? dowiedzia?em od GM :)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry