HM Realovsky
Senior User
- Reaction score
- 41
Odp: Mintusiovsky- Aurora
Tutaj par? screen?w, co uzbiera?em przez wi?kszo?? dnia i nocy. Znalaz?em w tibii nowego koleg?, kt?ry b?dzie ze mn? regularnie chodzi? na hunty. Jest to ?wietna opcja, gdy? ja blokuje i bije, a on bije 2x wi?cej ode mnie, gdy? ma 98 distance fightning.
Z ostatniego wypadu na yalahar oko?o 6 rano, obkupi?em si? za 1cc, z loota by?o 50k na p??, wi?c profit pierwsza klasa.
Sprzeda?em assassin daggera, a kupi?em relic sworda!
Komentujcie, bo to naprawd? motywuje!
Zapraszam wszystkich graczy do wsp?lnej gry, dzisiejszy cel? 55+ !
---------- Tre?? dodana o 21:18 ----------
Pierdol?, nie wrzucam ss?w, nie b?d? co 20 minut robi? ss'a, wrzuca? potem pojedynczo, kopiowa?. Nikt si? nie interesuje projektem, to nie.
Gram oczywi?cie dalej, ale screen?w ju? nie wrzucam, pozdrawiam.
Tutaj par? screen?w, co uzbiera?em przez wi?kszo?? dnia i nocy. Znalaz?em w tibii nowego koleg?, kt?ry b?dzie ze mn? regularnie chodzi? na hunty. Jest to ?wietna opcja, gdy? ja blokuje i bije, a on bije 2x wi?cej ode mnie, gdy? ma 98 distance fightning.
Z ostatniego wypadu na yalahar oko?o 6 rano, obkupi?em si? za 1cc, z loota by?o 50k na p??, wi?c profit pierwsza klasa.
Sprzeda?em assassin daggera, a kupi?em relic sworda!
Komentujcie, bo to naprawd? motywuje!
Zapraszam wszystkich graczy do wsp?lnej gry, dzisiejszy cel? 55+ !
---------- Tre?? dodana o 21:18 ----------
Pierdol?, nie wrzucam ss?w, nie b?d? co 20 minut robi? ss'a, wrzuca? potem pojedynczo, kopiowa?. Nikt si? nie interesuje projektem, to nie.
Gram oczywi?cie dalej, ale screen?w ju? nie wrzucam, pozdrawiam.