Vendeto
First to fight!
- Reaction score
- 395
Witam, postanowi?em stworzy? temat, w kt?rym b?d? tworzy? dla Was avatary, tylko i wy??cznie avatary, na zam?wienia. Przyk?adowy schemat zg?oszenia wygl?da tak:
Mini-regulamin mojego tematu:
* Je?li chcesz posta? z jakiego? anime, bajki, filmu czy czego?, nale?y poda? oczywi?cie jej imi? i nazwisko, oraz nazw? filmu/bajki/anime w jakim bohater gra
* Nie spamuj, czyli nie od?wie?aj tematu, w celu "przypomnienia'' si?, ja pami?tam
* Zg?asza? si? mog? wszyscy u?ytkownicy na forum, jednak?e pisa? nale?y tylko pro?b? o avatar, ewentualnie je?li chcecie to podzi?kowania
* Nie tworz? nic o tematyce Tibijskiej
* Prosz?c o avatar, w rubryce "Posta? na avatarze: " Nale?y napisa? konkretnie co chcemy , a nie co? w stylu Counterstrike.
* TWORZ? TYLKO AVATARY, INNE POSTY B?D? RAPORTOWA?
Od razu m?wi?, ?e nie jestem jakim? super grafikiem, ale co? tam postaram si? zrobi?.
Pozdrawiam,
Vendeto
Code:
Witam, chcia?bym prosi? o nast?puj?cy avatar:
* Rozmiar: 100x100
* Posta? na avatarze: Sasuke (z Naruto)
* Napis na Avatarze: Sasuke Uchiha
* Kolor t?a: niebieski
* Dodatkowe efekty: ramka (je?li ju? jest, to poda? kolor, w jakim ma ona by?)
* Je?li chcesz posta? z jakiego? anime, bajki, filmu czy czego?, nale?y poda? oczywi?cie jej imi? i nazwisko, oraz nazw? filmu/bajki/anime w jakim bohater gra
* Nie spamuj, czyli nie od?wie?aj tematu, w celu "przypomnienia'' si?, ja pami?tam
* Zg?asza? si? mog? wszyscy u?ytkownicy na forum, jednak?e pisa? nale?y tylko pro?b? o avatar, ewentualnie je?li chcecie to podzi?kowania
* Nie tworz? nic o tematyce Tibijskiej
* Prosz?c o avatar, w rubryce "Posta? na avatarze: " Nale?y napisa? konkretnie co chcemy , a nie co? w stylu Counterstrike.
* TWORZ? TYLKO AVATARY, INNE POSTY B?D? RAPORTOWA?
Od razu m?wi?, ?e nie jestem jakim? super grafikiem, ale co? tam postaram si? zrobi?.
Pozdrawiam,
Vendeto