Auto start, efekt smoka.

Lisciu Fighter

Active User
Lipiec 2, 2009
Liczba reakcji
1
1. Witam, u mnie jest na ots;ie taka zmora taki kole? o nicku Evox, gdy on wchodzi, ma program to mi serva crashuje. I szukam programu ?e po crashu jest auto start. Pr?bowa?em ju? r??nych sposob?w na tego kolesia, usun??em mu konto, chara, da?em bana na ip, na chara, zmienia?em has?o servera w pliku admin. Jak go powstrzyma?? I szukam tego auto-start.

2. Prosz? o podanie numeru efektu z tym smokiem na wodzie na 4 kratki.

Odp: Auto start, efekt smoka.

jak ban na ip nie pomug? to pewnie ma ch?op neostrade,wyjmie kabel od neta,w?o?y znowu i ma inne ip,lepiej zr?b sobie no-ip jakie? i za??? ten sam ots ale pod inn? nazw? a ip to te no-ip.
To jest naj?atwiejsze co mo?esz zrobi?.

To samo. Co to za ch*** jest!!! OMG Ju? nie wyrabiam!

Zawsze mo?esz za?o?y? ban na mask?. W Twoim przypadku chyba najlepsze rozwi?zanie. Lub poszukaj po googlach czego?, by nie m?g? crashowa?. Najlepiej by by?o gdyby? dowiedzia? si? w jaki spos?b to robi i przedsi?wzi?? konieczne ?rodki - cz?sto bowiem crashowanie to po prostu wykorzystywanie jakiej? znanej luki w silniku/skryptach. Wystarczy luk? za?ata?.

On po prostu, tak mi si? wydaje ma Tibia Tek Bot, bo sobie zmienia? outfit na full assassina nie maj?c nawet pacca, a o addonach to ju? nie wspomn?. Ale ten outfit ka?dy widzia?. Ots to jest Evo, Aries po 8.1. Zmienia?em ju? nawet has?o w pliku admin. Ale i to nie pomog?o.

@Samik, ale on teraz tak to robi, ?e w konsoli si? pokazuje:

Cannot load data entiti account: 0
Cannot load data entiti account: 653678

I potem crash!

Bo ja mu usun??em konto w?a?nie z tym numerem.

I ja nie zd??? jego ip zobaczy? a on ju? crashuje. Bo na acc managerze jest.

Back
Do góry