Dzi?ki za oceny.
Dodam teraz m?j mini pakiecik broni:
Oceni? tutaj ostatni konkurs na Fansite by mie? gdzie si? wy?ali?:
Z?o?y?em do konkursu 3 itemy: szachy, orka i gladiatora. By?em w finale nawet, ale co? nie pozwoli?o mi si? dosta?. Oceni? od ko?ca miejsca.
- Jako pocieszenie dla autora 4 miejsce zaj?? kompas. Ten kompas to ?mie? (mo?e to czyta autor - nie obchodzi mnie to), nawet wiele os?b powiedzia?o, ?e ten kompas zosta? wzi?ty na si?? NIE! 4 miejsce (za kolory standardowe jakie wida? na palecie w paincie, a przy tym z?y kszta?t).
- 3 miejsce zaj?? item ze smokiem z ksi??k? - sry kolego ale to jest szkaradny przedmiot. Animacja okropna (le?y ksi??ka, a? tu nagle bez ?adnej animacji otwierania
smok na ?rodku ksi??ki bez napis?w + okropne cieniowanie na poziomie podstawowym)
- 2 miejsce kolejny kolega z ksi??k? na dobranoc, tutaj animacja ca?a polega na tym, ?e leci jasny kolor po literze co przypomina T lub Z (cud?). Bym si? z tym itemem zgodzi? gdyby nie to, ?e ju? jest za du?o tych ksi??ek.
- A to cukierek w?r?d mi?towych gum wyj?tych spod ?awki, wisienka na torcie i panierka ze sma?enia: 1 Miejsce dla autora Ferumbrasa - ten ch?opak si? postara?.
Najgorsze co zrobi? to jego czapka: wida? jak zosta?a podjedzona z lewej strony. druga rzecz to ogon ferumbrasa (co? tam mu wystaje na ko?cu). Po trzecie primo r??d?ka, kt?rej czubek wcale nie przypomina F i ostatnie , ?e ubranie co wida? za brod? jest jakie? takie porozrzucane, nic nie mo?na zobaczy?.
I ostatnie (teraz na pewno) to za?o?? si? o moj? r?k?, ?e jego status jaki ma na Tibiopedii na pewno pomog?o w konkursie.
By?o wiele innych dobrych item?w, kt?re bardziej zas?ugiwa?y na te miejsca. Ja sam uwa?am, ?e ten konkurs nie odby? si? "fair play".
Je?eli kto? uwa?a inaczej - dobra ma swoje zdanie i to uszanuj?.
P.S. Sry za ten offtop, ale wol? si? wyrazi? w swoim k?cie.