Skrypty & Kody attack speed i pokazywanie hit?w

Status
Zamknięty.

C 17

Active User
Sierpień 22, 2009
Liczba reakcji
0
Witajcie. Mam takie pytanko czy da si? w silnikach pod tibie 8.54 w c++ usun?? limit na pokazywanie hit?w. Mam attack speeda kt?ry mnie przyspiesza o 2sekundy czyli 2000 bazowy speed - 2s = 0 i hit?w nie wida?. Da si? to jako? usun?? ?eby by?y hity tak jak w 7.6 - widziane na "-" intervalu?
Ogranicza mnie to w robieniu paru rzeczy na serwerze ;/.. obecnie pokazuje mi tylko 2 hity, a chcia?bym ?eby to wygl?da?o jak na dblu.

Odp: attack speed i pokazywanie hit?w

Wina clienta, musisz to zmienic w cliencie ;<
Albo uzywaj starego clienta to bedzie tak jak chcesz, albo sie przezuc na otc, tam tez tak sie da zrobic. Ewentualnie mozesz z tym swoim kombinowac, o ile w ogole da rade takie cos ogarnac ;P

Odp: attack speed i pokazywanie hit?w

Hmm w creature.h sie bawilem i nie kompilowalem w ca?o?ci. Jak w players.cpp zmienia?em to ten plikwida?, ?e si? kompilowa?.. Mo?liwe, ?e dopiero musze ca?kiem od nowa skompilowa?, ?eby ten creature.h zatrybi?.. co o tym s?dzisz ? Xd By?o ustawione 10do 500 i wali?o 2 hity na sec mo?e jk si? zmieni 1-100 to bedzie je widac czyli 10 n sec?

---------- Tre?? dodana o 11:43 ----------

Dobra mia?e? racje z tym klientem. Xd tylko teraz jak to zmieni? mam werje 8.54 mi?o by by?o gdyby kto? pom?g?, bo nigdzie nie moge znale?? poradnika z tymi hexami na 8.54.
Dzi?ki xd

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry