AtlantydaWorld Full Pack

Status
Zamknięty.
Odp: AtlantydaWorld Full Pack

Panowie nie pami?tam dok?adnie jak paczka by?a pakowana ale to by? normalny TFS wi?c co za problem podstawi?, ewentualnie p??niej sam dodam

Owszem to byla moja pierwsza mysl lecz niestety wyskoczylo dosc sporo bledow na konsoli. Fakt faktem odpalilem silnik ale acc maker w grze nie dzialal. Jeszcze pokombinuje...ale tez poczekam na twoj upload w razie czego( z gory dzieki)

Tak jak obieca?em. Wrzucam wam silniczek z pierdo?ami wszystkimi.
Skanik dodam dos?ownie za moment.

Download:
Kod:
http://www.speedyshare.com/file/CVy9G/atlantyda.rar

Skan:
Kod:
http://virusscan.jotti.org/pl/scanresult/103fcc6db17f37986c0dc44e3b73ed4083ec74f9

Niby co? wykrywa chocia? u mnie na kompie nic sie nie dzieje. Je?li kto? ma jakie? obawy niech po prostu nie ?ci?ga.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Wyglada na to, ?e dziala jak nalezy xD
Dzieki wielkie

Jest to oczywi?cie jeden z najlepszych serwer?w, z tych kt?re widzia?em. Jednak nie b?d? pisa? bzdet?w. Bardzo mi przykro ?e wiele godzin pracy posz?o na maren? i ko?czy w?a?nie w ten spos?b. Ja bym nie publikowa? tego nigdzie, stara?bym si? wzmocni? ekip? i kontynuowa?. KURNA!

a ja tego nie ogarniam zrobi?em xampa wszystko lala podmieni?em pod jaki? silnik i wyskakuj? b??dy nie ma npc wielu , jakby nie m?g? wrzuci? od razu ca?o?ci do odpalenia jak inni.. wiem ?e to na ?atwizn? ale grzebanie ju? mi si? nudzi bo ci?gle co? nie tak , jak nie urok to sraczka

Wszystko co potrzebne do odpalenia serwera masz w tym temacie, niczego nie brakuje.
Je?li masz jaki? problem z odpaleniem zapytaj innych, kt?rzy ciesz? si? z posiadania sprawnego serwera :)

Jaki by? exp rate na oficjalnym serwerze Atlantydy?

Jest to oczywi?cie jeden z najlepszych serwer?w, z tych kt?re widzia?em. Jednak nie b?d? pisa? bzdet?w. Bardzo mi przykro ?e wiele godzin pracy posz?o na maren? i ko?czy w?a?nie w ten spos?b. Ja bym nie publikowa? tego nigdzie, stara?bym si? wzmocni? ekip? i kontynuowa?. KURNA!
No, te? tam gra?em i szkoda ?e taki projekt sko?czy? w taki spos?b. No c??, lepiej udost?pni?, przynajmniej b?dzie z tego wi?kszy po?ytek ni? ze 100mb nigdy nie wykorzystanej mapy ;d

Prosz? was, nie pier***cie ?e "silnik" jest pi?kny bo tu silnika nie ma, owszem jest datapack forum phpBB3, oraz gesior. Poza wy?ej wymienionymi rzeczami s? tu tylko 2 inne pliki, atlantydaworld0515 (bez rozszerzenia) i atlantydaworld0515.pid tak wiec gdzie tu jest pi?kny silnik?

atlantydaworld0515 (bez rozszerzenia)
to w?a?nie jest silnik, tyle ?e na linuxa. Mapa jest wielka i bardzo dok?adnie zrobiona lecz dostrzeg?em ?e troch? by?o wklejane z Eternal Kingdoms.

nie mog? pobra?...
Zrobi kto? re-upa?
Z G?ry dzi?ki

Brawo Brawo 10/10

naprawde mapa jest bardzo dobra ;D

Powiem tak.
Zale?y mi na tym wi?c prosz? o reupa poniewa? by pobra? pliki podane w I po?cie potrzebne jest konto premium na Speedy Share.
Mo?e kto? to spakowa? w jeden plik ??cznie z silnikiem ? : )
Oczywi?cie za pomoc Repucik : )

Ten plik mo?e by? ?ci?gni?ty tylko przez konto Premium. Kup Premium!
wrzuc to gdzie indziej

Rowniez prosze o reupload, speedyshare naciaga na kupno premium ;x

Nie posiadam ju? tego serwera.
kontaktujcie si? z osobami kt?re wcze?niej pobra?y pak?.
Mo?e uda wam si? zrobi? re'upa

Witam posiadam mapke wi?c sie j? z wami podziele poniewa? du?o osob pisze zeby zrobic reupload..

Download:

freaksharelogo.png

rapidshare-logo-rapidsearch.png

Lub te? z chomikuj.pl (z t?d zawsze b?dzie mo?na pobra? mape):

SKAN

scaled.php

To co zreuploadowal XxOpOxX jest z silnikiem i wszystkimi skryptami? czy tylko sama mapa??

Po ilo?ci plik?w na pewno jest tam Silnik + Forum + Acc Maker :)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry