• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

- ElfBot Auto push.

Status
Zamknięty.

tugbotrules

Active User
Grudzień 20, 2010
Liczba reakcji
4
Witam , potrzebowa?bym skryptu , a w?a?ciwie 8 ( ka?dy kierunek ?wiata )
Skrypt polega na rzucaniu f bomby i pushowaniu .
I prosz? nie nabija? post?w pisz?? " Mam ale nie dam " czy te? "Nie ma takiego skryptu" bo jest , mia?em go ale komputer si? popsu? i zakupi?em nowy , a starego nie da si? uruchomi?.

Odp: Auto push.

Witam cie chlopcze nikt nie da ci takiego skryptu za darmo..

Yyy wyciagnij dysk i podlacz do nowego kompa?
Jesli np spalila ci sie plyta karta i procesor czy cos... To przeciez dysk dziala...
A nawet jesli to dysk ci walnal, to po co kupowales nowego kompa, zamiast wymienic dysk?
No i kolejna sprawa, jesli ci padl system a nic sie nie uszkodzilo fizycznie to przeciez wszystko mozna odzyskac...

No albo po prostu zrob sobie skrypt. Co to za problem zrobic skrypt z moveitemonground x y z x y z i do kazdej strony swiata ustawic pozycje? A do tego przed moveitem dorzucic useongroundxyz na rzucanie ognia i po problemie.

Jezeli chcesz taki skrypt napisz na forum Forum.Hexana.Net < w Dziale pomoc kazdy ci tam moze go dac bo zostal skradziony od niejakiego Jookera , pozdrawiam :)

dam ci jednego do g?ry, dalej sobie kombinuj :D

useongroundxyz ID ITEMU [$posx+0] [$posy-1] $posz $posx [$posy-2] $posz

Witam chcialbym sie zapytac czy mozna wgl zrobic takie skrypty:
1.Gdy xx hp zaklada do lewej reki phonex shielda id se wpisze a ta tarcze ktora mam zdejmuje do plecaka? Phonexa tez bieze z bp
2.Gdy xx hp postac pisze !bless sprawny i szybki bo jak sie potuje to czasami trudno cos napisac itd
3.O ile sie da gdy postac zluruje tam swoja ilos potworkow a a targetu mam ustawione 5+ i zabije 3 i 2 z redem dobije je?
4.atakuje postac ktora ma mniej niz 10 % hp oprocz moich friendow ktorych mam w friends list

@@@@@ do wszystkich wy?ej
a na moveitemongr.....( x y z x y z) , da si? go zrobi? , ale panowie policzcie ile wam tego wyjdzie nie 8 tylko 36 :D

Hehe jeste? najlepszy :P nikt Ci go nie da ale on rzeczecie istnieje :P
co? i sk?d to wiem ? :D Bo mam :D a to dow?d wchodzimy na Youtube i wpisujemy "Icon i Skrypt Auto Push By SS"
SS to nick Skull System Gracza Karamy :PP (m?j nick)

Ostatnia edycja:

NIE PIERDOLCIE ZE NIE DZIA?A, BO DZIA?A SAM TESTOWALEM NA UNITEDOTS.PL TYLE ZE SKRYPT DZIA?A WTEDY GDY NA OTS POSTAC JEST TRAKTOWANA JAKO ITEM ... !
Kod:
Hotkeys do PERSISTENTA

auto 100 dontlist | if [$target.isonscreen] set $antipush 1 | if [$followed.isonscreen] set $antipush 2
auto 100 dontlist | if [$target == 0 && $followed == 0] set $antipush 3
auto 100 dontlist | if [$antipush == 1] set $antipushed $creature.'$target.name' | if [$antipush == 2] set $antipushed $creature.'$followed.name' | if [$antipush == 3] set $antipushed $creature.'$ap.name'

Num L

if [$hotkeys == 0] {set $hotkeys 1 | statusmessage '$systime - Hotkeys Set #2 (PUSHMAX)' | wait 1000} | if [$hotkeys == 1] {clear $hotkeys | statusmessage '$systime - Hotkeys Set #1 (DASH)' | wait 1000}

Num 1

if [$hotkeys == 1] {loop 20 moveitemonground [$antipushed.posx] [$antipushed.posy] [$antipushed.posz] [$antipushed.posx-1] [$antipushed.posy+1] [$antipushed.posz]}

Num 2

if [$hotkeys == 1] {loop 20 moveitemonground [$antipushed.posx] [$antipushed.posy] [$antipushed.posz] [$antipushed.posx] [$antipushed.posy+1] [$antipushed.posz]}

Num 3

if [$hotkeys == 1] {loop 20 moveitemonground [$antipushed.posx] [$antipushed.posy] [$antipushed.posz] [$antipushed.posx+1] [$antipushed.posy+1] [$antipushed.posz]}

Num 4

if [$hotkeys == 1] {loop 20 moveitemonground [$antipushed.posx] [$antipushed.posy] [$antipushed.posz] [$antipushed.posx-1] [$antipushed.posy] [$antipushed.posz]}

Num 6

if [$hotkeys == 1] {loop 20 moveitemonground [$antipushed.posx] [$antipushed.posy] [$antipushed.posz] [$antipushed.posx+1] [$antipushed.posy] [$antipushed.posz]}

Num 7

if [$hotkeys == 1] {loop 20 moveitemonground [$antipushed.posx] [$antipushed.posy] [$antipushed.posz] [$antipushed.posx-1] [$antipushed.posy-1] [$antipushed.posz]}

Num 8

if [$hotkeys == 1] {loop 20 moveitemonground [$antipushed.posx] [$antipushed.posy] [$antipushed.posz] [$antipushed.posx] [$antipushed.posy-1] [$antipushed.posz]}

Num 9

if [$hotkeys == 1] {loop 20 moveitemonground [$antipushed.posx] [$antipushed.posy] [$antipushed.posz] [$antipushed.posx+1] [$antipushed.posy-1] [$antipushed.posz]}

Status
Zamknięty.
Back
Do góry