• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Status
Zamknięty.
Odp: Avatar - Co uwa?asz?

?wietny film. Ogl?da?em ostatnio na komputerze i szczerze m?wi?c to jeden z najlepszych film?w, jaki ogl?dn??em do tej pory. ?wietny zwrot akcji, og?lnie fabu?a ciekawa, efekty ?wietne, chocia? za du?o ich nie ma.

Og?lnie polecam ten film wszystkim fanom dobrego kina ; D

Dzie?o szatana! Gdzie to kto widzia? by chrze?cijanin biega? z niebiesk? sk?r? i wierzy? w jakie? boskie drzewo - tyn szatan, re?yser, powinien zosta? spalony, bo krzy? to Jezusa, nikogo wi?cej.

Ja osobi?cie ogl?da?em ten film . Szczerze to nic do niego nie mam i raczej mie? nie b?de . Bardzo fajny . Tylko , ?e ja nie lubi? takiej fajntastyki . Aha jeszcze jedno jak wed?ug mnie to troszk? za d?ugi ten film , bo po 2 godzinach ogl?dania - bola?a mnie ju? dupa od siedzenia . Heh .

Ogl?da?em film i jako? do mnie nie dotar?. W reklamach wygl?da? na bardzo dobry film, ale po obejrzeniu nic specjalnego. Spodziewa?em si? wi?cej po tym filmie ale w 2014 b?dzie avatar 2. Zapowiada si? nie?le ale zobaczymy jak jest w praktyce

@Up- S?uchaj w tym filmie chodzi jedynie o efekty (chyba ?e ogl?da?e? na kompie) s?dz? ?e producent wyda? najwi?cej pieni?dzy przy tworzeniu efekt?w specjalnych te wybuchy i to wszystko to co? wspania?ego wi?c nie rozumiem dlaczego film ci si? nie spodoba?.

@Topic-Hmm.. By?em na tym w kinie w 3D i powiem ci jedno za ciekawej fabu?y to nie mia?o ale efekty by?y naprawd? cudne i te par? oskar?w mu si? nale?a?o podziwiam ten film i podziwia? b?d? tym kt?rzy nie wiedzieli w kinie polecam ;]

Pzdr Makesan;]

Ogl?da?em film i zrobi? na mnie du?e wra?enie, mimo i? nie by? zbyt ciekawy, bo mile zaskoczy?y mnie dynemiczne i w pe?ni dopracowane efekty, polecam obej?ec w kinie, bo na kompie/tv to nie to samo, naprawd?...

Ja tego nie ogl?da?em, z filmik?w oceniam, ?e filmik jest bardzo fajny ;p

Status
Zamknięty.
Back
Do góry