• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Sie 2025:
    Escura (Retro Open PvP) Mystera (Retro Open PvP) us_logo Penumbra (Retro Open PvP)

-Tibia 8.60 AvisioOTS~W?asnaMapa~NoweGrafiki~UnikalnySystemPVP z Nagrodami~NowaEraOts?wHighRate!

Status
Zamknięty.
Odp: AvisioOTS~W?asnaMapa~NoweGrafiki~UnikalnySystemPVP z Nagrodami~NowaEraOts?wHighR

Odp: AvisioOTS~W?asnaMapa~NoweGrafiki~UnikalnySystemPVP z Nagrodami~NowaEraOts?wHighR

haha
Uptime: 0h 10m
Avisio OTS will start in:
1 days, 22 hours, 56 minutes and 5 seconds!

No nie zdozylem sie zalogowac ....
sqd odjebale? w 100%
pzdr...

S?uchaj kole?:Ten go?? ma za sob? 2 serwery kt?re prowadzi? jednocze?nie i kt?re by?y na szczytach otservlist. To jest mistrz jakich ma?o na tym forum wi?c wyhamuj i zwolnij bo Twoje ?ycie nikogo nie obchodzi.
HHAHAHAHHAHAHAHA mistrz? nie roz?mieszaj mnie, nawet krytyk?w nie umie naprawi?, npc mus si? nie za?adowa?o, nie przemy?lane roz?o?enie temple itp., ca?y uk?ad miasta do dupy, je?li takie kur. otsy zrobi?, to Ci w to nie uwierz?, bo na tym otsie nawet kur beta test?w nie zrobi?, totalny nie ogar

S? jakie? wiadomo?ci od Administracji co do startu OTS w najbli?szej przysz?o?ci ?

S?uchaj kole?:....wyhamuj i zwolnij bo Twoje ?ycie nikogo nie obchodzi.
---SUGESTIA??
to zabrzmia?o jak gro?ba... a gro?by s? karalne
@up
PHP:
1 days, 22 hours, 56 minutes and 5 seconds!
z tego co na stronce....

Ostatnia edycja:

Administracja nieogrania serva nie polecam... Co chwile w??czaj? wy??czaj? ja ju? tak pad?em 3 razy >.<

Mnie wczoraj ca?y dzie? nie by?o a reszta zaj?ta poprawkami.

nie polecam.. same bugi nie ma wielu rzeczy i ots nie dopracowany. stracilem na ciebie koles godzine swojego zycia! nie znasz sie to nie bierz sie za to!!

HHAHAHAHHAHAHAHA mistrz? nie roz?mieszaj mnie, nawet krytyk?w nie umie naprawi?, npc mus si? nie za?adowa?o, nie przemy?lane roz?o?enie temple itp., ca?y uk?ad miasta do dupy, je?li takie kur. otsy zrobi?, to Ci w to nie uwierz?, bo na tym otsie nawet kur beta test?w nie zrobi?, totalny nie ogar

Wiecie dlaczego tak jest? Powiem wam.
Przez ca?y czas od wstawienia reklamy harujemy jak wo?y. Co rusz nowe skrypty, co rusz nowe b??dy, bugi wyskakiwa?y. Ka?dy ma prawo pope?ni? b??d bo nikt nie jest idealny. Na ostatniej prostej zarywali?my nocki ?eby poprawi? mas? tych b??d?w. A wiecie czemu ich tyle by?o? Przez po?piech ?eby jak najszybciej w??czy? serwer, ?eby?cie jak najszybciej mogli zagra?. Ale niestety tak tu naciskali?cie ?e odpalili?my serwer. Aktualnie poprawiamy wszelkie b??dy wi?c ots nied?ugo powinien zn?w ruszy?. Co do graczy kt?rzy zrezygnowali to powiem tylko tyle i? czekali?cie d?ugo na start i co zamierzacie si? podda?? Wida? w?a?nie jakiego macie ducha walki. Niekt?rzy maj? to do siebie ?e od razu si? poddaj?, jak baba (bez urazy). Serdecznie takim osob? gratuluje. Tym co si? nie poddali ots lada dzie? i zostanie odpalony. Jak wystartuje dam tu zna?.

SERDECZNIE ZAPRASZAMY!

Ka?dy ma prawo pope?ni? b??d bo nikt nie jest idealny.
Nie myli si? ten co nic nie robi....
Czekam na ponowny start....

Od wczoraj od wyst?pienia pewnego b??du zostali powo?ani beta testerzy kt?rzy r?wnie? ca?y czas pod okiem administracji pracuj? ?eby odnale?? wszystkie b??dy,kt?re powa?nie zagra?aj? serwerowi te mniejsze zostan? naprawione jak najszybciej.Sam jestem beta testerem i wiem ?e nie ?atwo wykry? jakiego? buga wi?c ja jako szary gracz namawiam aby?cie wytrwali do oficjalnego startu.Poza tym admin Wam wszystko wyt?umaczy?.Wi?c nie spamujcie w tym temacie dop?ki nie zostanie uruchomiony :)
Pozdrawiam!

