[Aurea] 56 Palladyn

Status
Zamknięty.

Morlok12

Advanced User
Sierpień 22, 2008
Liczba reakcji
12
Konto 56 Palladyn, Mlvl 14, Skille : 89/77 z pall armorem 91/77
Cena netto: 50 z?.
Forma p?atno?ci:Przelew
Kontakt:GG 3140810
Pusta? posiada wiele ?mieci w dp takie jak k-axe i itp zreszt? du?o z tych rzeczy wida? na ss.
A o to zdj?cie postaci jak jeste? zainteresowany pisz

Na koncie znajduje si? tak?e 28 sorcer z 29 mlvl kt?ry ?wietnie si? nadaje do pk.

Posta? nie by?a nigdy huntowana ani nie ma criminal record,konto mog? wystawi? na allegro.

Odp: [Aurea] 56 Palladyn

Prawidlowy nick chara to Mervix. Postac jest huntowana. Wystarczy spojrzec na ostatni dead. Ciagle siedzi w depo i obraza innych ludzi... za co dodatkowo ?apie kolejne hunty ;S ODRADZAM

Prosz? o nie zwracanie uwagi na tego idiot? kt?ry napisa? posta wy?ej poniewa? jest to noob kt?rego znam na rl i jest obra?ony na mnie dlatego te? napisa? tego g?upiego posta.
Zreszt? sami mo?ecie zauwa?y? ,?e konto zosta?o zrobione przed chwil? w celu napisania tego posta.

Napisalem tego posta zeby ludzie znali prawde. A kazdy zaswiadczy to ze juz nie pierwszy raz proboje tu oszukac ludzi. Pozatym przed nasza klutnia pisal mi ze musi znalesc frajera bo brakuje mu kasy na paca.Myslcie co chcecie ale ryzykujecie na wlasna odpowiedzialnosc tym bardizej ze ten noob nawet 18 lat jeszcze nie skonczyl widac ze dzieciak.

Haha ka?de twoje zdanie jest k?amstwem, daj jaki? dow?d a potem wypisuj takie g?upoty.

Jaki mam dow?d. Ot?z na tym twoim zacnym screenie mimo ze tak starales sie all schowac dokladnie widac jak napisales Hi z nicku Mervix. Pozatym nawet po rozwinieciu twoich postaci w tibi pokazany jest akurat ten pal.

Odnosnie oszustwa: nie mam screena ale moge przyzec ze to powiedzial.

Odnosnie hunta nie masz za duzo dedow bo ciagle siedzisz w depo (po kazdym wyjsciu ktos go bije) ale jest jeden od kilku 100+ :)

Oct 26 2011, 21:11:07 CEST Killed at Level 56 by Coola Snubben, General Dex, Xerqu and Zlixo Moeflow.
Assisted by Xenarz.
Moze powiesz ze 160 pal, 50 ed,120 ek zabili cie na expie jak zobaczyli ze masz laga i szybko postanowili to wykorzystac?
Nie bede pisal nic juz wiecej niech pisze co chce ale radze kazdemu kto bedzie chcial kupic tego pala, zastanowcie sie dobrze.

Dziekuje pozdrawiam.

Jaki mam dow?d. Ot?z na tym twoim zacnym screenie mimo ze tak starales sie all schowac dokladnie widac jak napisales Hi z nicku Mervix. Pozatym nawet po rozwinieciu twoich postaci w tibi pokazany jest akurat ten pal.
Odnosnie hunta nie masz za duzo dedow bo ciagle siedzisz w depo (po kazdym wyjsciu ktos go bije) ale jest jeden od kilku 100+ :)
Oct 26 2011, 21:11:07 CEST Killed at Level 56 by Coola Snubben, General Dex, Xerqu and Zlixo Moeflow.
Assisted by Xenarz.
Moze powiesz ze 160 pal, 50 ed,120 ek zabili cie na expie jak zobaczyli ze masz laga i szybko postanowili to wykorzystac?
Nie bede pisal nic juz wiecej niech pisze co chce ale radze kazdemu kto bedzie chcial kupic tego pala, zastanowcie sie dobrze.
Dziekuje pozdrawiam.

Idiota to idiota, zabili mnie dlatego bo mia?em skulla i my?leli ,?e co? idioci ze mnie lotn? niestety mieli pecha bo mia?em full blessy.
Wszystkie te osoby kt?re mnie zabi?y pad?y wczoraj i przed wczoraj i maj? hunty na serwerze co mo?ecie zreszt? sprawdzic na tibia.com

Postaci jednak postanowi?em nie sprzedawa? i prosz? o zamkni?cie tematu oraz ukaranie SirVentylequ za wypisywanie g?upot.

@up gp mi nie jest potrzebne.

Posta? jest dalej na sprzeda? !
Pallek teraz ma 57 lvl i 90 dista z pall armorem 92.
Na postaci jest ponad 100 k oraz r??ne itemy do sprzedania takie jak :
- kamienie
- crown armor
- knight legs
i inne itemy.

Cena do negocjacji mo?liwa.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry