Austria najlepsza. Polska 5 miejsce ;(

Status
Zamknięty.

SzeryFFF

Advanced User
Grudzień 2, 2008
Liczba reakcji
63
Pierwsza ods?ona olimpijskiego sezonu w skokach narciarskich ju? za nami. Inauguracyjne zawody dru?ynowe w fi?skim Kuusamo zako?czy?y si? zwyci?stwem faworyt?w, czyli reprezentant?w Austrii, kt?rzy najlepsi byli ju? na p??metku konkursu na obiekcie "Rukatunturi".
Drugie miejsce zaj??a do?? niespodziewanie ekipa niemiecka, a na najni?szym stopniu podium stan?li Finowie.

Polacy ostatecznie sklasyfikowani zostali na pi?tej pozycji.

Co my?licie o pierwszej ods?onie zawod?w? Moim zdaniem jak by nie odwo?ali tej drugiej serii. To Polska by?a by na 1 miejscu. Dobrze zacz?li, pogoda zrobi?a swoje. Czekam na wasze wypowiedzi

Odp: Austria najlepsza. Polska 5 miejsce ;(

Niestety nie ogl?da?em, mo?e za?apie si? na jak?? powt?rk?, Polacy nawet nie?le pi?te miejsce, jestem z nich bardzo dumny, cho? mog?o by? lepiej, og??em dzi?ki za wiadomo??.

Widzia?em ko?c?wk? czyli kilka ostatnich skok?w.
Z tego co widzia?em i s?ysza?em z ust komentatora Ma?ysz bardzo dobrze skoczy?.
Polska dru?yna mo?e i jest dobra ale brakuje nam zawodnik?w kt?rzy b?d? dobrze skaka?.
Sam Ma?ysz nic nie zdzia?a. Mieli?my niewielk? strat? do Rosjan ale c??.

na 100 % Jestem najwi?kszym fanem skok?w narciarskich :] A wi?c do rzeczy. Polska nie utrzyma?a by I miejsca ;[ Wiem, bo przygl?da?em si? skokom Polak?w. Pr?dzej jeden by zniszczy? ca?? sytuacj?! Adam Ma?ysz naprawd? ?wietnie skaka?! Ale czy to starczy na medal w Vancouver? :[ Niestety Adam nie b?dzie skaka? w skokach indywidualnych... Ale Ma?yszowi ?ycz? powodzenia!

Status
Zamknięty.
Back
Do góry