P.S. A czy widzisz w tym co ja napisa?em gro?b??Je?li tak to masz problem.I nie wyskakuj z takimi tekstami, gdy? sam studiuj? prawo i informatyk? i wiem lepiej co mo?na a czego nie.Je?eli nie masz o tym poj?cia nie wypisuj g?upot.

teraz my?licie, ?e powo?acie 5 tester?w (o ilu takich macie), potestujecie 2 dni i napiszecie ?e ju? online i nie ma bug?w, ja na pewno nie wbije i nikomu nie polecam, ots testuje si? wpuszczeniem graczy conajmniej tydzie? i musi by? minimum 10 os?b, a im wi?cej tym lepiej. Nawet tydzie? test?w nie wyeliminuje bug?w wszystkich, a dwa dni g?w** zrobi?, wi?c jak tam chcecie, ale ?ycz? wam jak najlepiej, bo wiem ?e ots jest warty uwagi, a moja z?o?? wynika st?d, ?e napali?em si? na kolejnego OTS'a, kt?ry robi si? na pro, a potem wielkie rozczarowanie...

Ojczulek ty si? znasz? Nie pierdziel g?upot ?e bugi wykrywa si? przez tydzie? i to przy masie graczy. Zwyk?a ekipa mo?e to zrobi? w 2 dni, no chyba ?e jest co? ju? totalnie spieprzone. No ale najpierw oszacujemy skal? b??d?w.

Ok. Jest tak.
Mamy wi?kszy problem ni? my?leli?my, dlatego potrzebujemy Was, 10 beta tester?w kt?rzy pomog? nam odnale?? buga, kt?ry wywala? ostatnio serwer. Je?eli kto? tutaj jest ch?tny, prosze tutaj napisa? zg?oszenie z ma?ym opisem o sobie, aby?my mogli cho? troche Was pozna? i wybra? tych najlepszych.

Zg?aszam si? :D
Co? o mnie:
Mam na Imie Kuba Mam 15 lat,Umiem szuka? bug?w i crashy bo nie raz by?em ju? testerem.
Wasz Ots jest fajny wi?c chc? wam Pom?c :].

Pozdrawiam!

Nie myli si? ten co nic nie robi....
Czekam na ponowny start....

Ots kt?ry rusza w momencie startu NIE MO?E mie? ?adnych b??d?w,gdy? je?eli taki wyst?pi,serwer jest skazany na pora?k?.Do zabawy typu pr?ba-b??d nale?y zrobi? test server lub beta testy przed napisaniem zapowiedzi...

Ots kt?ry rusza w momencie startu NIE MO?E mie? ?adnych b??d?w,gdy? je?eli taki wyst?pi,serwer jest skazany na pora?k?.Do zabawy typu pr?ba-b??d nale?y zrobi? test server lub beta testy przed napisaniem zapowiedzi...
wiem o tym kolego...
No ale Ekipa sie napracowa?a wiec warto poczeka?
a jestem z jednych beta tester?w i my?l? ze nied?ugo wszystko b?dzie ok:)

Nie wypa? ? czy co bo nie wiem czy czeka? ;/

Mo?na wiedzie? kiedy start otsa? nie ma ?adnych info na stronce? co si? dzieje z serverem? Zapowiada? si? tak dobrze...

Testerzy ci??ko pracuj? robi? co mog?.. w najbli?szym czasie sqd poda Info Startu:)

Co do ots , gra?em :D przez chwilke , ale te resy ;s wiecie o co mi chodzi :D
Co do projektu niepowinni?cie si? poddawa? !

Serwer jest dos?ownie zajebisty.
Szkoda, ?e administracja w ostatniej chwili stara si? poprawia? b??dy, ch?tnie bym zagra?.
Wiem, ?e to nie ?atwe, sam tworz? serwery OT, ale skoro ten Squidy jest taki do?wiadczony, to powinien ju? du?o wcze?niej wy?apa? jakie? powa?ne bugi ;]

OTS na prawd? godny uwagi, nieprzeci?tny i mam nadziej?, ?e wreszcie ch?opaki z supportu uporaj? si? z problemami i dadz? pogra? ;)

Pozdrawiam i ?ycz? powodzenia :D

Z ostatniej chwili :
Ots na 90% niewystartuje , usuneli ju? stronke a jeden z beta tester?w pisze ?e nic ju? niezrobi? . ;(

Prosz? powstrzyma? si? od komentarzy typu @UP

Strona i licznik zosta? zamkni?ty poniewa? nie chcemy si? na ten moment zobowi?zywa? dla danego terminu. Ostatni incydent wiele nas nauczy? i teraz nie chcemy pope?ni? tego samego b??du.

Status
Zamknięty.
Do góry