Aurea Projekt

Dumin

Active User
Czerwiec 25, 2008
Liczba reakcji
2
Zapraszam wszystkich do gry na tym serwerze, niestety po formacie straci?em ss'y ale dodam je w najblizszym czasie ;)
Zaznaczam ze gram manualnie

EDIT: Screenik z goromy :)
xepg5k.jpg

2e5pny0.jpg

vh6fqo.jpg

Notka moderatorska:
24 godziny na dodanie 2 scren?w. Prosz? zapozna? si? z regulaminem dzia?u.

Odp: Aurea Projekt

W ko?cu upragniony 100lvl ;) Czas szykowa? si? na DHQ ;)
6f3tpk.jpg

Kolejny advance ;)
2eekfnr.jpg

---Aktualizacja---

Po raz drugi zabi?em The Old Widowa, tym razem szcz??liwie ;)
s5vi2q.jpg

Ostatnia edycja:

Kolejny Adv. Tym razem na 102 poziom. Zapraszam do gry na Aurea, oraz do dodawania komentarzy!
33wmob8.jpg

Deska na net kicku, dzis wbije 102 lvl po raz drugi ;)

Szkoda, ?e nikt nie komentuje bo naprawd? fajny temacik.

Ssy ?adne, przejrzyste tylko po chuj chodzisz z helmet of the deep? To tyle capa 200+, + arm... Zmie? sobie !

Mo?? jutro za?o?? posta? i pogramy sobie razem.

Dzi?ki za opinie
W Helmetem of the Deep chodz? dlatego, ze robi? taski na gsy na goromie, a waterki du?o bija z obra?e? od topienia, a on absorbuje 100% tych hit?w. Poniewa? jestem palkiem capa mam wystarczaj?co ;)
Ca?e eq bym ch?tnie zmieni?, ale kupuje premium scrolle za gp, wi?c nie mam kaski ;D

Dzi? na barbach troche siedzia?em z powodu braku gp. Jak to na barbach bywa jak zwykle op?acalnie :)
24y3j81.jpg

Uciaj ssy jak mo?esz bo g?wno wida?.
Btw ?adny profit 100 wbity byle do 200,powodzenia :)

Nie b?d? ucina? screen?w, bo sobie mo?na powi?kszy? screena klikaj?c na niego ;)
Dzi?ki za opinie ;)

?adnie ci idzie mo?esz zrobisz jakiego? questa i wstawisz :P

Dzi? sko?czy? mi si? PACC. Nowy b?dzie w poniedzia?ek, jak zrobi? jakiego? questa, to na pewno wrzuc? jakie? fotki ;)

Takie pytanko gdzie expi?e? na 50 lvlu bo sam mam 50 rp i ci?zko co? znale?? duzo miejsc zaboconych uroki n pvp

Fajny temacik :d , ja r?wnie? gram na tym ?wiecie 96RP :D

Up@ D-Lair w veno, farmine dragi , na 60+ wyrmy Darashia albo liberty bay.

a od 70 - 80 + Lizardy tam jest dopiero zarobek uff :S

Jak grasz na tym swiecie, to sie odezwij do mnie ;)

Dzisiaj hacked, przez jakis czas pewnie nie bede wrzucac screenow, ale temat jak najbardziej prosze zostawic otwarty!

Zbierz jakie? shit eq i id? na magiciany albo dragi w yala lub mutated humany. Wpadnie kasy to na culty czy necro/hero albo wyrmy, tam kasa nie?le leci.

Co ?ci?ga?e?, ?e hack ? :D

Nic nie ?ci?gn??em, ma?o tego - passy kopiuje z pliku, gdy? tak jest bezpieczniej. Kompa oczy?ci?em z shitu. Tak wygl?da moja posta? po malej pomocy kumpla:
f1fr7n.jpg

no to zaczynam wszystko od pocz?tku ;)

---Aktualizacja---

Kilka godzin po hacku wbi?em lvl:)
vscspl.jpg

Oraz zarobi?em troszk? kasy :)
1175kav.jpg

@up
Gratulacje, ?e podnios?e? si? po hacku.
?adnie kaski nazbiera?e? :D ?eby "haker" znowu si? nie ucieszy?....
Kopiowanie pass?w nic Ci nie da, bo keyloggery sczytuj? z pami?ci a nie z klawiszy passy.

Brawo. Ma?o kto jest taki wytrwa?y. Ja po hacku przesta?em gra?. Znudzi?o mi si?.
Gratulacje.

ha ha :P te? mia?em hack i eq poszlo ;d mysle ?e cos ok 20 cc chyba i jeszcze troche kasy ale.. :P mia?em schowanego loota ktorego znalaz?em w dp tak?e jestem co? ok 70 cc do przodu :D ale powodzenia i gratuluje lvla itd :P

@up
Gratulacje, ?e podnios?e? si? po hacku.
?adnie kaski nazbiera?e? :D ?eby "haker" znowu si? nie ucieszy?....
Kopiowanie pass?w nic Ci nie da, bo keyloggery sczytuj? z pami?ci a nie z klawiszy passy.

Wyczy?ci?em dysk ze ?mieci, wi?c mam nadziej? ze hacker nie b?dzie mia? powodu do nadmiernego u?miechu ;)

Brawo. Ma?o kto jest taki wytrwa?y. Ja po hacku przesta?em gra?. Znudzi?o mi si?.
Gratulacje.

Pono? nie przegrywa ten kt?ry upada, tylko ten kt?ry si? nie podnosi
Poniewa? na Tibi? nie wydaj? ani grosza, na premium scrolle zbieram kas?, nie przestan? gra?.
Dzi?ki wszystkim za opinie, wkr?tce nowe ss'y

Back
Do góry