• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Auturium . com OWNED!

Status
Zamknięty.

Xevis

Senior User
Liczba reakcji
54
Witajcie! Dam tutaj jeden skrin, przedstawiaj?cy to co chc? przedstawi?!

o5yil5.jpg

Odp: Auturium . com OWNED!

1. W zak?adanym przez Ciebie temacie musz? znale?? si? minimalnie 3 zdj?cia – w przeciwnym wypadku mo?e on zosta? usuni?ty, a autor nagrodzony ostrze?eniem.

Czekam na kolejne 2 zdj?cia. Jaki tu jest loot? Widz?, ?e masz odpicowany domek :)

Zdj?cia b?d? dodawane w temacie, loot jest ma?y, tu nie o to chodzi.

Pewnie GM mial passy "mujgjeem/hackmeplx"..

Fajnie, ale znaj?c otsy Sasira, ten ots b?dzie mia? restart postaci za jaki? miesi?c, mo?e mniej ;). Nie wiem sk?d masz te itemy, ale podejrzewam, ?e da? Ci je brat GMa, kt?ry dawa? itemy mojemu koledze na elestium.

Nie, bardziej na z?o?? GM ni? od GM ;)
nasz team znalaz? spos?b, dzi?ki kt?remu mamy takie rzeczy ;).
takie samo co? dzieje si? na nelanie, elestium i ofc. auturium, Za ten temat dosta?em warna, lecz nieszkodzi!, spr?buje wklei? inne zdj?tka!

dodaje kolejny skrin tym razem ITEM waste on dach! ;D
55ks8z.jpg

Ostatnia edycja:

Nie wiem czy si? tu podnieca? robicie crash server tak samo jak na pegaz ots albo orion

No to po co komentujesz? mo?e kogo? zaciekawi, b?dzie chcia? pogra? dostanie itemy.
Spamuj gdzie indziej, albo najlepiej w og?le nie r?b tego!

Jedynie co mi si? w zdj?cie kt?re mi si? podoba to, to z twoim domkiem :-]
Lecz w?tpie w TO aby kto? kto widzi ?e crashujecie server , macie co checie zaciekawi go do bez sensownej gry. Nie da si? ci?gle expic ? Po co Gra? jak si? nie ma celu ?? Wyt?umacz mi ? Chcesz gra? na OTs-ie na kt?rym nie musisz robi? POI bo kumpel zaraz b?dzie mia? ca?y BP soft?w ;].

Status
Zamknięty.
Do góry