Atlaron.pl a nieprzyjazna administracja forum

Status
Zamknięty.

Chemian

User
Lipiec 18, 2009
Liczba reakcji
1
Mam pytanie, czemu administracja zamyka KA?DY temat zwi?zany z Altaronem? Czemu uniemo?liwiacie graczom reklam? ich serwera? ^.-

Odp: Atlaron.pl a nieprzyjazna administracja forum

Mo?e ci dadz? odpowiedz zwi?zan? z w/w tematem,czekaj z niecierpliwo?ci? :D

altaron to nie ots...
1. cho? ci??ko w to uwierzy? maj? gorsz? grafik? ni? tibia 7.6
2.
11:09 Handlarz Tyberiusz: […] To ju? si? zdarza?o. Wiedz? ?e nie rusz? si? st?d po raz drugi! Ale mo?e ty mi pomo?esz?
11:09 gracz [1]: ok
Handlarz Tyberiusz: Szkoda.
11:10 Handlarz Tyberiusz: A, witaj, gracz. Jestem w?drownym handlarzem. Zgaduj?, ?e chcesz si? dosta? do miasteczka?
11:10 gracz [1]: tak
11:10 Handlarz Tyberiusz: No i widzisz, ja te? zmierza?em do miasta z towarami. Przystan??em i odszed?em od wozu ledwie na chwilk?, a tu zgadnij co si? sta?o? […]
11:10 gracz [1]: co ?
11:10 Handlarz Tyberiusz: Szkoda.

@up
Kto? potwierdzi? To jest autentyk? Nie ma tam pociemnionej czcionki, ?eby gracz wiedzia? co napisa?? Mo?na a? tak nie przemy?le? NPC?

Altaron dzia?a na kliencie tibijskim, a wi?c zgodnie z za?o?eniami jest on OTSEM. A administracja tego forum jest najwidoczniej zawistna i ma b?l dupy, a wi?c zamyka wszystkie tematy z nim zwi?zane.
A w kwestii dialog?w; ja jako? nie mia?em z niczym problemu, to zapewne dlatego, ?e mam m ? z g.
A wi?c, skoro altaron jednak jest otsem dostan? odpowied? na moje pytanie?:)

mo?e po prostu dlatego zamykaj? bo jak sobie przypominam to ju? jakas akcja z altaronem by?a tutaj i si? tylko na warnach skonczylo

altaron to nie ots...
1. cho? ci??ko w to uwierzy? maj? gorsz? grafik? ni? tibia 7.6
2.11:09 Handlarz Tyberiusz: […] To ju? si? zdarza?o. Wiedz? ?e nie rusz? si? st?d po raz drugi! Ale mo?e ty mi pomo?esz?
11:09 gracz [1]: ok
Handlarz Tyberiusz: Szkoda.
11:10 Handlarz Tyberiusz: A, witaj, gracz. Jestem w?drownym handlarzem. Zgaduj?, ?e chcesz si? dosta? do miasteczka?
11:10 gracz [1]: tak
11:10 Handlarz Tyberiusz: No i widzisz, ja te? zmierza?em do miasta z towarami. Przystan??em i odszed?em od wozu ledwie na chwilk?, a tu zgadnij co si? sta?o? […]
11:10 gracz [1]: co ?
11:10 Handlarz Tyberiusz: Szkoda.

To po prostu NPC-pesymista xD

A w kwestii dialog?w; ja jako? nie mia?em z niczym problemu, to zapewne dlatego, ?e mam m ? z g.

Faktycznie, w chuj m?zg pomaga w zrozumieniu tej idiotycznej "logiki" NPC na tym czym?.

Niestety NPC na Altaronie tak dzia?aj? gra?em kilka godzin dla testu.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry