What's new

[Astobales]Pixele z Astobalesem

Status
Not open for further replies.

Astobales

Advanced User
Reaction score
110
Odp: [Astobales]Pixele z Astobalesem

Co to jest?

Z?oty kielich z winem.

Nowo??.

prouu.png

21944644.png

Last edited:

Muszla

New User
Reaction score
1

$f33t4$n3 < 33

ten pierwszy sword z najnowszych jest fajny ^^

Wycieniowany, lnie ?adne i r?czka <3

Last edited:
A

AOTG

Guest

Prace bardzo ciekawe wida? ?e masz talent. Szkoda ?e odszed?e? z Naventii. Ale wr??my do tematu. Bardzo dobre cieniowanie, dobrze dobrane kolory i idealne kszta?ty. Ale mam ma?e pytanie. Co to jest?
Jest to przerobiony sprite z Tibii.
20100122141831%21Cocktail_Glass.gif

Dzi? ju? nie funkcjonuje i zosta? zamieniony na
Cocktail_Glass.gif

LuriseQ

Advanced User
Reaction score
67

Jest to przerobiony sprite z Tibii.
Te? tak my?la?em na pocz?tku.

Spiritki mi si? podobaj?, lecz nie podoba mi si? to, ?e nie powiedzia?e? mi prawdy, bo wiem, ?e edytujesz spirity z rl ;<.
Mimo to bardzo mi si? podobaj?, jestem pewien, ?e nie wszystkie s? edytowane, z pewno?ci? s? te? robione od zera.

Bardzo ?adnie cieniujesz, chocia? ten ostatni mieczyk jaki? ciemny na ko?cu ostrza, bardzo podoba mi si? ruzga, ale czy animacja nie jest za szybka?

Og?lnie 9/10.

@edit Pomy?ka, sorrki.
Mo?e ty tych item?w nie edytujesz tylko si? na nich wzorujesz.

tsdek

User
Reaction score
0

Dow?d ?e to twoje? Bo to mi wygl?da na plagiat, bo to stworzy? m?j kumpel (grafik z mej gry) Musia?e? zobaczy? itemshop i skopiowa?(itemshopa wylaczylem jak to zobaczylem) wi?c wiesz... Nie przypisuj nic nie swojego!

Astobales

Advanced User
Reaction score
110

Typie, ogarnij.

Wszystkie prace s? moje, wi?c mi tu kurwa pierd?? nie wciskaj.
Plagiat? Chyba z twojej strony.

Nowe prace.

Strza?a.

14992769.png

@Down

"18. Grafiki nale?y robi? na r??owym tle, gdy? wtedy mo?na dojrze? wszystkie szczeg??y."

Last edited:

Ksodio

Advanced User
Reaction score
30

Astobales pixelki bardzo ?adne tylko nie wiem poco jebiesz tym r??owym t?em (to jaka? moda czy co?) przecie? ?adniej wygl?daj? bez t?a albo na lekko szarym tle.
No nic pracuj dalej

Reaction score
1

Ostatnie prac? nie s? rewelacyjne ale to pewnie sam ju? zauwa?y?e?, co do reszty to jestem zachwycony wygl?dem b?d? twoj? edycj? elfa, kolory i kontury bardzo ale to bardzo dobrze oddaj? "charakter" elf?w i to w?a?nie takich o jakich mo?emy przeczyta? w powie?ciach Tolkiena, uwa?am ?e elfy w tibi s? zbyt "bogato" zrobione jak na istoty mi?uj?ce przyrod?.

Wielki gratulacj? z to dla ciebie, jak ju? m?wi?em zreszt? ten elf to arcydzie?o, po prosi? bym jeszcze o inne klasy owych istot.

Pozdrawiam.

Nemaneth

User
Reaction score
1

ostatnie 2 prace skomentuje.

bardzo ?adna strza?a, dobrze wykonana i dobrze wyko?czone kolorami, Ostrze na ko?cu strza?y w kolorze bia?ym ( dobrze wybra?e? ), pogrubienie na pocz?tku Te? bardzo ?adnie i efektownie wida?.

Ta twoja Tarcza kt?ra nie wysz?a [ niby? ].
tak na pierwszy rzut oka, powiedzia? bym ?e to jest bardziej zbroja :p, ale je?eli nazwa?e? to tarcz? skomentuj? to jako tarcze.

Najbardziej podoba mi si? ?rodek Tarczy, ?adnie dopasowa?e? wszystko nawet nie wiem jak to skomentowa?, na ?rodku doda?e? mini obrazek jakie? chyba potworka, mi si? wydaje ?e to Bear, ale ok praca na topie .

Poprzednie prace tak?e ?adne nic do zarzucenia, wszystko ?adnie dopasowa?e? i umie?ci?e?.

Prace oceniam na 9,5/10
Pozdrawiam i ?wicz dalej.

@tsdek
dasz jaki? dow?d ? ?e to plagiat? bo Astobales mo?e da? ci warn ( chyba ) za nie w?a?ciwe oskar?anie.

Dodam ?e sprawdzi?em ka?de strony z Pixelem i takimi bajerami, nigdzie nie znalaz?em Podobnych prac kt?re doda? U?ytkownik Astobalesem.

Patryksw

Senior User
Reaction score
140

Dow?d ?e to twoje? Bo to mi wygl?da na plagiat, bo to stworzy? m?j kumpel (grafik z mej gry) Musia?e? zobaczy? itemshop i skopiowa?(itemshopa wylaczylem jak to zobaczylem) wi?c wiesz... Nie przypisuj nic nie swojego!

A masz mo?e jakiekolwiek dowody ?e to plagiat? Je?li nie to nie mo?na nic zrobi?...

@topic
Pixelki bardzo ?adne, ?adne cieniowanie i w og?le. Jedyne co mi si? nie podoba to ta tarcza.

@Nemaneth
Nie mo?e, nie jest moderatorem ;d (szkoda).

Last edited:

Astobales

Advanced User
Reaction score
110

Niedawno sko?czy?em z pixel artem, lecz zn?w powracam!

mieczyk.png

Bubin

Senior User
Reaction score
166

Jak na pierwszy raz to prace s? bardzo ?adne. Pixele oceniam na 6/10
Pozdrawiam

Black97

Banned
Reaction score
0

Co do pixelart?w bardzo fajne . Tylko ta r??d?ka ci nie wysz?a troche :).Og?lna ocena 5/6.

Astobales

Advanced User
Reaction score
110

Powoli powracam do formy.

swordwe.png

Czeski Strzelayek

Advanced User
Reaction score
12

SUPER!!! daje 10/10 najbardziej podoba mi sie ta strzala ;] super noo iii ?wicz dalej ;] bo przeciez trening czyni mistrza

Status
Not open for further replies.