Astobales vs Sterger

Astobales vs Sterger

• 1.

Votes: 0 0,0%
  • 2.

• 1.

• 2.

• 1.

• 2.

• 1.

• 2.

• 1.

• 2.

• 1.

• 2.

• 1.

• 2.

• 1.

• 2.

• 1.

• 2.

• 1.

• 2.

• 1.

• 2.

• 1.

• 2.

• 1.

• 2.

• Total voters
    0
Status
Zamknięty.

Astobales

Advanced User
Listopad 16, 2009
Liczba reakcji
110
Temat : Domek w g?rach.

1.

screenshot2010013194433.png

2.

konkurs1d.jpg

konkurs3.jpg

G?osowanie sko?czy si? gdy kt?ra? z prac osi?gnie limit 10 g?os?w.

G?osujcie!
(G?osy z ankiety nie s? brane pod uwag?)

@edit
Dopisek autora do pracy numer 2:
Ten lodowy pok?j jest pewnego rodzaju zamra?ark?/ch?odni?...

Odp: Astobales vs Sterger

Jeden jeden jeden!

Wi?cej szczegu??w ?adniej zrobione.

1

Obie prace, bardzo ?adne. Ale, w pracy numer dwa jest domek a w nim, lodowy pok?j. Tylko po co to? Jakby nie ten pok?j, to by by?o ?wietnie.

G?osuj? na prac? 1.

Pozdrawiam
~Deeboz

Oczywi?cie ?e nr.1 wida? ?e kto? stara? si? nawi?za? do tematu , i tak jest ;);)

Oddaj? g?os na prac? numer 1. Jest estetyczniejsza i wida? ,?e kto? si? stara? przy tej pracy.

Overspam <3 xD, g?osuje na prace nr j1 nie licze overspamu gdy? to show - off
Rada na przysz?o?? , - Nie u?ywaj tak masowo tego wyko?czenia trawy z tym blotem bo napewno lepiej by wygladalo pomieszanie / ciemnozielonej trawy trawy zwyk?ek oraz tej z b?otem r?wnie? zmie? tej z??to - br?zowej gleby na kt?rej s? marte rosliny stosuj ja do wg?ebie? nie wypukle?. :)

Pozdrawiam Kregox ;)

Witam. A wi?c zag?osowa?em na prac? numer 1. Dlaczego? Ot?? praca numer 1 posiada wi?cej szczeg???w ni? praca numer 2 i po prostu bardziej mi przypad?a do gustu. No wi?c jak ju? powiedzia?em, g?os odda?em na prac? numer 1.=)

Pozdrawiam.

praca numer 1,,, yyyhhh troszke odbiega od tematu, mi to troche nie wygl?da na domek w g?rach, conajwy?ej na domek na wzg?rzu, szkoda ?e nie widzimy umeblowania, na zewn?trz domku jest a? za du?o tego wszystkiego, skrzynki nie skrzynki drewno porozrzucane, mozna doj?c do wniosku ?e mieszka w nim jaki? leniwy g?ral ;p ale og?lnie fajna praca, sporo detali i dba?o?c o szczeg??y 6/10

praca numer 2, no c?? tu ju? mamy wi?cej g?r ale po obej?eniu screenu numer 2 widz? ?e to nie s? g?ry a co? w rodzaju 'miski' :S no ale to moje osobiste reakcje. mniej szczeg???w, jest kilka bug?w na ska?kach, i jako? niespecjalnie podoba mi si? pok?j-lod?wka i tek niebieski kryszta? weso?o wyrastaj?cy mi?dzy drzewami,,, 5/10

g?osuje na prace numer 1.

Mapa numer 1 jest lepsza poniewa? ma wi?cej szczeg???w, lepsza ro?linno??, i nie jest taka kwadratowa (prosta) jak praca nr2..

Oddaje sw?j g?os na prace nr 1

praca nr 1 bo:
wiecej detali, wi?ksza r??norodno??, porosty na domku, balkon i bagna pietro nizej ;) bardzo ladne

Zdecydowanie praca nr 1 jest lepsza od dw?jki. Wi?cej detali, g?r, zajebisto?ci :D W dodatku jej autor u?y? nowych ground?w z 8.54! :p

NR 1
Duzo szczegolow fajny pomysl, podobaja mi sie takie klimaty a 2 totalnie pusta widac ze mapper dopiero zaczyna i jeszcze to lodowe w domu O lee ;X

Oczywi?cie praca nr. 1, chyba rozpisywa? si? nie musz?, bo wszystko napisano ju? wy?ej.

Og?aszam , i? pojedynek wygrywa Sterger wynikiem g?os?w 12:0.
Gratuluje!

Status
Zamknięty.
Back
Do góry