-Tibia 8.60 Aurevo - Zapowied? #1

Status
Zamknięty.
Odp: Aurevo - Zapowied? #1

Tutaj b?dzie..:
BXiGGfi.png

WjywrBG.png

?adnie to wygl?da, czekam :)

Kto gra? w metina ten wie jak dok?adniej ten biolog b?dzie wygl?da?!

8GGnjTp.png

2JKJBK3.png

Pozdrawiam
Kahras

szukalem otsa naprawde ciekawego na ktorym bedzie gralo sporo graczy i szukalem cos podobnego do tego i nie moglem znalezc a tu widze ze ta zapowiedz ma tyle stron... szczerze przeczytalem chyba z polowe calego tematu :D najwieksza beke mialem z tych hejtow o kopii ale takie gowna powinno sie omijac i ignorowac

@topic
serwer genialnie sie zapowiada i bankowo wbije lecz czy moglbys teraz jeszcze zgromadzic wszystkie systemy, jakie nowe monstery dodales, co nowego jest na otsie itd w 1 pkt? :P latwiej byloby na to wszystko spojrzec i zobaczyc calego otsa :)
ogol;nie ciekawi mnie takze ten system upgradow, bo widzialem ze sa 3 rozne stony do tego tlyko ile razy mozna uzyc na jednej broni tego i czy kazdy kamien ma 100% szans? daj jakies info jak mozesz :P
jeszcze bym ci chcial cos moze zaproponowac, bo jest sporo brazylijskich otsow cos jakby EVO nazywa sie to baiak (nie sledze skryptingu i map tutaj wiec nie mam jak ci powiedziec o co dkladniej mi chodzi) lecz tam masz np system dodge i critical co tez wydaje sie pomyslowe

a ja niewiem (nie wspominajac o 7 lozkach) czy wokol tej budowli pod ziemia nie powinno byc hmm? ziemi?

@up
Mapy si? nie czepiaj bo akurat ten kawa?ek robi? osoba kt?ra by cie z zmiot?a z ziemi swoim mappingiem.

@Placek
A sam lepszego nie zrobisz.

@topic
Poka?esz co? z miasta wi?cej?

@GergoHiste
Za duzo tibii za malo zycia koleszko
Jak nie masz nic sensownego do napisania to wypierdalaj.
Na chuj mi tutaj g?upie posty od osoby kt?ra nic nie ogarnia?
Zazdro?cisz czy jaki chuj ?

@Placek
Kopia metina. I vestii tez.
Gierka nazywa si? Metin2 - wiesz dlaczego Metin?
Bo by?y tam takie kamienie o nazwie "Metin" ..
A pami?tasz mo?e jak na swojej sklejce wszystkich OTSow z necie mia?e? Metin Event?

@GergoHiste
UP@
Po co ma pokazywac? Wpisujesz w google vestia.pl lub metin i juz.
Wypierdalaj.

@Placek
(Dorzucenie paru kratek swojej mapy do serwera ktory robi ktos inny sie nie liczy, chociaz tez watpie, ze ten serwer bedzie lepszy niz moj ;P)
Ja jednak nie w?tpi?..

@Topic

Jutro pojawi si? nowa zapowiedz!

Przegl?daj?c te komentarze to beka z ludzi... o jakie? kopie bla bla, aby hajs si? zgadza? i gracze grali - o to tu chodzi. Btw. co do tych w?a?nie kopii, to co ka?dy z was w swoim EVO skopiowa? map? z Enigmy 7.92?
Si? k??cicie, kto zrobi lepszy serwer... gracze to os?dz? >.<

Btw. powodzenia w projekcie, lecz nie wbije - 8.6 ju? z dwa lata mnie nie kr?ci.

Z tego co widz? to wi?kszo?? os?b cwaniaczy na forum ni? si? opisze :P

Ok.
No to macie nowo?ci:
Test?w nie b?dzie na 75% - odrazu b?dzie oficjalny start.

Bo Kahras nie uzbieral od ludzi smsow na VPS'a :D
Jakies newsy odnosnie serwera? Jest cos unikalnego na serwerze czego nie znajde na zadnym innym?

#down
Z czego pami?tam kto? ci go stawia? ._.

Ostatnia edycja:

Tak tak - nie uzbieralem na VPSa 20 zl a na dedyka uzbieralem^,,^
Tak znajdziesz.

Szkoda ?e 8.6
Z czego co widz? ani jeszcze serwera ani strony?
Po prostu reklama.. ehh czyli bieda ;p

Status
Zamknięty.
Back
Do góry