Auto (samoch?d) [8.1]

Status
Zamknięty.
Odp: Auto (samoch?d) [8.1]

Tylko jest jeden b??d ten samoch?d nie przekr?ca si? na wszystkie strony ?wiata tylko chyba w g?r? i lewo. Czyli np jedziemy w d?? to tak jak by do ty?u. ;]

ej jak zrobiles ze ci dziala ????? powiedz prosze

moja ocena za skrypt to 8/10 poniewaz to dosyc trudny skrypt. natomiast jak go dodalem to mi sie raczej niepodoba co innego jakby to jakos plynnie chodzilo itd a tu sobie gracz poprostu sam chodzi a sanki odrazu za nim. dla tych co im sie jakiestam pola kopiuja to powiem wam ze niemacie takiej funkcji i wam zapewne wyskakuja bledy w silniku. ja napszyklad niemialem funkcji doPlayerSay czyli poprostu ze mowia do graczai wszystko dzialalo oprucz tego.

Game master ?? oco chodzi nie widzisz ?e dawidziom135 napisa? 2 posty pod sob?... :confused::mad:

Powiem tak. Skrypt byby? dobry gdyby kto? go dopracowa? ?eby nie znika? bo resecie i sie nie KLONOWA? !!! ;/ To klonowanie mo?e tylko robi? debugi ;/

Mi Nie dziala jak do niego wejsc
daj jakis skrypt

wiesz co 0/10 czemu mi niedzia?a skrypt samochod pisze invalid operation :curse:

ehh.. zr?bcie przer?bk? do evo. by aciek. plz naprawde potrzebuje tego skryptu:p..;(

Kod:
matrie: wiesz co 0/10 czemu mi niedzia?a skrypt samochod pisze invalid operation
jesli Ci cos nie dziala to nei komentuj i nie dawaj negatywnej ocenyhuh

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Skrypt dzia?a ale nie polecam... Pewnie si? spytasz dlaczego.

Dlatego ?e ten skrypt bardzo obci??a nasz serwer/komputer co powoduje lagi...:down:
Za skrypt 10/10 ale nie u?yteczny

PoZdro

Wielkie thx ;) skrypcik chodzi gracze s? oszo?omieni :D

a mi sie samochodzik klonuje zwala i wogule wiesza serwa :<<:curse::(

Samochodzik Fajnie:)
jezdzi dziala:up:
tylko dlaczego on sie klonuje ;(:down:licze na szybka odpowiedz
Dziekix)

UWAGA scrypt dziala ale niestety mi sostawia czarne plamy nie moge jezdzic gm"em wiec pierw sprobojce normalnym graaczem

Dla wszystkich ludzi powiem ?e ten skrypt dzia?a tylko na OTSach SQL :0
Robi si? tu niepotrzebny spam , i z raportowa?em spokojnie z 5 post?w :)

Temat zg?aszam do zamkni?cia i? skrypt dzia?a tylko na SQL i ci co umiej? czyta? b?d? widzieli dlaczego ten skrypt im nie chodzi.

Pozdrawiam
Astobales.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry